-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od HEAD »

hypnotic666 píše:Já jsem se teď nechal ukecat na free (mystiq, který je asi "nejlepší"), protože čekám na cataclysm a nemám na ofiku momentálně co dělat a můžu s klidem říct, že je to otřes takový, jako to byl před více než 2ma lety, jak jsem s wowkem začínal. Pokud pominu malý počet hráčů, buglé q, některé skilly a určitě i raid bosse, kteří necástí jak mají atd (lidi na free mi řeknou, že cástí, ale neviděli to na ofiku, tak neví o čem mluví) a taky to, že wotlk na free prakticky není, protože to je totál zabugovaný, takže se hraje staré tbc.... Co je ale něco neskutečného je totální absence line of sight. Takže vlezete to dungu a mobové na vás nabíhají přes zdi. Můžete je pullovat přes zdi, přes baráky, někteří jsou přímo ve zdech, takže jsem si myslel, že ti mobové na q tam vůbec nejsou, než mě napadlo zkusit tab a ejhle mobové v kopcích a ve zdi. Po týdnu jsem to vzdal a čekám na 3.9 patch na ofiku :)
Takze to vubec nikam nepostoupilo.Ja taky hral na freecku uz sou to 2 roky a deli se tam presne tyhle veci.Potom jeste padal server kazdych 30min a po napojeni se respawnuli mobove v instancich :-D .Nebo taky fungovali blbe instance a mobove a bossove meli zvysenej dmg o pocet grup v instanci.Dejme tomu, ze bylo v SM celkove 5 grup a mobove a bossove meli 5x vetsi dmg, nez meli mit.Bez 70 se to nedalo projit :-D .
Ale jedna veci je na freecku urcite lepsi-Kamosi a vubec parta lidi co tam hrajou.Enchanty uplne zadarmo, lidi si tam pomahali a celkove daleko lepsi atmosfera.Opravdu mi tohle hodne chybelo po prechodu na offik :sad:
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Dotaz ohledne WoW

Příspěvek od krakenuss »

zdravim, vcera jsem zacal hrat wow a jak u kazdeho mmorpg je to pro me ze zacatku slozite, proto bych chtěl požádat o pár rad:
1) jakou si mám vybrat rasu a jaké povolání
2) kde mám dělat questy? do jakého levelu mám být na místě kde jsem začal?
3) co jsou to talenty?
4) jak je s kupovanim spellů? mám dělat questy v okoli treinera nez budu mit vsechny koupene nebo nemusim delat vse ?
tohle jsou mé otázky pro začátek, v budoucnu bych se potom zeptal na další věci. Zatím děkuji
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Dotaz ohledne WoW

Příspěvek od bubanek »

1) to je jedno, povolání podle toho za koho hraješ (mage, druid budou mít něco jiného než warrior, paladin)
2) příběh tě povede
3) upravují tvé schopnosti, případně přidávají nové, budeš si je moct přidávat od levelu 10
4) na spelly potřebuješ peníze a mít určitý level. Trenéři jsou na různých místech. Všechny skilly si můžeš koupit od těch ve městech.
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

Měl bych další dotaz:Když si chci pořídit nové věci(zbraně a armory), existují na to nějací obchodníci? když třeba hraju za trpaslíka tak jsem našel jednoho se zbraněma ale s armorama ne a když hraju za blood elfa tak jsem nenašel žádného, někdo mi říkal že věci se dají získavat pouze z questů, proto se chci zepta jak to je ?

//Thellwin - sloučeno
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

krakenuss píše:Měl bych další dotaz:Když si chci pořídit nové věci(zbraně a armory), existují na to nějací obchodníci? když třeba hraju za trpaslíka tak jsem našel jednoho se zbraněma ale s armorama ne a když hraju za blood elfa tak jsem nenašel žádného, někdo mi říkal že věci se dají získavat pouze z questů, proto se chci zepta jak to je ?

//Thellwin - sloučeno
Koupit se samozřejmě dají, ale podle mě se to neoplatí, raději šetři na mounta. Z mobů/questů/dungeonů ti všechno napadá. Ale pokud chceš nutně něco koupit, tak buď aukce a nebo teda npc a pokud nevíš, kde jsou, tak si zkus na trackeru nastavit repair ve větších vesnicích/městech a tam obvykle mají armor a zbraně, musíš pohledat mno. Ale jak říkám, spíš si šetři na spelly, mounta atd...

Btw po skoro roční pauze jsem se vrátil do hry, protože kámoš začíná a chce help a musím říct, že se to tam pěkně proměnilo... Quest tracker a dungeon finder jsou přesně to, co ta hra potřebovala ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Zdravim.

Existuje nekde najaka duveryhodna informace o datumu vydani noveho datadisku? Ja jen ze uz jsou predobednavky:-D na to co je pravdepodobne jeste ve vyvoji.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Vodny píše:Zdravim.

Existuje nekde najaka duveryhodna informace o datumu vydani noveho datadisku? Ja jen ze uz jsou predobednavky:-D na to co je pravdepodobne jeste ve vyvoji.
Neexistuje... Nejdůvěryhodnější je asi tip mmo-champion, kde to odhadují na září/říjen, pokud začne beta už tento měsíc a bude trvat stejně dlouho jako beta WotLK ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

No vidíš to je zajímavý. Jak je to s tema betama? muze to vyzkouset normalni smrtelnik nebo je to jen pro hrstku vyvolenych?
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Vodny píše:No vidíš to je zajímavý. Jak je to s tema betama? muze to vyzkouset normalni smrtelnik nebo je to jen pro hrstku vyvolenych?
jj může. U Wotlk to tuším bylo tak, že to dávali náhodně na aktivní účty. Vím, že se ty beta klíče celkem draze prodávali :) Jen nevím, jestli to teď nebude třeba vázané na battle.net účet nebo tak něco... Každopádně já doufám, že žádný klíč nedostanu, chci vidět až hotovou věc :)

Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

no jestli myslis "hotovou" jako kdyz prislo WoLTko tak to bych tu betu rad videl:-D uspech bude kdyz se ti nacte tovje vlastni figurka se vsema vecma :-D :-D
PC pro zábavu:

Pomocník při práci:
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

1) chci se zeptat jaká rasa je nejlepší na warriora?
2) má taky warrior nejake specialni questy jako treba druid na bear formu nebo hunter na peta?
3) kde se dají sehnat fialové itemy?
4) nevím jestli je warrior nejlepší volba, mám zatím trochu praxe s paladinem, hraju tak měsíc. pokud není paladin zrovna nejlepší tak doporučte něco jiného

díky za všechny odpovědi
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

1) Doporučuju Taurena ze strany hordy
2) Ano má. (na bojové postoje)
3) Prvně se s fialkou pravdepodobne setkas v HC dungeonech na 80 nebo ti nekdo vyrobi nejakou fialku s Ilvl 200.
4) Každýmu sedne něco jiného.

Doporučuju ještě hrát páč tvoje otázky jsou dosti začátečnické(myšleno v dobrém).
Dost se obrň na hlášky typu že jsi noob atp. spousta lidi si neuvědomuje, že někdo s WoW může taky začínat. Zpravidla to jsou imbakindroši 8)
PC pro zábavu:

Pomocník při práci:
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

1) taurena na tankovani, ma asi o 800 hp vic, nevim presne, je to 5% base health
na dps orka, ma +5 expertise s axe a jako racialku attack power buff (pul trinket navic)
jinak na rase az tak nezalezi, vyzkousej si klidne vsecky udelej 2-3 lvly a smaz a hrej co se ti bude libit ...
animace chuze behu mlaceni

4) i paladin je dobra class, vicemene univerzalni, muze healovat tankovat, dps
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

a ještě se chci zeptat jaký styl mám hrát, amrs, fury nebo protection? a taky bych rád věděl jak moc je warrior těžký a který z těch 3 stylů je nejlepší ?
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

krakenuss píše:a ještě se chci zeptat jaký styl mám hrát, amrs, fury nebo protection? a taky bych rád věděl jak moc je warrior těžký a který z těch 3 stylů je nejlepší ?
Všechny jsou dobré ale každé na něco jiného, nejtežši je asi tankování v protection, záleží na tom co tě baví chce to vyzkoušet.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Dneska jsem z nudy projížděl weby highend guild a narazil jsem na tenhle post:
http://ensidia.com/F12antic/blog/4441/
Autor naprosto vystihl úpadek PvE ve Wotlk.. stojí za přečtení!
Jsem zvědavej jestli se v Cataclysmu něco změní, ale dost o tom pochybuju..
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

krakenuss píše:a ještě se chci zeptat jaký styl mám hrát, amrs, fury nebo protection? a taky bych rád věděl jak moc je warrior těžký a který z těch 3 stylů je nejlepší ?
warrior je na expení jeden z těch těžších a hlavně nudnějších, pokud to expíš sám. Já se nikdy nedostal přes lvl20, unudilo mě to...

filletzz: Zajímavý počtení, ale zapomněl tam na jednu klíčovou věc a to, že těžký fight pro blizz ve wotlk je to, že boss mlátí za víc, taktika víceméně nic, jen se vypořádat s nějakýma abilitama a nestát v něčem... Kam se to hrabe třeba na Vashj... Já jsem celý tbc prohealoval, ale teď prostě naběhnete na bosse, tank dostává jednou ranou za 50% hp + dotky který tikaj za 60k hp, takže je to jen o heal spamu, kde nesmíte minout ani 1gcd... A těžší boss mlátí za víc jenom. Totálně mi to znechutilo heal a tak jsem celý wotlk dps. A to vůbec nemluvím o zrušení ranků u healů. Skill teď tedy není potřeba, overheal je úplně normální, práce s manou nulová, vzhledem k tomu, že chlastáte jen 1 potku.. Jestli to takhle bude i v cata, tak to bude bída. Tanci budou mít 90k hp, 1 ranou budou dostávat za 50k, heal ho jedním healem vytáhne na full a takhle se to bude pořád střídat... Krásně to jde vidět i na raidu. Nic se neděje, jednou za čas boss hodí 1 abilitu a půlka raidu na 15% hp, healy to vytáhnou, raid na full další minutu a pak zase 1 ranou na 15%....

huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

krakenuss píše: 4) nevím jestli je warrior nejlepší volba, mám zatím trochu praxe s paladinem, hraju tak měsíc. pokud není paladin zrovna nejlepší tak doporučte něco jiného
spis se rozmysli jakou chces pozdeji plnit "ulohu" v parte/raidu a podle toho si vyber,
muzes tankovat, delat dmg(meele, ranged, ranged+pet) nebo healovat

nektere classy(rogue, mage, hunter, warlock) muzou jet jen dmg
ostani classy umoznuji ruzne kombinace (vsichni tanci/healeri se muzou respecnout na dmg)
takze napr pokud chces jet dmg nebo tankovat tak si vyber wara, shaman+priest muzou healovat/delat dmg, paladin+druid muzou delat vsechno, takze pokud ses jeste nerozhodl co chces pozdeji hrat nebo jestli chces byt univerzalni, tak zustan u paladina

kdyz se vratim k tomu warovi tak na konkretnim specu pri levelovani zas tak nesejde, levelovani je taky idealni prilezitost vyzkouset ruzne kombinace/skilly a neni problem jednou za cas talenty vyresetovat a naklikat jinak, i kdyz samozrejme plati, ze jet ciste tanka (prot strom) se hodi jen kdyz opravdu hodne preferujes dungeony pred ostatnim obsahem nebo mas jakz takz stabilni partu se kterou questis, v opacnem pripade bych jel fury/arms
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

hypnotic666 píše:filletzz: Zajímavý počtení, ale zapomněl tam na jednu klíčovou věc a to, že těžký fight pro blizz ve wotlk je to, že boss mlátí za víc, taktika víceméně nic, jen se vypořádat s nějakýma abilitama a nestát v něčem... Kam se to hrabe třeba na Vashj... Já jsem celý tbc prohealoval, ale teď prostě naběhnete na bosse, tank dostává jednou ranou za 50% hp + dotky který tikaj za 60k hp, takže je to jen o heal spamu, kde nesmíte minout ani 1gcd... A těžší boss mlátí za víc jenom. Totálně mi to znechutilo heal a tak jsem celý wotlk dps.
nesohlas .. ty bossove ktery sou v icc 25 hc tezky nejsou tezky kvuli tomu ze davaji velkou dmg :)
professor, sindragosa i LK sou tezky kvuli tomu ze musis reagovat na jeho ability, reagovat rychle a nejlip nic za celej fajt neposrat bo jedina chyba je vetsinou wipe celyho raidu

jinak s tim ze to cele zjednodusuji aby se k tomu dostal kazdy to souhlas ale kdyz by delali hru jen pro HC gildy tak by nemeli 10 mega hracu :)
just me
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Já soudit moc nemůžu, naposled jsem raidoval Ulduar, ale vadí mi jak kurvěj dřív pro mě docela zábavnou hru..
Je mi jasný, že endgame bossové asi nějakou taktiku vyžadujou, ale to bylo i v TBC.. navíc co jsem koukal pár videí, tak mi přijde (možná nemám pravdu), že teď to je spíš takový to každej sám za sebe, než ten teamplay co byl u Vashj, Kaela, atd.. Ale jde hlavně o ty věci okolo.. kde je odstupňování gearu (v tbc se muselo postupně.. tady ding 80, tejden farmit badge a hurá do ICC)? kde jsou nějaký q line pro otevření instance (ať je klidně po pár měsících zrušej jak v TBC, určitej efekt to má..)? kde je crowd control na thrashi? kde je nutnost resist gearu na určitý bosse? atd..
A těch +- 10M měli i ke konci TBC..
No co tak čtu.. dost lidí z highend guild vyhrožuje, že pokud se něco nezmění tak skončí.. uvidíme jestli to s blizzardem trochu hne, ale dost o tom pochybuju :-/
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“