tlacitka a znaky na klavesnici nefunguji
- Undotester
- Nováček

-
tlacitka a znaky na klavesnici nefunguji
Ahoj,
- mam windows 7 64bit
-a muj problem je vtom ze mi na klavesnici zniceho nic prestali jit nektere znaky,
- kdyz drzim shift + nejakou kombinaci .. treba chci napsat 2jku ... tak dam shift + ě, a nic se nestane nechapu proc, asi se nejak vypli nektere znaky nebo nevim co stim je ... pred tim mi to slo .. a tlacitka na klavesnici rozbite 100% nejsou ...
prosim o pomoc a dekuji za rady...
//edit Wilik - presun z Win7
- mam windows 7 64bit
-a muj problem je vtom ze mi na klavesnici zniceho nic prestali jit nektere znaky,
- kdyz drzim shift + nejakou kombinaci .. treba chci napsat 2jku ... tak dam shift + ě, a nic se nestane nechapu proc, asi se nejak vypli nektere znaky nebo nevim co stim je ... pred tim mi to slo .. a tlacitka na klavesnici rozbite 100% nejsou ...
prosim o pomoc a dekuji za rady...
//edit Wilik - presun z Win7
- mazuji
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: tlacitka a znaky na klavesnici nefunguji
skus to reinstalovat
- Undotester
- Nováček

-
se mi právě windows moc reinstalovat nechce víš .. lepší by bylo nějaké jiné řešení
- muliku
- Začátečník

Přeinstaluj ovladače klávesnice. Ty určitě najdeš na stránkách výrobce.
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- Undotester
- Nováček

-
ou ta klavesnice je normalně na port ps/2 a je to plug and play .. sem to jen připojil a už si to windows našel sám ....
ještě uvažuju jestli nemám v pc nějaky vir nebo tak ...
ještě uvažuju jestli nemám v pc nějaky vir nebo tak ...
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A nemas preplou klavesnici na jine nez CZ rozhrani?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Undotester
- Nováček

-
ty joo to je nepochopitelné ... projel sem celý pc nodem a ad-awarem .. žadné viry ani spyware...
klavesnice je v CZ režimu a pořád to blbne zkusím si sehnat USB klavesnici ....
klavesnice je v CZ režimu a pořád to blbne zkusím si sehnat USB klavesnici ....
- spike18
- Černá karta

-
Zkus si koupit klávesnici od Apple Computer, Inc.