Řešení pro nahrávací studio - 3x LCD
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- petrkopcil
- Nováček

-
Řešení pro nahrávací studio - 3x LCD
Dobré ráno, byli jste mi doporučeni jako elita českého PC světa, tak vás žádám o pomoc
V zapojení více grafických kart se vůbec nevyznám. Pro nahrávací studio Sunteem records potřebuji vyřešit problém zapojení tří LCD - 2x v režie, kde bude pouze rozšířená pracovní plocha a 1x ve studiu, kde poběží pouze text. Dva kusy jsou FULL HD a jeden běžný HD monitor - všechny mají DVI vstup, který chci použít. Toto je má aktuální PC sestava na které by to mělo běžet - OS Windows 7 64bit professional edition, Deska Gigabyte GA-EX58-UD5, Procesor Intel Core i7-920 BOX, RAM Kingston HyperX T1 12GB 1800MHz, Grafika Gigabyte GF 8600GT, 256MB GDDR3 PCIe, 2x DVI, HDTV. Teď nevím jestli mám koupit dvě grafické karty nebo jen jednu s 1x DVI výstupem k mé stávající nebo koupit nějakou, která umí 3x DVI out. 14 dní zpět jsem testoval ATI, která počítáš uplně "ničila" - pixely na LCD, padání do modré smrti atd. Prosím o radu, děkuji Petr
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Řešení pro nahrávací studio - 3x LCD
Dokup k soucasne karte jeste nejakou druhou nVidii s DVI vystupem, to je nejlevnejsi reseni. Bezny karty vystup na 3 monitory zaraz nemaji. Leda ATi Eyefinity, ale to bys zas musel mit monitory s display portem.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q