Jaký herní notebook

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
unknow
Nováček
Nováček

Jaký herní notebook

Příspěvek od unknow »

Základní otázky:
nejvýhodnější herní notebook v poměru cena/výkon
Jaký je váš rozpočet?
cca 20 000
Jakou velikost notebooku preferujete?
15,4" nebo 15,6"
Co budete na notebooku nejčastěji dělat?
jedná se mi o surfování na internetu, stahování, hraní her a sledování filmů

Ve zkratce: Rád bych herní notebook ideální pro studentský život na koleji v cenovém rozmezí cca 20 000 v co nejlepším poměru cena/výkon. Mí favorité jsou tito hřebci:
http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/131 ... 120er.html
http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... u?start=12
http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... nu?start=1

Rád bych znal vaše názory proč je ten, či onen dobrý a naopak, proč jiní ne. Popřípadě, lze důvěřovat firmě Gigacomputers?
Předem díky za odpovědi
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jaký herní notebook

Příspěvek od Butch »

V teto cene jednoznacne:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73518

Lenovo IdeaPa​d Y550

sracky typu Acer, MSI fakt ne.

Tenhle jsem asi pred 2 mesici instaloval, ma ho kolega, za ty penize je slusnej a pomerne kvalitni.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Tziky
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tziky »

Butch píše:V teto cene jednoznacne:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73518

Lenovo IdeaPa​d Y550

sracky typu Acer, MSI fakt ne.

Tenhle jsem asi pred 2 mesici instaloval, ma ho kolega, za ty penize je slusnej a pomerne kvalitni.
Tak nebal bych se ani aceru a ani msi, v mlm je to vse na stejne urovni jak plastove lenovo, od msi bych vynechal rady cx,vx, ale gt a px jsou np,idealne 17ky nabizeji slusny pomer cena vykon,stejne tak acer... Tak v klidu do nich, ono to lenovo pochazi ze stejnych tovaren v cine ;)
unknow
Nováček
Nováček

Příspěvek od unknow »

No ono ten Acer mě zaujal hlavně svým výkonem a cenou, samozřejmně jsem o jeho slabém zpracování už slyšel (kryt nb, klouby, malá životnost,...) ale MSI je podle mě už jedna z lepších značek, ba dokonce vynikajících, tam bych se o životnost a ostatní nebál.
A co se týče Lenova, je sice slušný, ale při takových rozměrech mi vadí absence číslicové klávesnice
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Číslicová klávesnice je k ničemu, pokud neděláš účetnictví - pokud ano, není problém si ji dokoupit za pakatel. Používal jsem pár notebooků s nimi a nepochopím, k čemu je to dobré, křivit si ruce kvůli zanedbatelnému zrychlení...
MSI je v současnosti asi nejproblémovější značka, ale některé modely jsou v pořádku.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
urban.novak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od urban.novak »

Já jsem si Acer 5740G/i7 620M před 2mi měsící pořídil a jediné co mi na něm vadí je to, že ho neměli bez OS. Takže mám další licenci na Widle, kterou nevyužiju.
typek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od typek »

unknow píše:No ono ten Acer mě zaujal hlavně svým výkonem a cenou, samozřejmně jsem o jeho slabém zpracování už slyšel (kryt nb, klouby, malá životnost,...) ale MSI je podle mě už jedna z lepších značek, ba dokonce vynikajících, tam bych se o životnost a ostatní nebál.
A co se týče Lenova, je sice slušný, ale při takových rozměrech mi vadí absence číslicové klávesnice
no acer vždy zaujme cenou ale co ja zažil tak pokažde behem chvile zdechl bud display,baterka nebo proste komplet Acer bych teda nekupoval ani v zoufalstvi
unknow
Nováček
Nováček

Příspěvek od unknow »

Dobrá, díky za názor, Acer tedy do užšího výběru neprošel :-) teď tedy jestli vzít HP a nebo to MSI. ovšem setkal jsem se teď s Toshibou Satellite A500- 1E4 ale za 22 000. Má někdo s tímto typem zkušenosti? Vyplatí se do něj investovat tolik peněz popř. Za jak dlouho může nb o ty 2 000 zlevnit?
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“