zamrzání AAO

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
txn
Nováček
Nováček

zamrzání AAO

Příspěvek od txn »

Dobré odpoledne, mám takový problém mam netbook acer aspire one se SSD diskem a při práci mi z ničeho nic zamrznou.... někdy je to okamžitě při bootu a někdz po dvou hodinách práce, potřeboval bych radu čím by to mohlo být, zamrzá to jak s win xp tak win 7 i s ubuntu. předem děkuji za rady.
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: zamrzání AAO

Příspěvek od ToxicTears »

Zkusil bych HD Tune test a popřípadě everest a stabilitu počítače. Dále bych zkusil memtest86+ na diagnostiku pamětí. Jinak přehřívat by se to asi nemělo, když se to někdy kousne při spuštění.

Jestli je možnost, tak bych zkusil SSD disk na jiném PC, popřípadě vyndat přes noc ramky, aby se "vybily" občas se v nich uloží třeba vir.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
roman2277
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od roman2277 »

Tyto SSD disky jsou naprostý brak.Dej si tam jiný.
polo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od polo »

Vybrat ramky aby sa vybily :-D :-D :-D To je vazne dobry joke.
Skus test toho disku a ramiek v prvom rade.( a z ramkami sa zbytocne nehraj este to odpalis statickou elektrinou )
'Cause life is like a game sometimes
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Klidně se směj pro tebe to třeba joke je, já jsem se tomu taky smál, ale poté co jsem to z pěti pokusů pětkrát povedlo, tak to jako joke neberu :)

Viz pořád modrá smrt, několikanásobný formátování disku, výměna disku a nic nepomohlo. Nainstaluejš nový systém, ovladače a příští den znova modrá. Vytáhneš přes noc ramky, ráno nahodíš a jede to v pohodě měsíce :) Ale pokud tomu nevěříš, tak nevěř a směj se dál.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
polo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od polo »

RAMKA nieje schopna udrzat data dakych 8 hodin ani keby bola schladena na -200C...
Pri normalnej teplota sa musi refreshovat (elektricky kazdych par ms )...
'Cause life is like a game sometimes
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“