Assassin's Creed 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Assassin's Creed 2

Příspěvek od Thellwin »

Sice jsem teprve asi ve třetině příběhu, pokud to beru podle těch % ve stats, ale už teď si dovolím říct kacířskou myšlenku, že i Mafia 2 to bude mít hodně těžké, aby v mém osobním hodnocení překonala AC2 v žebříčku nejlepších letošních her. Je až neuvěřitelné, jak moc je druhý díl lepší než jednička.
Goldnoob team proud member!
Teh Goat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teh Goat »

Jestli myslíš ty procenta ve vile, tak možná ještě ani ve třetině nejsi :roll: Není problém mít přes 80% někde kolem poloviny příběhu. Ber to spíš podle čísel DNA sekvencí, kterých je tuším 14... i když, některá je zase delší jak jiná... těžko potom odhadovat :D

Každopádně AC2 mě taky hodně příjemně překvapil (X360 verze) a rozhodně jsem těch peněz za White edici nelitoval :)
CPU: Intel i5-750@4Ghz + Noctua NH-D14 MB: Gigabyte P55A-UD3 RAM: 8GB Patriot Viper DDR3 1333Mhz CL9 1.5V GPU: Sapphire HD5850 Extreme 1GB HDD: 2x Samsung F3 500GB RAID 0 + WD 1TB Black + 2x WD 1TB Green + WD 800GB Green + WD 1,5TB Green Case: Fractal Design Define R2 + 3x 120mm + 2x 140mm PSU: CoolerMaster RealPower M520 LCD: 24" Samsung SM 2494HM Perif.: Logitech Wave Keyboard + Logitech MX Revolution + Logitech G700 Audio: EchoAudio AudioFire2 + Beyerdynamic DT990 Pro MIDI: M-Audio Midisport 2x2 Synth: Access Virus KB + Ensoniq ESQ-1 + G-Force VSTi
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Procenta ve vile ne, tam mám cca 15 %. Mám na mysli ty procenty synchronizované paměti, nebo jak se to jmenuje, tam je teď cca 32 % :)

Já se skoro musím brzdit, ten příběh je dělanej dobře a nutí to člověka jít po něm, ovšem já si chci hru vychutnávat co nejdéle, takže občas se snažím dělat i ty nepovinné mise a nebo jen hledat truhly/pírka.
Teh Goat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teh Goat »

Vcelku dobrý vedlejší mise jsou assassinace - hlavně si pamatuju jednu, kde máš za úkol zabít asi tři stráže tak, aby to vypadalo jako nehoda :) Vcelku zábava jsou i ty glyphy Subjectu 16, i když na některejch hádankách jsem strávil poměrně dost času. Nemám na to moc hlavu :lol:
CPU: Intel i5-750@4Ghz + Noctua NH-D14 MB: Gigabyte P55A-UD3 RAM: 8GB Patriot Viper DDR3 1333Mhz CL9 1.5V GPU: Sapphire HD5850 Extreme 1GB HDD: 2x Samsung F3 500GB RAID 0 + WD 1TB Black + 2x WD 1TB Green + WD 800GB Green + WD 1,5TB Green Case: Fractal Design Define R2 + 3x 120mm + 2x 140mm PSU: CoolerMaster RealPower M520 LCD: 24" Samsung SM 2494HM Perif.: Logitech Wave Keyboard + Logitech MX Revolution + Logitech G700 Audio: EchoAudio AudioFire2 + Beyerdynamic DT990 Pro MIDI: M-Audio Midisport 2x2 Synth: Access Virus KB + Ensoniq ESQ-1 + G-Force VSTi
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Zdravím, dneska jsem hrát začal tuto hru a to doskakování objektů a LOD fakt příšerně bije do očí. Nepřišel někdo jak to zredukovat nějak přes config? Dík
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Zredukovat nic nejde,škoda,že to není jako v jedničce,myš taky nic moc,ale taky mě u toho drží obsah,kterej je kolosální.Nevím,proč to tak odflákli,můžeme doufat v optimalizační patch a lepší drivery.Každopádně jsem v tý hře naprosto ztracenej,dlouho mě takhle nic nechytlo.Třeba v jedničce mě nebavilo hledat vlajky.Mnohem zábavnější je ve dvojce koupit mapu příslušnýho distriktu a vysbírat všechny truhly.Assassinace jsou geniální,líbí se mi,že jen zřídka to musím zvládnout v určitym limitu,většinou je to bez limitu a mnohem zábavnější kritérium je to provést stealth.Dalším kladem je např.to,že běžim závod,vyprovokuju vojáky,ty po mě vyjedou,ale závod furt běží tzn.že je nemusim vyřídit,vrátit se na začátek a znova spustit závod,můžu to v klidu dokončit a buď jim uteču,nebo mě po závodě dostihnou a přes dršku dostanou potom.Sbírka obrazů je taky fantazie (už mám všechny).Assassinský hrobky mě taky dostávaj,včera jsem našel poslední šestou pečeť a odemknul Altairovu zbroj.Počet zbraní vynikající,nutnost opravovat zbraně a nakupovat lékárny-prostě dokonalost.Renesanční Itálie je naprosto neskutečná,z Benátek mi předevčírem spadla brada pod stůl.Další věc,která mě drtí je Kydova hudba-hlavně v Benátkách....Nádhera.Líbí se mi vzdělávací potenciál hry,kdy v databázi je o každý významnější stavbě nebo osobnosti článek.Videosekvence jsou boží-třeba když Eziovi nabídnou kafe a on se zeptá co to je a dostane se mu odpovědi že to sem dováží nějakej turek.....Nádherná hra s monumentálním obsahem,10/10 na Tiscali zcela oprávněných....Kéž by jednou vychytali ten lod a akceleraci,jinak je to naprostá bomba.
Naposledy upravil(a) Swat dne stř 5. kvě 2010, 18:11, celkem upraveno 1 x.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Krásně jsi to napsal, mám naprosto stejné pocity s tím, že i ta grafika mi přijde super a LOD mě netrápí :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Grafika jako taková je pěkná,ale opravdu se ty detaily a hlavně stíny vykreslujou pozdě....Teď v Benátkách se mi třeba stane,že se gondola objeví pět metrů přede mnou.Ale jak říkám,tahle hra mě naprosto pohltila obsahem.Co mě taky baví je odzbrojování,kdy mě obklopí osm vojáků,čtyřkou přepnu na pěsti a jednoho podruhym zmlátim jeho vlastní zbraní.Pak ty vychytávky jako např.že se dá stáhnout voják do vozu se senem,dá se pro něj šáhnout z římsy pod ním a konečně se dá assassinovat ze vzduchu,což bylo ke konci jedničkovýho intra,ale ve hře samotný to nešlo....Fakt druhej díl jak řemen.

Edit: Co je taky paráda je to město Forli-zatuchlá,ponurá,smradlavá díra,kolem města sem tam louže mořský vody,jinak špína,bordel-atmosféra naprosto ukázková.Co si v Benátkách nemůžu pomoct je strkat do těch šašků,co tam dělaj stojky,vždycky hodí takovou dršku... :lol:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Jinak ty LODy jse daji zredukovat .....

Hraji s pseudoXBOX360 gamepadem(ChillStream) a tim padem jsem "pomalejsi" proti ovladani myskou, a tak jsi to nevsimnete :roll:
Podle mne, tyhle 3D akce jsou lepsi na gamepadu(serie Prince of Persia,Devil May Cry, AC),je to idealne namapovane,vse poruce, koupil jsem to v podstate jenom kuli styr hram.

BTW, jak muzu stahovat vojaky do vozu se senem, nebo assassinovat ze vzduchu? :oops:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Normálně vlezeš do sena nebo jseš na římse a pokud je v blízkosti vozu voják nebo jsi na římse v dosahu zobrazí se ti možnost "assassinate" klasicky na levý myši,jak je to na gamepadu nevim.Jen to chce sledovat hud a jakmile se objeví ta možnost,tak to zmáčknout.Hlavně ta ze vzduchu je skvělá,jak se Ezio doslova snese z oblohy...Když se to povede na hlavní oběti,herní pocit je nepopsatelnej a dost uspokojující 8)
tršák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tršák »

Swat: napsal jsi to tak nějak, jak bych to řek já. Jedinej problem mam s grafikou. Pokud hraju na 8x vyhlazování nebo bez, v určitejch místech mi FPS spadne na 30. Patch by bodnul.
CPU Intel core i7 4 Ghz, COOLER Arctic Cooling Freezer Xtreme, MB Asus P6T SE,GPU GeForce GTX 460, RAM 2x2 GB A-Data 2000 MHz, HDD Seagate Barracuda 320GB, HDD Western Digital Caviar Blue 640GB, HDD Western Digital Caviar Green 1,5 TB, Power CoolerMaster Real Power M520,case GIGABYTE iSOLO 3134, 24" Samsung P2450H, Razer Lycosa, Razer Lachesis, zvuková karta ESI Juli@ 2.0, zesilovač QSC RMX 2450, bedny EM-151
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ke konci už jsem tu hru chtěl rozkopat jaká je to nuda. Pak jsem ještě musel zabít 9 nějakých poručíků a to už to ve mně vřelo. Strašný stereotyp, stejně jako v jedničce. Nezachránilo to ani speciální zabíjení jaké zmiňuje swat a ani létající stroj.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Škoda no.Každej jsme nějakej a hra,která se zavděčí všem myslím neexistuje.Mě se to líbí a už teď vím,že ať se tam bude do konce hry dít cokoliv,že mě to stejně bude bavit...Našel jsi všechny poklady,splnil všechny assassinace,nakoupil všechny obrazy,zbraně,brnění,sebral všechny brka,zrekonstruoval Monteriggioni,odemknul ty čtyři pilíře kolem vily a našel všech šest assassinskejch pečetí?Četl jsi tu encyklopedii?Baví tě historie a architektura?Ona totiž tahle jde obsahově o pořádnej kus dál než konkurence...Ale samozřejmě respektuju názor a dojmy.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Swate,jak dloho ti trvalo kompletni dohrani?

jinak dobra finta na prachy je nechat pustenou hru a jit se treba najist, za hodku mam v truhlici 22 000 :roll:
trochu cheat,ale kdyz to hra povoluje.....
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Zatím pořád hraju,teď se nahrnula práce,takže není čas,ale ještě mi zbývá odemknout dvě čtvrti v Benátkách.Teď jsem jen rychle najel do hry a mrknul na statistiky,tak jsem na 76% hry a už to hraju 32 hodin a 26 minut.
tršák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tršák »

Swat: gratulace, taky bych chtěl bejt tak daleko, já to hrál cca 7 hodin a mam teprv 4% :D Já moc nezbíram ty peříčka a poklady, jenom když je náhodou najdu. No....asi to hned zapnu :D
CPU Intel core i7 4 Ghz, COOLER Arctic Cooling Freezer Xtreme, MB Asus P6T SE,GPU GeForce GTX 460, RAM 2x2 GB A-Data 2000 MHz, HDD Seagate Barracuda 320GB, HDD Western Digital Caviar Blue 640GB, HDD Western Digital Caviar Green 1,5 TB, Power CoolerMaster Real Power M520,case GIGABYTE iSOLO 3134, 24" Samsung P2450H, Razer Lycosa, Razer Lachesis, zvuková karta ESI Juli@ 2.0, zesilovač QSC RMX 2450, bedny EM-151
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

No já dal celejch 100% za cca 29 hodin.

Jinak až na některý celkem podstatný nedostatky v grafice to byla za poslední dobu jediná hra, která mě u sebe udržela i 7 hodin v kuse, takže už se těšim na podzim na pokračování :-)

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak před chvílí jsem dokončil poslední třicátou vedlejší assassinaci a poslední závod.Taky jsem už nakoupil všechny zbraně a brnění,v Benátkách odemknul předposlední distrikt a vysbíral všechny truhly.Zbývá odemknout poslední čtvrť v Benátkách a zkompletovat viewpointy,vysbírat truhly,taky mi chybí ještě jedna rvačka.Pak už jen najít všechny brka a dohrát hru.Ty symboly jsem taky našel všechny,ale nad jejich vyřešení si sednu až ke konci hry,protože některý jsou fakt hustý.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

kde se daji koupit nejake zbrane, brneni, obrazy, lepsi kousky, mam penez jak zelez, co hodinu 40 000, nevim co s tim delat, vsechno jsem vykoupil,ale chci ty lepsi,
napr Schiavona za 25 000, dale brneni Missaglias Chest Guard 27 900, kde to sehnat?
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Zbraně a brnění se odemykají jak se postupuje příběhem.V každý čtvrti to chce zajít ke kováři a mrknout se,co nabízí.Nicméně se mi stalo,že další dvě zbraně se odemkly po překročení padesáti kousků peří v truhle,takže to chce ty brka sbírat,pokud chcete mít stojany na zbraně v baráku kompletní.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“