WEBSITE X5

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
bernyberny
Nováček
Nováček

WEBSITE X5

Příspěvek od bernyberny »

Dobrý den,potřeboval bych radu,vložím do hlavní stránky(WEBSITE X5) tag video/zvuk-konkrétně zvuk v MP3,ale po odeslání na hosting zvuk nejede,co dělám špatně,když jako test stránky funguje i se zvukem.
Děkuji bernyberny
Saphire
Začátečník
Začátečník

Re: WEBSITE X5

Příspěvek od Saphire »

Ahoj,
zkus kontrolovat že máš na hostingu povoleno čtení+spouštění souboru všemi.
MB: Fujistu-Siemens D1961 CPU: Intel P4HT 521 2.8Ghz GPU: ATI Radeon 9600 Atlantis 128MB RAM: 2x1GB DDR400 ADATA PREMIER HDD: 2x 40GB Samsung SP0411c, 250GB WD Caviar D2500AAJB-00J3A0 OS: Windows XP/Linux Mndriva 2010.2
Airsoft archivements: Bloody BB, Amphibious operations, Calm under fire, Sugar rush, Dance, F**ker Dance!, Speedy Gonzales, 1 of 300
bernyberny
Nováček
Nováček

ahoj,psali z hostingu,že žádné omezení nedělají a jak jsem se díval,tak tam to ani nejde...tak nevím,jestli máš mailovku,tak ti pošlu výstřižky,jak to mám uložene na hostingu,zkoušel jsem už vše...

// edit:
ještě nevím,jestli na hostingu nemí mít MP3 koncovku html...

//OndraSter - používej EDIT!
Saphire
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Saphire »

no, s koncovkama je to takhle:
Soubor nemusí mít koncovku, koncovku souboru využívají programy(OS) aby snáze rozpoznaly formát soubory. Nepřepisujte zbytečně koncovky
Ještě by jsi mohl mít špatně zadanou cestu z HTML stránky - prohlížeč nemůže na hostingu najít požadovaný soubor.
btw. používej tlačítko Obrázek
MB: Fujistu-Siemens D1961 CPU: Intel P4HT 521 2.8Ghz GPU: ATI Radeon 9600 Atlantis 128MB RAM: 2x1GB DDR400 ADATA PREMIER HDD: 2x 40GB Samsung SP0411c, 250GB WD Caviar D2500AAJB-00J3A0 OS: Windows XP/Linux Mndriva 2010.2
Airsoft archivements: Bloody BB, Amphibious operations, Calm under fire, Sugar rush, Dance, F**ker Dance!, Speedy Gonzales, 1 of 300
bernyberny
Nováček
Nováček

pošli mě prosím tě tvou mail adr. alberny@atlas.cz pošlu ti výstřižky uložení na hostingu-díky
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“