Bez cd nelze spustit
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- volejbalek1
- Nováček

-
Bez cd nelze spustit
Ahoj. Mám problém s kterým jsem se ještě nesetkal. V pc jsou XP Home. HDD je připojen na IDE a DVD přews SATA. Jakmile s pc odpojím DVD, nebo ji nahradím jinou, tak nelze spustit OS v žádném režimu. Jakmile ji připojím zpět, tak se bez problému rozběhne. Může mi někdo poradit, čím to je???
- mazuji
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bez cd nelze spustit
vitahni baterku z zeklani deky po vitaženi cd restartujese zakladka 
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A neni snazsi v biosu hodit "reset do default"?mazuji píše:vitahni baterku z zeklani deky po vitaženi cd restartujese zakladka
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- volejbalek1
- Nováček

-
Problém není ovšem v boot desky, ale OS. Podle mě je někde v boot xp, že je připojená sata mechanika a jakmile tam není,nebo je tam ide mechanika, tak se před naběhnutím restartuje a nepomůže ani nouzový režim.
Vidím,že se tu asi žádný dobrý rádce nenajde. Ale i tak díky.
Vidím,že se tu asi žádný dobrý rádce nenajde. Ale i tak díky.
- Shit
- Odborník PCT

Na tohle jsem už někde narazil a pomohl update BIOSu základovky.
- volejbalek1
- Nováček

-
Jenže pc spadne do restartu až při načítání systému. Takže ten problém není v desce. Podle mě je to v blbých xp home. Ale jiný OS tam dát nemůžu - pc je firemní.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jenze tohle vazne spis vypada na problem s deskou nez s OS.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- mazuji
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Podle me je to s Os skus přeinstalovat 
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Mazuji: Ne, není to směšné. Je dobře, že se snažíš radit. Ale neraď za každou cenu pouze příspěvky typu "přeinstaluj to". Všechno reinstal systému opravdu nevyřeší. Zvláště, pokud se jedná o hardwarový problém. A další posty typu jako Tvůj poslední mažu jako OT.
//jan.svoboda - smazán zeditovaný post od Mazuji s aktuálním obsahem: "
"
Původní post před editací byl v tom smyslu, že je to (odpověď na uživatele Brázda.L.) směšné a opět rada, že je vhodná přeinstalace. Takže si tu nepíšu sám se sebou.
//jan.svoboda - smazán zeditovaný post od Mazuji s aktuálním obsahem: "
Původní post před editací byl v tom smyslu, že je to (odpověď na uživatele Brázda.L.) směšné a opět rada, že je vhodná přeinstalace. Takže si tu nepíšu sám se sebou.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.