E-ten m800 glofiish
64mb ram,pro aplikace mám většinou realných 21mb
640x480 256.000barev lcd VGA
jack 2,5mm 4pin
má to asi USB host
Chtěl bych k tomu připojit normální klávesnici (aspoň).Mám v skříni klávesnici zde je už starší nebo mě napadlo koupit silikonovou.Ta silikonová vypadá že by mohla málo žrát energie.Potom jsem našel jěště bluetooth klávesnice+myš zde aukro zůstavá otázkou zdaly moje zařízení dokáže zpravovat jedním bluetoothotem dvě blbosti.Na myši existují free software.
Moje pda má mini usb,né micro usb.Takže mini usb je 1.2 .Potřebuji samce 1.2 a na druhé straně samici 2.0.Takže si koupím toto + spojku nebo zajdu do gme.cz a udělám si to sám,nakonec připíchnu silikonou klávesnici a pojedu uno probléma?Upájí to pda?
Děkuji,jsme lama
Nebo mě napadlo udělat si sám kabele na kterém bych jsem přidal pět AA baterii s stabilizatorem lm317 a použil dva vývody ty postraní bílá + černá na napájení.Micro USB u pda by potom pouze posílalo data bez energie.V tom okamžiku bych jsem mohl ale i zároveň nabíjet pda (zustaly by dva volné dráty napájecí po stranách 1+4),takže bych jsem nabíjel pda a zároveň měl připojený k pda externí 1TB hdd+podsvícenou klavesnici+myš.Kdybych jsem někde šlohnul na solárním poli nějaká malinkatý panýýýlek tak bych jsem mohl sedět uprostřed louky a sosat energii sem tam.Bylo by fajn mít na baťohu solární panel,přičemž bych jsem fotil a data posílal rovnou do HDD přes PDA.