Acer Aspire 4810T

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Lados
Nováček
Nováček

Acer Aspire 4810T

Příspěvek od Lados »

Dobrý den,
mám veliký problém při bootování, resp. s inicializací instalace WinXP. Mám systém vista a chci si ho předělat na uvedený sys. Jenže, když zmáčknu libovolnou klávesu a začne se instalace inicializovat v tom modrém dosovském rozhraní, dole se načítají různé řadiče a ovladače. Celý tento proces se dokončí a měla by se zapnout instalace v oknowském rozhraní, ale začne mi jen blikat dosovský kurzor nahoře a poté se objeví modrá smrt (okno s chybovou hláškou a nejde nic dělat jen power off). Zkoušel jsem různé instalační cd ale dělá to pořád. Na svém stolním počítači to jde bez problémů. Moc bych prosil o radu někoho kdo se v tomto vyzná, nebo měl stejný problém. Děkuji
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Acer Aspire 4810T

Příspěvek od zombux »

přepnul bych v biosu řadič SATA na IDE (btw, proč na tenhle notebook proboha cpát XPčka?)
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Lados
Nováček
Nováček

Re: Acer Aspire 4810T

Příspěvek od Lados »

A který systém by jste mi doporučil? je to starší verze 4810T (pouze 3 GB RAM), myslel jsem, že XP by pracovaly svižněji a spousta mých známých tvrdí, že Visty jsou "zbytečný" systém k ničemu. Možná by stačily i Visty, ale stejně bych je rád přeinstaloval, aby se počítač choval jako po formátu. A systém byl "čistý". Mám zaneřáděné registry apod.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“