GF GTS250 1GB a 3DVISION
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Lachtánek
- Nováček

-
GF GTS250 1GB a 3DVISION
Cau, potreboval bych od nekoho poratit jestli na teto grafické kartě rozjedu hry ve 3D? myslim hry jako jsou např. Assassins Creed I a II, Left4Dead, NFS Shift apod... V nejkrajnějším případě bych si koupil GTX260 ale to fakt možná takze pokus mozno mi poradte s gts250. Diky moc 
- I.Putivlskyy
- Nováček

Re: GF GTS250 1GB a 3DVISION
Lachtánek píše:Cau, potreboval bych od nekoho poratit jestli na teto grafické kartě rozjedu hry ve 3D? myslim hry jako jsou např. Assassins Creed I a II, Left4Dead, NFS Shift apod... V nejkrajnějším případě bych si koupil GTX260 ale to fakt možná takze pokus mozno mi poradte s gts250. Diky moc
Ano na GTS 250 lze provozovat 3D Vision, jen k ni musis dokoupit 120Hz monitor, co se tyce techto her jestli na nich si zahrajes v 3d netusim ale z 99% myslim ze ne, Zahraj si treba Batman Arkham Asylum
...... Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
- Lachtánek
- Nováček

-
Ten monitor neni prave moc levna zalezitost. Ty bryle se jeste daji ale su ochotne to za to obetovat. Co sem psal ty hry tak sou podporovany ale nevim jestli je tato karta dost silna na rozjeti techto her ve 3D. Ale diky za odpoved 
- I.Putivlskyy
- Nováček

To neni, bez 120Hz monitoru si je nezahrajesLachtánek píše:Ten monitor neni prave moc levna zalezitost. Ty bryle se jeste daji ale su ochotne to za to obetovat. Co sem psal ty hry tak sou podporovany ale nevim jestli je tato karta dost silna na rozjeti techto her ve 3D. Ale diky za odpoved
...... Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
- raybit
- Nováček

-
Je to jednoduche pust si ty hry tedkon a zmer si FPS (treba program fraps) to /2 a budes mit FPS s 3D brylemi. Ilustrativni ukazka nemusi to byt polovina, ale tu hru framujes 2x tak proto:)
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Proč by si je nemohl zahrát ve 3D. Ta technologie umožňuje stereoskopického zobrazení jakékoliv 3D aplikace, horší je to ovšem s kompatibilitou a implementací různých efektů, které výsledný dojem kazí.I.Putivlskyy píše:Ano na GTS 250 lze provozovat 3D Vision, jen k ni musis dokoupit 120Hz monitor, co se tyce techto her jestli na nich si zahrajes v 3d netusim ale z 99% myslim ze ne, Zahraj si treba Batman Arkham AsylumLachtánek píše:Cau, potreboval bych od nekoho poratit jestli na teto grafické kartě rozjedu hry ve 3D? myslim hry jako jsou např. Assassins Creed I a II, Left4Dead, NFS Shift apod... V nejkrajnějším případě bych si koupil GTX260 ale to fakt možná takze pokus mozno mi poradte s gts250. Diky mocto 3D hrani 100% umozni.
Mimoto, jak už poukázal raybit, GeForce GTS 250 je na stereoskopické zobrazení těchhle her už nedostačující, protože při renderování snímků pro každé oko jde framerate do kytek (cca. "normální FPS/2). Doporučil bych tedy nějakou silnější kartu.
@Lachtánek:
Na stránkách nV je tabulka kompatibility her s 3D Vision včetně her, na které jsi se ptal - NVIDIA 3D Vision Game Support
Ohledně monitoru, můžeš zkusit tzv. 3D Vision Discover s klasickými anaglyfickými brýlemy (cyan/red) a nynějším monitorem. Sice to trochu rozhodí barvy a efekt není tak dobrý jako se zatmívacími (shutter) brýlemi, ale aspoň si uděláš představu.
Pokud hledáš další informace o technologii nV 3D Vision, projdi si příslušné vlákno v této sekci - NVIDIA GeForce 3D Vision - vše okolo. Uživatel Trek má s 3D Vision asi nejvíc zkušeností a mohl by ti s lecčím poradit, pokud v tomto tématu položíš správný dotaz.
- Lachtánek
- Nováček

-
ok. diky za rady urcite se jeste trek-a na neco zeptam.
- Trek
- Začátečník

Podle mne Left4Dead pojede dobře i s GTS 250 ve 3D Vision.
Pokud ti ta která hra funguje 40 a více fps, tak by měla bejt hratelná dobře i ve 3D Vision (aby bylo aspoň 20 fps ve 3D Vision), pod 20 fps už se mi zdá hraní hodně nezábavný.
Pokud ti ta která hra funguje 40 a více fps, tak by měla bejt hratelná dobře i ve 3D Vision (aby bylo aspoň 20 fps ve 3D Vision), pod 20 fps už se mi zdá hraní hodně nezábavný.
- Lachtánek
- Nováček

-
Nakonec sem se ju odrekl a rozhodl se pro gtx260, myslim ze pro hrani ve 3D je vhodnejši.. děkuji vsem ta odpovedi:)