Re-install windows 7

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re-install windows 7

Příspěvek od vernys »

Ahoj chci zálohovat win7 64-bit verzi a mám origo nicméně mi chlap kterej to sestavoval k tomu přibalil 2 disky jeden disk pro obnovení systému a druhý bitová kopie.. a moje otázka zní jest-li k přeinstalaci potřebuju nějaký z těchto disků co zálohovat myslím soubory bez kterých systém bude blbnout jest-li se mi nesmaže disk D a co bude po reinstalaci potřeba udělat třeba v BIOSU nebo co prostě nainstalovat aby to bylo ako po prvním zprovoznění :D
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL

Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Re-install windows 7

Příspěvek od peta809 »

Zdravím, rozhodni se sám. Buď použije disk pro obnovu systému (přeinstaluješ celej OS a nebudeš tam mít svoje původní programy, ale možná ti to nabídne i možnost Upgrade) a nebo použiješ ten druhej, ale asi by jsi měl vědět co máš v tý bitový kopii systému všechno zahrnuto. A bios by měl být po reinstalaci v pořádku takže s ním nic.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

A co budu muset udělat po reinstalaci?
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL

vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

peta809 píše:Zdravím, rozhodni se sám. Buď použije disk pro obnovu systému (přeinstaluješ celej OS a nebudeš tam mít svoje původní programy, ale možná ti to nabídne i možnost Upgrade) a nebo použiješ ten druhej, ale asi by jsi měl vědět co máš v tý bitový kopii systému všechno zahrnuto. A bios by měl být po reinstalaci v pořádku takže s ním nic.
ale asi se rozhodnu pro obnovu systému protože to mám nějaký celý divný mně jde o to co tam po reinstalaci mám udělat myslím ohledně připojení sítová karta atd....

peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

no nainstalovat ovladače, nebo se ti možná nějaký nainstalujou pře Windows Update, nebo je nainstaluj z cd jestli jsi k tomu s ovladačema dostal a nebo ze stránek výrobce
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

máš ASUS, pokud jo, tak není žádnej problém asus to má dobře s ovladačema řešený (http://support.asus.com/download/Downlo ... uage=cs-cz)
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

tak jdu na to potom napíšu jak to dopadlo xd jinak asi není nutny abych disk formatoval nebo ano?

LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

peta809 píše:máš ASUS, pokud jo, tak není žádnej problém asus to má dobře s ovladačema řešený (http://support.asus.com/download/Downlo ... uage=cs-cz)
Akorat bych spis volil ovladace primo od vyrobce jednotlivych komponent, nez od vyrobce celeho zarizeni (byvaji pozadu, nemaji aktualni verze)
Bitova kopie by mel bej obraz disku po instalaci windows, tzn. cista Windows a pripadne programy (podle toho, jak je kopie udelana)...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

tak vše proběhlo v pořádku

Odpovědět

Zpět na „Windows 7“