Assassin's Creed 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Assassin's Creed 2

Příspěvek od Thellwin »

Zkoušel jsi jinou myš? PS2 - USB? Protože ani tady nemám žádný problém.

Já mám Synch teď neco kolem 42 % a herní čas asi 15 hodin, to už nevím přesně.
Goldnoob team proud member!
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Myší to není, na steam fórech i Ubi fórech ten problém reportuje spousta lidí s různejma myšma...
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Akcelerace myši tu je na ho*no stejně jako u Dead Space, prostě když chceš pomalu a přesně myší pohnout tak to nejde myš nereaguje, v jedničce ten problém nebyl
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já nic takového nepozoruju, schválně se na to zkusím zaměřit, ale snad bych si toho všimnul, kdyby byl takový problém :?
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

U Assassina to až tak důležité není ale u Metra mi to vadilo dost
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Je mozny, ze dvojka podporuje 4jadrovy cpu a proto mam o 30fps vic.
Znova se ptam-Jak vezmu do ruky predmet?Mam za ukol vzit do ruky leonardovu bednu a nevim jak.
Jinak grafika je bez diskuze.Dohral sem jednicku a hnet spustil dvojku a grafika je rozhodne lepsi.Modely postav a treba obliceje zenskych sou o 2 tridy lepsi.
Naposledy upravil(a) HEAD dne sob 15. kvě 2010, 12:36, celkem upraveno 1 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkus 2x Shift, takhle to myslím funguje u zvedání mrtvol.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Modely postav jsou lepší to je fakt. Ale když si tu hru srovnáme s 3 roky starým Crysisem tak Assassin je to trochu pozadu
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Weightlifter píše:U Assassina to až tak důležité není ale u Metra mi to vadilo dost
ot - To si děláš srandu že u Metra je to taky. Taky to tam nejde vypnout?

jinak jasně že modely jsou lepší (ikdyž třeba ta Lucy vypadá snad ještě hůř než v AC1). O modelech se nikdo nebavil.

Co se sbírání zbraní týče, je to low profile + shift.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Pardon myslel jsem Dead Space ne Metro tam to je v pohodě
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

To jsem si oddechl. Jinak v Dead Space jsem to měl taky v pohodě - musel jsem mít vyplej V-Sync ve hře a zaplej vynucenej v ovladačích - pak se myš hejbala bezproblému a bez akcelerace.

Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

HEAD : Quad corem to určitě neni, já mam taky většinou kolem 35 fps na sestavě v podpise ...

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vacil píše:HEAD : Quad corem to určitě neni, já mam taky většinou kolem 35 fps na sestavě v podpise ...
Tak to hledej problem nekde u tebe.V jakym hrajes nastaveni?Ja hraju v 1920x1080 8xAA+24x edge-detect 16xAF vse max a pod 40fps sem jeste nemel.Naopak v jednice ve meste sem mel porad 30fps a dokonce to nekdy padalo i pod 30fps.
Mozna je to ovladacema pouzivam cat 10.6 beta.
Jinak dik za radu 2x shift funguje :) .Hra mi zatim prijde lepsi, nez jednicka.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Vacil píše:HEAD : Quad corem to určitě neni, já mam taky většinou kolem 35 fps na sestavě v podpise ...

neni mozne, ze ti to jede tak pomaly. Na me sestave 1680x1050, vsena full , 4xAA cca 50fps

a predmety se zvedaji zmacknutim cervenho B na ovladaci :-D
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mě to na sestavě v podpisu jelo taky 30-60 fps,dokreslování detailů a akceleraci myši jsem vnímal,nicméně jsem hrál takovym stylem,kdy mi ta myš nečinila až takový problémy a při těch závodech nebo nějaký honičce jsem to zvládnul a nemohl se na myš vymlouvat.Nicméně ten pohyb je kostrbatej,odezva mizerná,s tím souhlasím.Naštěstí mě k monitoru přikoval obsah,díky tomu jsem se od toho neodtrh,dokud jsem to nedohrál.Kromě 42 pér mám splněný úplně všechno.Užil jsem si to asi jako tenkrát těch skoro 200 hodin ve Falloutu-prostě podruhý už to takhle nedám,možná po pár letech,až pozapomenu,co se tam všechno dělo.Připlout gondolou k Dóžecímu paláci,přijít na Náměstí sv.Marka a kochat se pohledem na baziliku byl fakt zážitek.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Thellwin píše:Zkus 2x Shift, takhle to myslím funguje u zvedání mrtvol.
1x zmáčknout pro zvednutí (u Leonardovy bedny jsem měl problem to zvednout taky) a furt jsem kolem ní chodil ja trotl, pak se to povedlo, kdykoliv jsem jí pak položil tak už šla vzít v klidu, jen na tom startovním místě ani za boha.
Pokud držíš Shift, "otvíráš" bedny
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Jak můžu zrušit úkol který jsem si vzal?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak nad tím jsem taky asi dva dny zpět přemýšlel a nepřišel jsem na to. Mě štvalo jedno zabití (10 těch těžkejch vojáků) a myslel jsem, že na to ještě nemám. Nakonec jsem to tedy vyřešil jinak, ale i tak by mě zajímalo to co tebe.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Jestli to nejde tak je to pěkně na hov*o protože tam mám běhat po střechách a všude možně a překonat rekord jakesiho týpka a nedaří se mi to. Tak jsem si chtěl dá jiný, tohle je totiž jen vedlejší úkol. V jedničce to bylo jednodušší, prostě si to neudělal tak sis musel dojít pro úkol znova, tady to asi musíš dodělat nebo co
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

HEAD & durod : nevim, ovladače nejnovější oficiální, patch 1.02 a jede to takhle na max + 4xAA. Ale dělá to jenom v AC 2 a novym Splinter Cellu, jinde mam fps odpovídající sestavě, tak nevim.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“