Zapomenuté Admin Heslo Win 7 Ultimate
Moderátor: Loki5567
- hrc
- Nováček

-
Zapomenuté Admin Heslo Win 7 Ultimate
Ahoj mám velký problém včera večer jsem si hrál s nastavením a u svého admin účtu jsem zapomněl heslo , potom mám ještě jeden účet ale s omezeným přístupem a nemůžu nic instalovat atd.. A ani nemámprogram na vypalování. Ophcrack jsem zkoušel ale napsalo mi to not found . Prosím vás co s tím ? A dvd s Win jsem stratil
.
- mencmi
- Začátečník

-
Re: Zapomenuté Admin Heslo Win 7 Ultimate
dobře ty, jak hodně si si s tím hrál?
btw můžeš si od někoho pučit dvd s win a dát tam svuj cd key z cao stitku
btw můžeš si od někoho pučit dvd s win a dát tam svuj cd key z cao stitku
- mencmi
- Začátečník

-
položka ACPI STANDBY STATE nastavit na S3/STR to rádí google, kouknu se ještě jednou do manualu a zkusím to najít, někdo také radí že se trochu hrabal v registru a šlo to bohužel nevím jaké změny prováděl. takže chvíli počkejte
- mencmi
- Začátečník

-
omg to nepatřilo sem, ignorujte to

- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Offline NT Password & Registry Editor nic?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530