Colin McRae DiRT 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Re: Colin McRae DiRT 2

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Tak to je smutný. K tomu není víc co dodat. A to jsem chtěl instalovat nový systém, ale když vidím, že problémy mají i jiní hráči, tak není třeba. Je to škoda, protože hra to špatná není.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Experimentům se nebraň, pomoci to může. Mě jen za ty léta přestává bavit se s tím tak moc drbat. Zvlášť u hry kde i arcade styl řízení je tak sprzněn a nedá se jet jinak než s prokluzem kol.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Já nevím, na klávesnici je to hodně lehké a hraje se to jak nějaký NFS. Na volantu, nutno říct, že starým kousku od Logitechu, je to zábavnější a samozřejmě o něco těžší. Vyhrávat těžší závody na nejtěžší či předposlední obtížnost mi přijde takřka nemožné na volantu. Každopádně chování vozu je lepší než v jedničce a nějaký velký problém s ním nemám. Prostě moderní závodní hra současné doby, tzn. nerealistická a mainstreamová, takový GRID z prostředí rally, všemožných bugin a jeepu, ale baví mě hrát(dokud mi hra nepadne...). Na lance to byla slušná zábava.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Jo na lance to bude docela sranda. Hráli jsme i Richard Burns rally. Moc se jim to nelíbilo, říkali že já si akorát tak trénuju na mistrák protože jsem byl poražen jen jednou díky velké kolizi v níž figuroval strom a předek mého vozu. No byly to pěkné kotrmelce. :mrgreen:

Já se přiznám že jsem dirt2 u sebe ani slušně nerozjel(tedy rozjel když nepočítám neustálé pády), po tom co se vyskytli stejné problémy jako s prvním dílem jsem jej kamarádovi s díky vrátil.

Když si pustím cmr2-3 tak to jsou taky arkády, ale mají uvěřitelný model řízení. To co předvádí dirt je hnus a grid jsem nehrál a ani po tom netoužím.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Tak včera se mi podařilo to, v co už jsem ani nedoufal. Steam support mi poskytl náhradní klíč za ten, kterej byl už použitej ve službě GfWL. Teoreticky by se toho dalo využít i pokud jste si omylem regli klíč na nepodporovanej region.
Asi jsem trochu nechápal, kam mně pracovník podpory posílá (developer/publisher - codemasters/microsoft), ale pokud ano bylo to prostě o tom, že se mně chtěli zbavit. Trocha lhaní (jako volání na MS) a vyhrožování a nakonec podlehli. Ještě přidávám přepis ze Steam Support:
1 « Message by you on Fri, 29th Jan 2010 5:54 am »
hi,
I have problem with my GfWL Dirt2 SN. Ive got free voucher for this game, so I activated dirt2 through steam, entered game and used CD key, which steam client gave me (view game CD key). But this key doesnt work!
Can you provide me some working SN or deattach this one from microsoft account?

2 « Message by Robert on Wed, 3rd Feb 2010 7:00 pm »
Hello Beznick,

Thank you for contacting Steam Support.

Technical support for this title is handled by a third party support department - please follow the link below for instructions to contact the support provider for this title:

Title: DiRT series
Link: http://support.steampowered.com/kb_arti ... -WEUN-5403

Please let us know if you experience further difficulties, or if you have additional questions or concerns.

3 « Message by you on Thu, 4th Feb 2010 2:03 am »
hi,
As I told, I have a problem with CDkey STEAM gave me. I will quote one article from link you gave me:

"You will need to contact the game's developer/publisher directly for support if you encounter any errors or unexpected behavior which is not related to Steam authentication or CD Keys after the game has loaded."

My problem is about CD key, that STEAM gave me and I need it after the game loads, which is excluded from contacting developer/publisher.

From my point of view STEAM gave me wrong SN (I didnt used it before, when I tried first time it gave me the "already used" error). I think, that contacting developer/publisher in this case wont work.

thanks
PS: I would appriciate, that another answer from steam support will be quite faster, than 5 days

4 « Message by Robert on Thu, 4th Feb 2010 1:21 pm »
Hello Beznick,

You will need to contact the support provider for this title for further assistance with this issue:

5 « Message by you on Tue, 16th Feb 2010 11:28 am »
Hi,
so Ive contacted Codemasters on their support link. Reply Ive got from them sys, that this is not a problem, they can help me with. There not providing any SN. So what do I have to do now, if I want to play multiplayer part of a game Ive payed for?

6 « Message by Robert on Tue, 16th Feb 2010 12:20 pm »
Hello,

Please observe the following steps for generating a screenshot of the key as it has been entered to generate the error, as well as the error itself:

1) Start the game and attempt to enter the key.

2) Press the PrtScn (Print Screen) while the CTRL (Control) key is being held down to save a copy of what is being displayed on your screen to the clipboard

3) Open MSPAINT.EXE (or go to the Start Button, then "Accessories", then "Paint")

4) Press the V key while the CTRL (Control) key is being held down to paste the contents of your clipboard (if prompted, select "Yes" to enlarge the Paint document)

5) Go to "File" then "Save As..." in Paint and select "JPG" from the File Type drop-down box, then save your screenshot to your desktop so it may be attached with your reply to this message.

7 « Message by you on Tue, 16th Feb 2010 12:29 pm »
hi,
here it is: SN already used with another LIVE account.

8 « Message by Robert on Tue, 16th Feb 2010 1:50 pm »
Hello Beznick,

The Steam Support Team does not provide support for account issues within this game.

Your user account for this game is completely separate from your Steam account.

Please visit our FAQ article for information on how to contact the support providers for this title:

Title: Games for Windows Live
Link: http://support.steampowered.com/kb_arti ... -WECN-1190

If you have any further questions or concerns regarding your Steam account then please let us know.

9 « Message by you on Tue, 16th Feb 2010 10:39 pm »
hi,
Ive already contacted Codemasters and microsoft. Both told me, that they do not support any new SN.

10 « Message by Robert on Wed, 17th Feb 2010 12:47 pm »
Hello Beznick,

You will need to remain in contact with them regarding retrieving the account where the key was registered.

We cannot issue you a new key.

Your Games For Windows Live account is completely separate from your Steam account.

11 « Message by you on Thu, 18th Feb 2010 2:20 am »
hi,
Microsoft is no more responding to my questions because im not in supported region (which doesnt matter, because I have US account registered). I have no guilty about useless key Ive got from Steam and all steam support effort is to get rid of me and my problem. Ive contacted every company interested in and noone wants to help me. So Im contacting service, which Ive bought game from. I don know the law in US, but in Czech Republic seller is responsible for fine status of sold items (including game keys). Lastly I really wont call to the MS support by phone, because this call would probably cost far more, than price of new key (new game).

12 « Message by Robert on Thu, 18th Feb 2010 11:38 am »
Hello Beznick,

If you are registered to, and logged in to, a US Games for Windows Live account you should not be having any issues playing your game regardless of your geographical location.

We cannot assist you with this issue.

You must stay in contact with Games for Windows Live, or DiRT support for assistance with this issue.

13 « Message by you on Mon, 1st Mar 2010 1:29 pm »
Hi Robert,

Im sorry, that reply took so long, I was at vacation now. Today, Ive callet to MS GfWL helpline, described my problem to 3 different operators which totally didnt got, what I want from them. Finally I was "succesful" with the answer, that I have to contact Steam support, because Steam is the company, which sold me the game and Microsoft cannot help me. For a note, this phone call cost me as much as new copy of game, because Im not in supported region with toll-free help line now. Im very deseperate about this situation. After more, than a month I still didnt got, what Ive payed for, and Im considering passing this issue to the court.

If you want to send me to Codemasters again, their email reply is lower.
Quote:
Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning DiRT 2.

We do not issue any replacement Windows Live keys for any of our games I'm afraid.
End of quote

14 « Message by Robert on Mon, 1st Mar 2010 7:07 pm »
Hello,

Please use the following key for GFWL:

xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx

Note that we will not be able to assist you further with this issue.

You will need to remain in contact with GFWL or Dirt support for any further assistance or issues you have with this game.
PS: omluvte mojí horší angličtinu
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Pánové nevíte jestli už vyšel nějaký patch na DIRT 2? Já z toho padání zešedivím.
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

1. března vyšel patch :-)

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Pánove nezkoušeli jste ten nový patch? Mám rozjetou kariéru v docela pokročilé fázi, takže by mě zajímalo jestli po přepatchování nepůjdou savy do...
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Mě steam píše že nejnovější patch je pořád ten ze začátku března .. a s tim se mi save nesmazaly.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Zdravím, byl by někdo z vás tak hodný a poslal mi save zhruba na 70%? Při reinstallu jsem si zapomněl save zazálohovat a teď už je nenávratně pryč.

Děkuji.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mám nainstalovaný oba Dirty a oba šlapou bezchybně - jednička ze steamu a dvojka z D2D (ta sleva jak byl za 9 eur). Skvělý hry - jednička má parádní evropský tratě, dvojka víc americký zaměření, dobře se doplňujou a vypadaj obě skvěle.

Teď jsem dočetl ten post od Bez_n1ck - teda, nechápu že měl takovou trpělivost!
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

tu dovolenou na konci jsem si vymyslel ... prostě jsem na to neměl nervy :lol: Po čase když jsem zase neměl co hrát, tak jsem zase začal otravovat. Je to smutný, že zaplatíš za hru a musíš se o ní měsíc hádat s prodejcem :(
Ale třeba moje zkušenost někomu pomůže (je to jeden z mála způsobů, jak vymlátit zpět klíč z GfWL)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Míra píše:Zdravím, byl by někdo z vás tak hodný a poslal mi save zhruba na 70%? Při reinstallu jsem si zapomněl save zazálohovat a teď už je nenávratně pryč.

Děkuji.
Hele s těmi savy je trochu problém. Já si je dokonce zálohoval po reinstalu systému a ani tak jsem je již nerozjel. Problém je myslím v tom pos... games for windows. Já mám hru rozjedou na 35 lvl, takže jestli ti to pomůže, tak ti je můžu někdo uploadnout.
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Jo to vím, ale samotný save ze hry by měl stačit. Pokud máš čas, tak mi to prosím někam hoď. Vyzkouším to. Díky.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Takže tady to máš: http://ulozto.cz/4636469/dirt2.rar
Je to celá složka DIRT 2 z My Games klasicky v dokumentech. V hře jsem na cca 35 levelu a takřka všechny velké turnaje jsou vyhrané na obtížnost savage. Hraju na volantu, takže na vyšší obtížnost bych asi už nezvládl pravidelně vyhrávat :-). V penězích se doslova topím, protože stále jezdím s osvědčenými auty(Impreza,Nissan,BMW,terénní Mitsubishi). Tak gl v rozjetí savů.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Zdravim, mam s touto hrou problem na Win7 64bit.
Kdyz chci spustit hru, tak to hlasi, ze je spousteci exe soubor pro verzi 32bit. Nevite jak to rozchodit? Vsechny ostatni hry behaji.
Asus Rog Strix G18
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

koupit :) Warez mi to taky řval :lol:
Bedas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedas »

Vidím, že jednu dobu zde byla "challenge" v time trial :)...nechcete to zase rozjet?
Nedávno jsem si koupil volant, tak teď dost blbnu v dirt2 a rád bych tudíž nějakou výzvu :)
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Nebylo by to špatný, tentokrát bych se také zúčastnil :)

btw. jestli ještě někomu nejde změnit jméno a příjmení, tak opravdu odpojte volant, mě to pomohlo :) (Logitech G25)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

2Bedas: jojo, nějak jsem tu soutěž ale vypustil a "vykašlal" se na ní :oops: ale klidně to můžeme zase rozjet...dejte mi chvíli a zítra bych to snad rozjel :)
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“