Winamp - pamatuje si playlisty zpětně jako WMP ??

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Winamp - pamatuje si playlisty zpětně jako WMP ??

Příspěvek od rochne »

Zdravím,
dlouhou dobu jsem používal WMP, ale trochu mě zlobila knihovna, tak jsem přešel na Winamp a vše je v pořádku. Jen sem si zvyknul na jendu funkci WMP a to, že si pamatoval zpětně přehrávané paylisty. Vypadá to takhle: :oops:

Obrázek

Stává se mi často, že když si skládám songy do playlistu, tak se občas v knihovně ukliknu a písnička se mi spustí. Což mi ovšem vymaže chystaný playlist :-(. Ve WMP jsem jen kliknul na šipečku a skládal jsem dál, ale s Winampem na to nějak nemůžu přijít. Moc bych tuhle funkci uvítal. :-)

Nevíte někdo sem jen uplně blbej a jde to, nebo ne? Ani Google mi moc nepomohl.
Dík - rochne
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Re: Winamp - pamatuje si playlisty zpětně jako WMP ??

Příspěvek od Max Casper »

Vpravo dole je ikonka LIST OPTS, kde můžeš aktuální playlist uložit do souboru. Nic moc řešení, ale aspoň něco.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Winamp - pamatuje si playlisty zpětně jako WMP ??

Příspěvek od rochne »

Max Casper píše:Vpravo dole je ikonka LIST OPTS, kde můžeš aktuální playlist uložit do souboru. Nic moc řešení, ale aspoň něco.
No to vim... ;-) Ale prostě, když si skládam playlist, tak to po kazdejch 4 přidanech písničkách ukládat, nebo doufat, že se neukliknu, to je fakt nahouby... :sad:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“