když jsem měl xpčko celkem to šlapalo bezproblému,, teď? hraju avp3 a sekne se to na 27 FPS a třeba deset minut čekám než mi najedet správce úloh abych to mohl vypnout.. nebo dělám něco v pinnaclu jakože videa, a pc se fakt celkem dost seká,,
pokládám si otázku čím to je? kdysi jsem měl stará šrot "1,8GHZ amd seprom nebo jak,, 256MB ati,, 2 GB ramky,, a ani nevíte jak to šlapalo jako hodinky! dokonce si troufnu říct že líp než to co mám teď,,, mám dva HDD,, na jednom os má 500GB zbývá 9GB,, může to být tím? teploty v pořádku využití cpu je i u toho avp někde na 60% grafika teplota ještě ani jednou nestoupla na 60°
Mám noda security 4 ,, takže vir? asi těžko dělám jednou týdně kontrolu,, a krom viru ve hře avatar jako crack nikdy nic nenajde, i na hloubkovou prohlídku,,
Myslíte že by momohlo kdybych dokoupil další 2Gb ramky na kterou se už chystám? Když jsem měl xp tak mozila mi sklidem brala i 800MB ,,teď veme 200MB ale pc se seká ještě víc,,
mám zkusit reinstal?
;Windows Se7en Ultimate 64Bit;
;Asus P5KPL-AM SE;
;DualCore Intel Pentium E5200 2,5GHZ;
; 2GB*1GB RAM ,667MHZ kingston;
;Leadtek WinFast PX9500 GT 512MB,60HZ,128Bit, DX10 ;
;18,5° FUJITSU SIEMENS,
;750GB HDD, 400W;
Sekání až extrémní zamrzání pc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- HawkTrone
- Nováček
-
- tielka
- Středně pokročilý
Re: Sekání až extrémní zamrzání pc
myslím že nebudu daleko od pravdy že 64x OS má smysl od 4 G RAM. tady bude problém v RAM.