Problém s vypínámím her u Nvidia GTX 275

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s vypínámím her u Nvidia GTX 275

Příspěvek od MaximusCZECH »

Nevíte, jak se řeší reklamace? Když je vadná karta, tak se opravuje nebo vyměnuje za novou?
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Jinak jsem se dozvěděl, že by to mohlo být i malou nastavenou virtuální pamětí. Na fóru jsem našel člověka, který měl ten samý problém a vyřešil ho zvýšením virtuální paměti. Tak kéž by to bylo tím. Večer to otestuji.
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

GK byla na reklamaci asi deset dní a vrátili jí s tím,že je v pořádku kartu,vyjádření servisu,kam jí C&C posílal.Nechal jsem jí tedy ještě na odzkoušení v C & C,kde jsem jí kupoval a kdybych tam měl přinést celou mou bednu,tak s tím musí něco udělat,protože se karta evidentně přehřívá a mně je v podstatě na nic,protože je na hraní her nepoužitelná,navíc za ty peníze chci kvalitní výrobek :wink:
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Ne, karta se přehřívá, když má přes 105 stupňů.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Takže zvětšení virtuální paměti na 6 GB nepomohlo a hra spadla již za minutu hraní :-( (Stále jedu na 2x 1GB RAM)
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Je mozny, ze ta hra pada, protoze mas malo pameti (ze 3 na 2 zkratilo rychlost padu). Vypni vsechno co se da.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Nemůže být třeba problém v nainstalované paměti na základní desce? Mám tam Channel A (sockets dimm_A1 a dimm_A2) a Channel B (sockets dimm_B1 a dimm_B2). Teď mám ty dvě ramky po 1 GB dané A1 a druhou B1. Nemá to být třeba A1 spolu s A2? Každopádně to zkusím přehodit :-(
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Trek píše:Je mozny, ze ta hra pada, protoze mas malo pameti (ze 3 na 2 zkratilo rychlost padu). Vypni vsechno co se da.
Co myslíš s tím vypnutím? Myslíš programy, které běží na pozadí nebo přímo ve hře detaily grafiky atd.? Děkuji moc, že se mi snažíš pomoct.
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Vsechny programy a servicy ktery nepotrebujes. Vista zere celkem dost.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Co myslíš s tou pamětí? Nebude chyba tam?
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Zapojeny to mas asi dobre.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Takže jsem provedl asi 15 minutový test v mem testu paměti. Vše bez jedné chyby, takže paměti budou zřejmě v pořádku - na minulém pc mi fungovaly v pohodě. Pak jsem zapl furmark, kde mi asi po minutě při teplotě 80 C přestal fungovat pc a monitor byl bez signálu. Následoval restart, otevření bedny a po naběhnutí systému znovu furmark a ten se asi při teplotě 60 C zase sekl a přestalo vše fungovat ... :-( Nevíte prosím jake dalši programy mám zkusit, abych zjistil, jestli je chyba ve zdroji nebo v grafice? Moc děkuji!
DayDreamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DayDreamer »

Jestli se ti pc sam nerestartoval a jenom zamrzl, tak je urcite v neporadku graficka karta. Muzes tu kartu odzkouset v jinem pc?
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

jj jen zamrzl, pc jelo dal. Zvlaštní je, že u her se pak můžu dostat zpátky do systému přes ctrl+alt+del a dál pokračovat v práci.
S tím odzkoušením to bude horší, zkusím přes nějakého známého, ale většina už dávno nejsou pařani :-)
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Myslíš, že kdyby to bylo zdrojem, tak by se pc resetoval?
DayDreamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DayDreamer »

Jistej si tim byt nemuzu, jen si to myslim, protoze jsem mel podobne problemy (sice jiny hardware) a bylo to zdrojem, pac nedokazal zasobovat pc, takze se resetovalo. Jestli treba nemas jenom spatnou napajeci vetev do grafiky, zkousel jsi tam zapojit jinou? Ale osobne si fakt myslim, ze v tvem pripade neni ta grafika ok.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Díval jsem se do bedny na zapojení a špatná větev to asi nebude, protože je tam jen jedna - vic možností není. Akorát ta grafika má dva vstupy a pak jeden malej dvojkolikový (vypadá jako napájení pro externí větrák, ale nevím). Ty dva vstupy jsou označeny čísly 5,6 a já na tom kablu mám označení 9,10. Je jedno, jestli napojím do 5 devítku nebo desítku? Ten malej napojený nemám, není tam co strčit :-) Mám to kdyžtak i vyfoceno. Asi neexistuje žádná půjčovna zdrojů? Myslím, že to bude buď on nebo grafika.
Teď mě napadlo, co se týká vyzkoušení grafické karty v jiném pc, tak to možné nebude, protože nikdo v mém okolí nemá zdroj, který by to utáhl :-(
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

Zdravím,tak mi právě za mojí GK vrátil C&C peníze.
Nechci tomuto obchodu dělat reklamu,ale jeho přístup k zákazníkovi je perfektní!! :)
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Domluvil jsem se v obchodě, že zkusíme silnější zdroj a když to bude dělat stále,tak ji pošlu na reklamaci.
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Takže jsme zkoušeli silnější zdroj a nepomohlo to, grafika dělala to samé i v jiném počítači, takže je vadná a půjde na reklamaci, jen nevím, co budu dělat ten měsíc bez grafiky, to asi nedám :-)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“