dobrý den,
mám problémy se založením/přijpojením se do hry přes LAN
problém je následující. Mám dva síťové adaptéry, jeden připojený k internetu a druhý připojený k mojí domácí síti. U adaptéru s internetovým připojením mám nastavenou ip, masku atp. takovou jakou jsem dostal od poskytovatele, aby mi fungoval internet a domací síť jsem nastavil ip 192.168.0.1 u mého PC a 192.168.0.2 u druhého PC oba s maskou 255.255.255.0, a pak jsme chtěli jednoho dne hrát Age of Mythology: The Titans, které jsme koupili už před pár lety, jenomže jakmile hru zapnu, jdu multiplayer, direct ip/lan nebo jak to tam je a dám host, abych založil hru tak ti to tam nahoře píše, že moje ip je ta, kterou mám nastavenou pro připojení na internet namísto té, kterou používám na místní síť a já bych potřeboval vědět, jak té hře řeknu, aby si tu ip adresu bralo z místního připojení a ne z toho internetového, jelikož hru kterou založím na jednom či druhém počítači, když se na ni snažím připojit ze druhého počítače, tak mi to jen odpočítá 120 vteřin, že se pokouší o spojení ale nic se nestane, firewall jsem zkoušel vypínat, nastavovat mu pravidla a nešlo to ani tak
moc děkuju za odpověď, teda doufám, že bude aspoň trochu srozumitelné, co je můj cíl
Age of Mythology: The Titans - nejde přes LAN na Vistách
Moderátor: Baneshee
- martasuh
- Nováček

-
Age of Mythology: The Titans - nejde přes LAN na Vistách
Naposledy upravil(a) Thellwin dne pát 16. črc 2010, 11:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven název
Důvod: upraven název
- Maranov
- Mírně pokročilý

Re: Age of Mythology: The Titans přes LAN na Vistách
Otevři si Síťová připojení - levý ALT - upřesnit - upřesnit nastavení.
Máš tam seznam priorit připojení - posuň tu správnou nahoru.
Máš tam seznam priorit připojení - posuň tu správnou nahoru.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- martasuh
- Nováček

-
Re: Age of Mythology: The Titans přes LAN na Vistách
to už jsem bohužel zkoušel, připojení k internetu je úplně na spodku a LAN je úplně na vrchu, ani tak to ovšem nebere