Nečitelný disk
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- CZBlackEagle
- Nováček

Nečitelný disk
Je tu plno témat jak opravit, nebo jak obnovit data z nečitelného disku. Mě by zajímal pravý opak. Jak by šlo z fungujícího disku, "vytvořit" nečitelný disk?(způsoby, kde byste do něj chtěli mlátit/potopit ho/rozežrat kyselinou/usmažit, vynechejte
)
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nečitelný disk
Záleží na tom, k čemu to potřebuješ. Jestli ti jde o likvidaci dat kvůli ochraně, nebo jak obejít záruku...
Obávám se, že spíš druhá možnost..
Obávám se, že spíš druhá možnost..
- muliku
- Začátečník

Proboha k cemu to chces? Jinak ja bych mu asi skusil nejak spalit elektriku
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- CZBlackEagle
- Nováček

Aigor: je to ta druhá možnost. V předchozím tématu - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=14&t=155442 jsem si stěžoval na to jak je "malá" rychlost. Disk jsem totiž kupoval kvůli větší kapacitě, ale hlavně aby byl rychlejší než přechozí.....což nesplnil. Proto to chci dohnat na reklamaci a potom si místo něho(nejlíp nového disku), vybrat jiný.
muliku: a) jak to jde udělat? b) nepoznají, že jsem to udělal schválně?
muliku: a) jak to jde udělat? b) nepoznají, že jsem to udělal schválně?
- muliku
- Začátečník

Ja jsem HDD nikdy nenicil tak nevim na 100%
ale skus otocit napajeni, to by mohlo zabrat
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- Butch
- Středně pokročilý

Mno do 14 dnu bys mohl disk vratit kdyby mu nic nebylo. Pokud jsi objednaval po netu.
Pokud jsi lhutu jiz prosvihl, tak jedine asi zkratovat elektroniku, pokud tedy chces disk oddelat.
To jestli na to prijdou nebo ne, je vec druha
Ale byt tebou si nakup priste rozmyslim. Osobne nez kupuji disk si prectu hafo testu a recenzi a pak jdu prakticky najisto.
Pokud jsi lhutu jiz prosvihl, tak jedine asi zkratovat elektroniku, pokud tedy chces disk oddelat.
To jestli na to prijdou nebo ne, je vec druha
Ale byt tebou si nakup priste rozmyslim. Osobne nez kupuji disk si prectu hafo testu a recenzi a pak jdu prakticky najisto.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- P_V
- Začátečník

-
je to nečestné a nesportovní...
jdi na to konstruktivně, nech si ho na zálohování, přikup k němu externí box.
jdi na to konstruktivně, nech si ho na zálohování, přikup k němu externí box.
- CZBlackEagle
- Nováček

Butch: přes net jsem to objednal, ale s osobním převzetím, kdy bych to mohl vrátit, ale za penále 350Kč,-....vyděrači(14dní bych na to měl jedině kdybych si to nechal přivést poštou, což je nesmysl, když sem měl ten obchod při cestě). Zkratovat elektroniku....jak, abych nepoškodil zbytek pc?
P_V: nezálohuju, není proč.
- Butch
- Středně pokročilý

Mno na forme odberu nezalezi jestli ti to prijde postou nebo si pro disk dojdes osobne.CZBlackEagle píše:Butch: přes net jsem to objednal, ale s osobním převzetím, kdy bych to mohl vrátit, ale za penále 350Kč,-....vyděrači(14dní bych na to měl jedině kdybych si to nechal přivést poštou, což je nesmysl, když sem měl ten obchod při cestě). Zkratovat elektroniku....jak, abych nepoškodil zbytek pc?
Hlavni je to ze byl objednan prostredky pro komunikaci na dalku, cimz eshop je. To same mail, telefon...
Uz to bylo ale na foru nekolikrat zmineno.
takze 14denni lhuta je normalne platna i pro tvuj pripad. Pokud jsi to kupoval na sebe a ne na firmu treba.
Pokud budou mit problem ze je disk rozbaleny, roztrhnuta antistaticka folie, a s tim budou mit problem tak maji smulu. Zbozi nesmi jevit znamky pouzivani ci opotrebeni, nikoliv jeho obal.
Predpokladam ze disk vypada jako novy
Ve vetsine obchodu to berou zpet a vi ze kdyz se takto k tobe zachovaji, nakoupis u nich i priste.
Tvuj rozbaleny disk pak soupnou do nejaky sestavy kde se to nepozna.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- CZBlackEagle
- Nováček

"V případě rezervace a následném odebrání zboží na prodejně je možno zboží vrátit pouze po domluvě s prodávajícím. Prodávající určí výši vracené částky dle opotřebení vraceného zboží. Běžný storno poplatek činí 250,- Kč. Při koupi zboží lze domluvit s prodávajícím možnost jeho vrácení z důvodu nekompatibility bez storno poplatku. Zboží musí být kompletní, neopotřebované a nespotřebované ani z části. Prodávající si vyhrazuje právo zamítnout navrácení zboží."
Mimo to 14 dní už jsem prošvihl, jelikož ten storno poplatek mě odradil. Jinak ano, je jako nový. eshop kde jsem nakupoval(stránka s obchodíma podmínkama) http://eshop.kak.cz/text/vseobecne-obchodni-podminky/
Mimo to 14 dní už jsem prošvihl, jelikož ten storno poplatek mě odradil. Jinak ano, je jako nový. eshop kde jsem nakupoval(stránka s obchodíma podmínkama) http://eshop.kak.cz/text/vseobecne-obchodni-podminky/