Tak toto je môj prvý pokus Myslím, že sami celkom podaril na prvý krát
Pôvodne to bol starý case ktorý chcel kamrát vyhodiť ale ja som si ho vzal a pokúsil sa zneho vytvoriť jedinečný case. Najväčším orieškom bolo vytvorenie otvorov pre ventilátori na prednom čele+ jemne vysunúť sacie rúrky a spraviť plinulý prechod k nim. Hardware nič moc AMD Opetron 146 2.0GHz, MSI k8n SLI H, 4x512mb A-data 400MHz, Radeon 3450 512mb. O procesor sa stará thermaltake Beatle a ide mu to suprovo.
pekna prace, mohl bych se zeptat jak si vyřešil to "jemné vysunutí, sacích rúrek"??? A hoď sem ještě pár fotek, díky moc.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dík hoši, to vysunutie som vyriešil tak, že som si najpr vyvŕtal to čela case dva diery o priemere 12,1cm(približne ) a následne som si vzial trubku s vonkajším priemerom 12cm a spravil som si na nej z takej papierovej pasky co ma z jednej strany vrstv ktora lepí pri kontakte z vodou trubku ktorú som následne rozrezal a vlepil do čela case tak aby kusok trčala, po zaschnutí som trčiacu časť otmelil polyruetanovým tmelom a vybrusil. Na fotke vidno, že som sa stým mohol vyše pohrať
chytré, potrebuju ufdelat neco podobneho jenze to pujde pod komaxit tak to musim navarit a zbrousit, ale nevim jestli to pude.
díky za odpověd
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.