Existuje Audio přepínač (2xjack INPUT, 1x samice OUTPUT) ?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
wohral
Nováček
Nováček

Existuje Audio přepínač (2xjack INPUT, 1x samice OUTPUT) ?

Příspěvek od wohral »

Zdravím všechny borce :)

Snažil jsem se prohledat tohle fórum,ale nic jsem nenalezl. Pokud zde už je podobné téma tak so moc omlouvám za duplicitu. Nyní k věci.

Mám menší problém a potřeboval bych poradit. Mám doma 2 počítače jedny repro bedýnky(obyčejné 2 speakery). A chtěl bych tyto bedýnky mít napojené současně na obou počítačích. Chtěl jsem se zeptat, zda-li nevíte,jestli existuje nějaký přepínač nebo switch nebo jak to nazvat, který by zvládal 2 vstupy (2 počítače) a jeden výstup do repro bedýnek, tak abych si jen mohli přepínat mezi zdroji zvuku?

Googlil jsem různě, ale vůbec jsem netušil pod čím to hledat. Byl bych moc vděčný za každou informaci, zda li vůbec něco takového existuje.
veteran13
Začátečník
Začátečník

Re: Existuje Audio přepínač (2xjack INPUT, 1x samice OUTPUT) ?

Příspěvek od veteran13 »

Nevim jak moc si tykáš s pájkou, ale připájet tam další drát s koncovkou 3,5mm by bylo docela jednoduché a pak už by si tam dal jenom nějaký jednoduchý přepínač co by ti vypínal vstupy z jednotlivých PC
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
wohral
Nováček
Nováček

Příspěvek od wohral »

No právě že moc netykám... Ale napadlo mě to tak udělat, ale nechci to zkazit a udělat nějaké šumítko. Mě spíš zajímá jestli taková věc třeba existuje a jestli jo tak pod jakým názvem ji hledat. Při nejhorším vezmu pájku, koupím matroš a půjdu pájet :)
wohral
Nováček
Nováček

Příspěvek od wohral »

Maxtore, velice děkuji, přesně něco takového jsem hledal. A přiznám se že jsem brouzdal i na stránkách Alfy ale tohle jsem naprosto přehlídl :) Děkuji moc :)

Pokud už žádný jiný uživatel nemá námitky, považoval bych toto téma za uzavřené :)
vilím
Nováček
Nováček

Příspěvek od vilím »

Zdravím též, chtěl bych se znalců zeptat, jestli je totéž jednoduché zařízení možné s pevným (pájeným) zapojením vstupů (dvoulinky z věže) a výstupů (dvoulinek dvou reproduktorů). Marně jsem hledal, jestli se jednoduchý přepínač nedá koupit, ale nenašel jsem. Díky!
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

Tyhle věcičky jsou hezký, mě to alu kupříkladu házelo takovej hnusnej šum, že to raději přepojuji růčo.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“