Ahoj všem,potřeboval bych radu-na HDD jsem měl kdysi Vistu-nainstaloval jsem WIN7 x 64 bit-celou dobu ok-asi půl roku,ale teď poslední měsíc asi po nejaké aktualizaci se občas stane,že se objeví černá obrazovka s nabídkou dual bootu -výběr Vista nebo WIN 7 - chyba 0xc000000e -při formátování se zřejmě nesmazal jeden souborek a to ... v příloze - za boha ho nemůžu odstranit z disku a to i změnou práv -teď už mám WIN 7 na jiném disku,ale je mě líto nechávat nový disk 160 GB jen kvůli zbytku souboru na zálohu.Disk jsem už zvlášť formátoval,mazal,měnil práva atd,ale marně-po zobrazení chráněných souborů se vždy objeví.
Díky za radu,věřím,že tento problém nemám sám-toto BILL trochu nedomyslel... .
WIN 7 A ZBYTEK VISTY NA HDD (ZŘEJMĚ ZAVADĚČ VISTY)
Moderátor: Loki5567
- bernyberny
- Nováček

-
WIN 7 A ZBYTEK VISTY NA HDD (ZŘEJMĚ ZAVADĚČ VISTY)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- peta809
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: WIN 7 A ZBYTEK VISTY NA HDD (ZŘEJMĚ ZAVADĚČ VISTY)
Udělej to přes EasyBCD, nebo se mrkni tady: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=31&t=148274
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
- wed05
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
System Volume Information je složka do které jsou ukládány body obnovení, standartně se do ní nedá dostat. Obsah se dá promazat třeba přes vyčištění disku. Případně by si musel převzít oprávnění složky aby si mohl ve složce mazat to už je trošku složitější. Spouštění systému se dá upravit jednoduše z windows. start > spustit > msconfig . Nahoře vybereš spuštění počítače. Vybereš windows 7 jako výchozí a časový limit tam dáš 1 sec. Pokud tě to i tak bude obtěžovat postupuj viz. odkaz příspěvku nademnou 
Q9400@3,2;4GBram;GA-EP45-DS3L;9800GT;WD1TB+WD500GB;win7 x64
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tahle slozka se bude vytvaret na kazdem disku, kde budes mit povolene body obnoveni ....
Doporucuju vypnout, obnoveni od MS toho stejne moc neobnovi (XP, Vista) a spis to system dodela jeste vic ....
Zalohovat a obnovovat se da pohodlneji a spolehliveji (acronis true image) ...
Doporucuju vypnout, obnoveni od MS toho stejne moc neobnovi (XP, Vista) a spis to system dodela jeste vic ....
Zalohovat a obnovovat se da pohodlneji a spolehliveji (acronis true image) ...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530