Metro 2033
Moderátor: Baneshee
- Trek
- Začátečník

Re: Metro 2033
To možná vojenskou municí. Normální municí to bylo na něklolik zásobníků. Jinak ano ta dlouhá pistole se mi zdála účinější než brokárna.
- r1pper
- Začátečník

-
ta predvalecna munice byla jen do pusek ne do pistoli
KDO mi odebral moji zlutou kartu
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jen 2 rány? Jaká obtížnost? Já musel na zabití knihovníka cca 50(shitských, ne těch zlatých)nábojů z AK2012 do hlavy...laginoo píše:ja sem se puvodne s knihovnikam take celkem dost trapil - couvani sem nejak nedaval a postrilet z brokovky se mi je taky moc nedarilo, ale pak sem tam nekde u jedne mrtvoly nasel revolver a ten byl na ne oproti brokovnici jako atomovka - dve rany do hlavy abylo po knihovnikovi
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- Kronos18
- Nováček

-
To by me taky zajimalo:)Dosel jsem tam na easy a po dvou ranach byli jeste docela bojeschopni,zhruba 12 ran brokadou,40 ran shitama z AK a 15 z revolveru je slozilo a to pocitam jen presne zasahy,ale videl jsem videonavod kde je fakt po dvou trech ranach dostal tak jak je to sakra mozne??:)
Ten (dobrej) neraketovej konec bych bral kdyby na me celou hru neutocili,ty tlakove vlny co jsem mel moznost okusit mi zrovna nepripadali jako akt miru:)
Ten (dobrej) neraketovej konec bych bral kdyby na me celou hru neutocili,ty tlakove vlny co jsem mel moznost okusit mi zrovna nepripadali jako akt miru:)
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Spíš by mě zajímalo, proč do těch knihovníků vůbec střílet, když ničemu nevaděj a pokud děláte to co máte, tak vás nechají být
Já do nich nevystřelil ani kulku.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Proč bych se tam plížil jak prd na konferenci když z nich můžu udělat krvavý cucky což je 10x větší zábava?
- marcelus
- Začátečník

-
lenze ked budes pokracovat tak ci tak na konci kniznice sa budes musiet plizit lebo uz nebudes mat municiu 
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
- Trek
- Začátečník

Tohle vypadá dobře.
http://www.youtube.com/watch?v=Fi93y38aj4Q&NR=1
Počítal jsem, že brokárna bude nejúčinější, ale v týhle hře teda nic moc.
http://www.youtube.com/watch?v=Fi93y38aj4Q&NR=1
Počítal jsem, že brokárna bude nejúčinější, ale v týhle hře teda nic moc.
- icebosss
- Začátečník

-
já jsem po nich házel nože a pak dodělal koltem nebo brokádou a slo to dobre 
- orgasmic
- Začátečník

-
Super hra. Na notebooku Asus G73JH krasne slape na 1600x900 medium, DX10 a 4xAF.
Asus Rog Strix G18
- _DAVE_
- Začátečník

Jo na medium je to velmi rychlé, HIGH a hlavně V HIGH je už peklo.
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.
Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.
Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
- Kronos18
- Nováček

-
Tak jsem ted docetl knihu,je to uplne neco jineho nez hra:)
Jinak ty mrtvoly jsou opravdu stalkeri:)A nekdo se ptal jak to skonci v knize,muzu rict ze to skonci raketkama jako ten (spatny)konec ve hre:)
Jinak ty mrtvoly jsou opravdu stalkeri:)A nekdo se ptal jak to skonci v knize,muzu rict ze to skonci raketkama jako ten (spatny)konec ve hre:)
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě by spíš zajímalo, jak se dostat k dobrému konci. Já koukal na YT a tam před vypuštěním raket stihnul shodit to naváděcí zařízení. Chtěl sem to zkusit, jenže ještě než se zvednu už vylítávaj rakety, takže druhej konec prostě nejde, nebo mám asi nějakou blbou verzi. 
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- stinger7
- Nováček

-
- Kronos18
- Nováček

-
Ja mel poprve dobry konec diky ochotnemu cloveku z tohoto fora
Ale nedalo mi to a v dalsi hre jsem stravil asi o 70% vic casu nez jsem to dohral:)Je spoustu navodu jak na to co mas udelat atd,ale ja se na to vyprdnul a proste jsem celou hru prolez uplne celou,kazdou stanici jsem prohledal do posledniho centimetru,dobry konec ovlivnuji jak uz tu bylo receno takove okamziky kdy se mas nejak rozhodnout(dat naboj bezdakovi,diteti za doprovod,odmitnout naboje za pomoc atd...),kdyz to udelas spravne tak obrazovka jakoby na momentik zablika,uslysis souhlasny sepot a neco jako ukapnuti kapky vody,to znamena ze si udelal dobrou vec,v jednom navodu jsem cetl asi o dvaceti takovich situacich,ale je jich tam mnohem vic,takove situace jsou ikdyz si treba poslechnes co lide rikaji,jen si k nim stoupnes a vyslechnes je,nebo kdyz najdes tajnou schovku na zbrane nebo naboje,nebo nejakou schovanou mrtvolu,na jedne stanici jsem v jedne skvire nasel ztraceneho medvidka.Proste se musi vse prolezt
EDIT:jo a na ty knihovniky se vyprdnete z nejakym couvanim,v knize mu taky rikal at to dela a pak rostrileli co se hnulo:D
Ale nedalo mi to a v dalsi hre jsem stravil asi o 70% vic casu nez jsem to dohral:)Je spoustu navodu jak na to co mas udelat atd,ale ja se na to vyprdnul a proste jsem celou hru prolez uplne celou,kazdou stanici jsem prohledal do posledniho centimetru,dobry konec ovlivnuji jak uz tu bylo receno takove okamziky kdy se mas nejak rozhodnout(dat naboj bezdakovi,diteti za doprovod,odmitnout naboje za pomoc atd...),kdyz to udelas spravne tak obrazovka jakoby na momentik zablika,uslysis souhlasny sepot a neco jako ukapnuti kapky vody,to znamena ze si udelal dobrou vec,v jednom navodu jsem cetl asi o dvaceti takovich situacich,ale je jich tam mnohem vic,takove situace jsou ikdyz si treba poslechnes co lide rikaji,jen si k nim stoupnes a vyslechnes je,nebo kdyz najdes tajnou schovku na zbrane nebo naboje,nebo nejakou schovanou mrtvolu,na jedne stanici jsem v jedne skvire nasel ztraceneho medvidka.Proste se musi vse prolezt
EDIT:jo a na ty knihovniky se vyprdnete z nejakym couvanim,v knize mu taky rikal at to dela a pak rostrileli co se hnulo:D
Naposledy upravil(a) Kronos18 dne pát 30. dub 2010, 17:38, celkem upraveno 1 x.
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je paradni hra skoda jen ze mi to moc nejde. Hraju pouze WoW a ostatni hry me nejak nezajimali az na tuhle. Vyzkousel jsem a parada az na ty krvave HW naroky. Myslel jsem si ze nemam zas tak zle herni PC ale opak je pravdou. Hraju 1920*1200 na tu predposledni volbu a mam cca 30-50fps kdyz to nacpu vse na plno vcetne DX11 tak jsem na 14-19fps coz je dosti nehratelne. Chtelo by to lepsi zelezo.
Jinac jsem dost bidnej hrac tehle titulu. Necham se obrat nejakou "pohlavni turistkou", porad nekde padam a momentale jsem v bode hnedle na zacatku kde se nacte hra a ja po nejakejch trech iluzich umiram. Vypada to jako bych se dusil, pritom masku mam nasazenou.
Jinac jsem dost bidnej hrac tehle titulu. Necham se obrat nejakou "pohlavni turistkou", porad nekde padam a momentale jsem v bode hnedle na zacatku kde se nacte hra a ja po nejakejch trech iluzich umiram. Vypada to jako bych se dusil, pritom masku mam nasazenou.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
- Fenous
- Začátečník

-
Tohle mi taky delalo problem, tenhle usek, musis v tech iluzich jit za tim svym kamosem, ja se u toho docela vyvztekal, az jsem si spravnej postup nakoukal na Youtube,
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to ja na to uz kapnul ale diky
A momentalně jsem v pasáži kde mi toho mýho prvního kámoše čapnou a ja tam prolejzam s nožem a jedu si takovej tichej masakr aaaale to by tam nesměly být ty pasti:-D sem cumel jak pero z gauce kdyz se na me vrhla ta klada s hrebikama. Fakt tleskam pred timhle dilkem moc se mi to libi jako ze uz nerhaju tyhle hry kdy vidis jen zbran tak tohle muzu. Vetsina ostatnich her me prestane bavit behem instalace:-D
EDIT: potřebuju poradit. Stojim s partickou chlapku zady k zabarikadovanejm jezdicim schodum. Branime urcitou pozici a porad se na nás vrhaj skupinky mutantu (ktere neberou konce). Prosel jsem to na konec jak vlevo tak vpravo(+ ty jezdici schody) a nenasel jsem nic co bych mohl udelat abych mohl nejakym zpusobem pokracovat. On to ten muj typek rikal ale nejak jsem to nestihl pobrat:-( poradte nekdo:)
A momentalně jsem v pasáži kde mi toho mýho prvního kámoše čapnou a ja tam prolejzam s nožem a jedu si takovej tichej masakr aaaale to by tam nesměly být ty pasti:-D sem cumel jak pero z gauce kdyz se na me vrhla ta klada s hrebikama. Fakt tleskam pred timhle dilkem moc se mi to libi jako ze uz nerhaju tyhle hry kdy vidis jen zbran tak tohle muzu. Vetsina ostatnich her me prestane bavit behem instalace:-D
EDIT: potřebuju poradit. Stojim s partickou chlapku zady k zabarikadovanejm jezdicim schodum. Branime urcitou pozici a porad se na nás vrhaj skupinky mutantu (ktere neberou konce). Prosel jsem to na konec jak vlevo tak vpravo(+ ty jezdici schody) a nenasel jsem nic co bych mohl udelat abych mohl nejakym zpusobem pokracovat. On to ten muj typek rikal ale nejak jsem to nestihl pobrat:-( poradte nekdo:)
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- Hellraiser17
- Nováček

-
na konci tunelu (druhe strane) je balicek s bombama a ty musis rozmistit na tom peronu po stranach (vybihaj tudy mutanti) a snad i jednu dozadu v levém tunelu. (než jsem na to přišel, tak do nich vystřílel vše a stále přicházeli...
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj taky taky:-D stoupnul jsem si za ten kanon u kteryho dosla hodne brzo munice tak jsem sbalil co se tam valelo a prosel ty tunely ale vubec jsem nenasel ty mista kam slozit ty bomby. Aspon vim co mam hledat. DikHellraiser17 píše:na konci tunelu (druhe strane) je balicek s bombama a ty musis rozmistit na tom peronu po stranach (vybihaj tudy mutanti) a snad i jednu dozadu v levém tunelu. (než jsem na to přišel, tak do nich vystřílel vše a stále přicházeli...
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci: