Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice
Moderátor: CageJ
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: HTC Touch HD 2 alebo Sony Ericsson Xperia X10?
To jsou teoretické přenosy, v reálu čtu z 8GB class 2 10MB/s, ale z 4GB class 4 jen 8MB/s. I to je daleko více, než je potřeba pro filmy 
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Alzbeta
- Nováček

-
poculi ste uz o sutazi so sony ericsson? kto pozbiera neviem kolko bodov, hned vyhra xperiu

- JedenLiter
- Nováček

ja som práve dnes nasla tú stránku na druhom fóru. Je velmi super! totálne interaktívna. Mozes tam z facebooku posielat správy zadarmo, a pritom mozes sledovat tie kódy, a vyhrat ten telefón. 
- JedenLiter
- Nováček

- toma26
- Nováček

-
Jeden Liter:
Alespoň ja taky mám druhý kod.
Ja som na strane X10! aj HTC je skvely fón, ale novy sonyericsson je no.1 vo svojej kategórie! Funkciu Timescape mozes si testovat nazivo na stranke: http://xperiaxten.com/index.php?pmLang=cs
Alespoň ja taky mám druhý kod.
- huntaman
- Nováček

-
Aj ja som uz videl dnes druhy kod
Treti bude zaujimavy
Inac je to celkom dobra sanca vyhrat taky mobil.
- Alzbeta
- Nováček

-
ano, aj som uz videla... podla mna bude ozajstna vojna medzi ludmi 
- toma26
- Nováček

-
Mám jednu přitele v Madarsku, a on taky chce ten telefon, a ptál se že ty kody (co jsem mu řekl
) jsou stějní tam taky nebo káždý kráj má svoje. Já myslím že stranka je mezinárodní, ale nejsem sto procentně jistí. Má někodo zprávnou informaci?
- tomasf
- Nováček

-
Takze vojna pokracuje. Dalsie kódy uz pridu. Ja by som chcel pre moju priatelku X10 mini.. 
- petohlon
- Nováček

-
HI!
Podla mna v kazdej krajine su tie isté kódy, ved ak zmenís jazyk, telefón ukáza to isté
Podla mna v kazdej krajine su tie isté kódy, ved ak zmenís jazyk, telefón ukáza to isté
- JedenLiter
- Nováček

Ahojte!
Aj podla mna v kazdej krajine sú tie istáé kody, ale urcite rozdavaju viac telefónov! Ved naco by to potom bolo vo viacerych krajinach? To by jednoducho nevedeli spracovat, ze kde kedy poslali prvú sms-ku.
Aj podla mna v kazdej krajine sú tie istáé kody, ale urcite rozdavaju viac telefónov! Ved naco by to potom bolo vo viacerych krajinach? To by jednoducho nevedeli spracovat, ze kde kedy poslali prvú sms-ku.
- huntaman
- Nováček

-
Ja som na jednom druhom fore cital nieco take, ze dokopy sa da vyhrat 6 telefonov. Takze kazda krajina ma svoju vyhru, lebo len obcania tej republiky sa vedia zucastnit hry.
- toma26
- Nováček

-
Děkuji za odpovědí!
Přitom jsme to dovědeli taky.
Nevím kdo hráje nebo ne, ale ted' je venku druhý kod! Jak jsem dívál na texti, musím říct že ne jenom 10 hrač bude, ale mnohem více!
Přitom jsme to dovědeli taky.
Nevím kdo hráje nebo ne, ale ted' je venku druhý kod! Jak jsem dívál na texti, musím říct že ne jenom 10 hrač bude, ale mnohem více!
- JedenLiter
- Nováček

Z mojich komentárov je urcite jednoznacné, ze dávam hlas Xperii, ale este som sa nevyjdarila, ze preco.
Tak teda:
Sony Ericsson vymyslel takú novinku, ktorú zatial ziadny iny vyrobca. Tym myslim na Timescape a Mediascape. Tieto aplikávie ulahcujú zivot takym, ako som ja
cize závislákom na internete
Ziadny mobil , co som si prezerala nemá take vyvinute funkcie k pouzívaniu internetu. Tak samozrejme sú tu aj ipody...no ale to uz je nudaaa
a co htc? jednoducho nevyninke pre mna
Tak teda:
Sony Ericsson vymyslel takú novinku, ktorú zatial ziadny iny vyrobca. Tym myslim na Timescape a Mediascape. Tieto aplikávie ulahcujú zivot takym, ako som ja
a co htc? jednoducho nevyninke pre mna
- fantastic
- Nováček

Timescape asi nefunguje bez internet...media asi ano.
Ja neviem.pre mna to je dost zlozité. Stací o vela menej funkcny fón, ale nech to funguje na 100%, a nech to vydrzi aspon 3 dni!
Ja neviem.pre mna to je dost zlozité. Stací o vela menej funkcny fón, ale nech to funguje na 100%, a nech to vydrzi aspon 3 dni!
- toma26
- Nováček

-
Timescape taky funguje bez internet nebo alespoň ukáže posledního daty. Mě to taky je zložití, ale podle informáci mediascape 90% pracuje s telefonem a jenom 10% na internetu (např. youtube).
- toma26
- Nováček

-
Tak co? Už nikoho nezájíma Htc alebo SE X10? 
- huntaman
- Nováček

-
Ja by som si z HTC nevybral HD2, radsej potom Nexus One. Mne sa velmi paci X10 a je aj lacnejsi ako nexus... Mna SE chytil s funkciou timescape...takze radsej Xperia ako HTCtoma26 píše:Tak co? Už nikoho nezájíma Htc alebo SE X10?
- JedenLiter
- Nováček

no ludia!
tá sútaz, o ktorej si písete zachvilu koncí. ja som uz videla aj tretí kód, a neviem, ze kedy sa má posielat. nejaké nápady?
tá sútaz, o ktorej si písete zachvilu koncí. ja som uz videla aj tretí kód, a neviem, ze kedy sa má posielat. nejaké nápady?
- fantastic
- Nováček

Ahojte
Ja keby som vyhral ten fón, urcite by som to predal. Ja tie funkcie nepotrebujem, ale peniaze zase áno.
Mozete potom licitovat!
Ja keby som vyhral ten fón, urcite by som to predal. Ja tie funkcie nepotrebujem, ale peniaze zase áno.
Mozete potom licitovat!