Disk RECOVERY u Windows 7

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Disk RECOVERY u Windows 7

Příspěvek od peta809 »

Zdravím,
podařilo se mi nějak zformátovat celý disk NTB a po opětovném naběhnutí pc se tam objevila z ničeho nic opět Vista, kterou jsem tam měl nainstalovanou původně. Podle toho usuzuji, že je zřejmě uložena na disku RECOVERY, který je v praxi neviditelný, dalo by se na tento disk uložit místo Visty Windows 7?

//edit Wilik - presun z MS OS
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Disk RECOVERY u Windows 7

Příspěvek od LiveBomb »

Imho nedalo ...
Je to nejaka verze od vyrobce a nikde jinde nez v servisu ji asi nesezenes .. a servis se drzi udaju notasu (tudiz verze co byla preddodana se za uplatu dodava znova)
Imho je to stejne zbytecnost (doblesenej a dok******* system zbytecnyma utilitima) a neni nad to si tam hodit system z DVDcka (flashky) primo od MS...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Disk RECOVERY u Windows 7

Příspěvek od peta809 »

hmmm tak dík
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“