Zdravim. Kamarád chtěl postavit herní PC do cca 10 500 Kč. Navrhnul sem tohle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... QRM01UVM01
s tím, že si case vybral sám (to mně bude bolet až to budu kompletovat) ale vo to nejde. Chtěl bych slyšet názor na to (vejš už s cenou nechtěl)
Přikláním se k názoru bandoliera a Jeltíka, kdybys ho přemluvil na lepší case, tak sestavu od Jeltíka, jinak je to jedno, komponenty až na paměti stejné
PC:CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jakou by jste doporučili sestavu, Jedná se o počítač k mojí drahý polovičce a jejímu bratrovi. Šlo by tam hlavne o nízkou cenu, stahování, sledování filmů, písničky a hry by byly třeba WoW, Fallout 3 a třeba Dragons age a podobné, hralo by se v rozlišení 1280x1024 víc ne, ty hry nemusí běžet na max detaily, stačí klidně aby to na medium i low, běželo hladce, žadny Crysis orgie se konat na tomhle pc nebudou jedná se mi hlavne o základní desku, procesor a grafiku, paměti se myslím že stačí http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr2-d69200.htm jestli máte někdo zkušenosti s jinýma klidně upravte. Disky a case mám už. Popřípadě jaký by jste navrhli zdroj, sice tu jeden 450W je, ale kdyby nahodou nestačil tak at hnedka vim co jit sehnat. Děkuju mockrát za pomoc
Jeltík: Nejlepsí by to bylo tak do 6 tisíc, koukal jsem na ten košik co jsi napsal, vypada to dobre, jen ta grafika, mozna by stačila 56xx aby se to nějak nasoukalo do těch 6 tisíc, zdroj je obyč alá Eurocase, ten Seasonic co jsi měl v košiku bych bral, ale až za nějakou dobu, třeba za mesíc, nebo dva, až přijdou dalši penize z brigady, nemam rad tyhle sh*t zdroje, ale tak zatim je k dispozici něco malo pres 6 tisíc, tak se to tu chvili s tim Eurocasem přežije, snad.
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem sestavy pro známého. Max. cena 12 000kč s dph. Musí to být z mironet.cz. Moje představa je přibližně:
CPU: nějaký AMD X3(X2)
MB: adekvátní deska k tomu cpu, nemusí být žádná špička
RAM: 4GB nějakých obyč DDR2 800Mhz
HDD: 500GB bude stačit
PSU: 400W seasonic
VGA: Ati HD 5770(5670)