Kdy budou netbooky s core i3/i5?
Moderátor: Don
- Maor
- Začátečník
Kdy budou netbooky s core i3/i5?
uvazuji, za jak dlouho přijde na trh nějaký malý plastový subnotebook/netbook s core i3/i5 a přitom bude tak za 10-12 tisíc. Trh s 15" je plný nových procesorů, ale maj výdrž do 3,5 hodiny. Kdy myslíte, že přijde něco s výdrží tak 6-8 hodin velký tak 11"-13"?
Můj tip je, že to bude nejdřív za rok, jestli vůbec někdo něco takovýho zkusí. Dřív asi přijde nějaký Atom i3
Můj tip je, že to bude nejdřív za rok, jestli vůbec někdo něco takovýho zkusí. Dřív asi přijde nějaký Atom i3
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Kdy budou netbooky s core i3/i5?
Takove se uz davno prodavaji.
Staci umet hledat
Staci umet hledat
Asus Rog Strix G18
- Chroustostroj
- Začátečník
-
Takový odpovědi mám nejradši. No to by mě zajímalo kde se prodávají, že ani newegg je nemá. Vim, že každý výrobce něco chystá, nejblíže vydání je asi acer 1830T s culv i5, ale ten bude nejdřív za měsíc a to ještě kdo ví jestli.Takove se uz davno prodavaji.
Staci umet hledat
X6 1100T@4.1GHz (CM 212+), C&Q-ON, default voltage, MSI K9A2 Platinum V2 (790FX+SB600), 4x2GB Adata DDR2 800+,Sapphire R9 290x, Nejrychlejší a nejžravější DDR2 stroj v ČR , LCD: HP 2475W, Corsair HX-620, Win7 x64, NB: 13" MacBook Air 2012
- Maor
- Začátečník
jo 13" jsou ale přes 20 tisíc, myslel jsem spíš nějakou malou plastovou krabici se základovkou a i3/i5
- Maxtor
- Začátečník
-
Tak nemuzes cekat, ze ti to nekdo da zadarmo.. i kdyz teda ono treba prodavat EEEcko je vylozene kradez na lidech..
Notasy na novych platformach davno jsou.. tyy 13ky ale hold stojej kolem 20k.. nesmis to brat tak tragicky, protoze nejde jen o i5, ale i o to, ze ve vetsine tehle notasu kolem 20k jsou uz GeForce cipy s takovyma 512MB DDR3.. celkove ta vybava tehle notasu popolezla nahoru..
Priklad..? ja aktualne vyybiram stejnou vec a sel bych ted asi do Toshiba Satellite Pro U500.. i presto, ze je trosicku vetsi..
Notasy na novych platformach davno jsou.. tyy 13ky ale hold stojej kolem 20k.. nesmis to brat tak tragicky, protoze nejde jen o i5, ale i o to, ze ve vetsine tehle notasu kolem 20k jsou uz GeForce cipy s takovyma 512MB DDR3.. celkove ta vybava tehle notasu popolezla nahoru..
Priklad..? ja aktualne vyybiram stejnou vec a sel bych ted asi do Toshiba Satellite Pro U500.. i presto, ze je trosicku vetsi..
- IceQ
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak je to presne cenove ale Acere Aspire TimelineX 3820,4820 maj Core i3/i5 a vydrz 8hodin+ ...
- orgasmic
- Začátečník
-
Ono staci pouzit trosku sedou kuru mozkovou a vyuzit ruzne vyhledavaci mechanismy na ruznych eshopech, ze?
Treba CZC, kde si das do podrobnosti hledani typ procesoru a uhlopricku displaye a ejhle, najednou je tento thread uplne zbytecny
Treba CZC, kde si das do podrobnosti hledani typ procesoru a uhlopricku displaye a ejhle, najednou je tento thread uplne zbytecny
Asus Rog Strix G18
- Ondrej1
- Začátečník
-
Využiji existující thread a trochu otázku zúžím. Že existují 13" vím (TimelineX 3820), ale existuje něco menšího (11,6")? Vím, že Acer oznámil TimelineX 1830T na duben, ale ještě jsem ho v obchodech neviděl a CzC dává na tento dotaz prázdný výsledek. Ví někdo něco?
- orgasmic
- Začátečník
-
Ta lidska lenost ci blbost je posledni dobou zarazejici.
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... ooky\12%22
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... ooky\12%22
Asus Rog Strix G18
- Chroustostroj
- Začátečník
-
Když vidím tvoje odpovědi tak hlavně blbost. Přečti si původní dotaz a pak hledej šmudlo, nenajdeš. A já znovu doplním, že tazatel najde za požadovanou cenu (bez DPH) na přelomu červen/červenec.
X6 1100T@4.1GHz (CM 212+), C&Q-ON, default voltage, MSI K9A2 Platinum V2 (790FX+SB600), 4x2GB Adata DDR2 800+,Sapphire R9 290x, Nejrychlejší a nejžravější DDR2 stroj v ČR , LCD: HP 2475W, Corsair HX-620, Win7 x64, NB: 13" MacBook Air 2012
- Maor
- Začátečník
Držel bych se u těch nízkých hodnot, 13" je na nošení v kabelce trochu moc.
A k
A k
na co geforce cip, kdyz ma v sobe procesor grafiku. Obecně by to klidne pod 10k byt mohlo - nejlevnejsi netbooky za 5k+5k novy procesorMaxtor píše:20k jsou uz GeForce cipy s takovyma 512MB DDR3