Google adsence(vydelavani po internetu)

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Snupik
Začátečník
Začátečník

Google adsence(vydelavani po internetu)

Příspěvek od Snupik »

Zdravim, ma tu nekdo zkusenosti s google programem AdSence https://www.google.com/adsense/login/cs ... m=ad+sence ? A ostatnimy "klikackami" pokud jo, poprosim i nejaky jiny odkazy(hlavne funkcni)
veteran13
Začátečník
Začátečník

Re: Google adsence(vydelavani po internetu)

Příspěvek od veteran13 »

google adsense není žádná klikačka, je to normální inzertní služba(jestli máš webovky,tak si to tam můžeš přidat,ale nečekej zázraky) . Ty ostatní klikačky, obvykle to nemá cenu, výdělěk mizivý, za chvíli tě to přestane bavit, lepší je se snažit si najít normální poscitvou těžce oddřenou brigádu
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Dneska jsem se o AdSence bavil s kámošem a on říkal že se říká že máš asi 4-6% z návšťev kliků :) ale nebyl si tím číslem jistý, kdyžtak mě opravte. Což pokud máš web kde ti budou chodit lidi např 3000 denně máš 150 kliků denně
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Pitbulls
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitbulls »

Zkus http://www.csklik.cz za registraci dostaneš 4 dolary a za každý klik na reklamu 3x deně až 5x 0,1USD + budeš dostávat emaily za které dostaneš 0,65 USD ,až dosáhneš 15 USD tak si to budeš moc převést na učet.

Já mám 6,5USD .

Je to celkem na dlouho ale myslím že se to hodí a hlavě musí bejt dobrá měna :-D
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
MB:Asus Maximu​s III Extreme ​- Intel P55,CPU:Intel Core i5​-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
Snupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Snupik »

Pitbulls píše:http://www.csklik.cz
Ma s tim nekdo zkusenost? vyplaci? nebo jen dalsi fake?
Pitbulls
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitbulls »

Ano,mám,dokonce je tam forum kde uživatelé dávají důkaz o výplatě. :roll:
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
MB:Asus Maximu​s III Extreme ​- Intel P55,CPU:Intel Core i5​-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Anebo si najít práci/brigádu a brát 5USD a víc (v přepočtu) za hodinu 8-) .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“