Sluchátka do cca 500Kč?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
otrekr
Začátečník
Začátečník

Sluchátka do cca 500Kč?

Příspěvek od otrekr »

Všechny zdravým.
-Mám v kapse max. 500Kč (aby mi nějaký čorka vzal sluchátka za 3.000Kč ani nahodou)
-Budu poslouchat přes smartphone s 2,5mm jakc portem
-s časem přibude možná mp3 přehrávač
-Hudbu mám mp3 320kb/s a najde se samozřejmě hodně moc kvalitní flac či wav (teďkom nevím jak mám kvalitní zvukový čip ale mám e-ten m800 tak snad good)
-Chci jednoznačně uzavřena.V zimě mi nebude zima na uši,kolem krku vypadají stylově a nabízejí snad lepší zvuk díky větší ozvučnici a koši.Nejdou narvat do ucha jako pecky :lol: Nemohou vypadnout z ucha :idea: :D
-Čím větší,tím lepší :D čím víc čárek tim lepší adidas :-D
-měly by snést hrubší zacházení
-kdyby byly mega velky+skládací bylo by to good
-hlavně bez mikrofonu :D

Měl jsem kdysi koss za 1600Kč,možná víc.Když jsem viděl sluchátka koss tak jsem slintal jako pes.Měsíc po záruce se samy rozpadly.Předtím měly vady že repráček vypadával a to už po měsíci jemného použivání.

3D sluchátka,400Kč, Frekvenční rozsah: 20Hz~25KHz, Impedance: 32ohm +/- 20%,Citlivost: 115dB +/- 3dB@1KHz
Koss Porta Pro¨650Kč,moc mě to netáhne...
Sony MDR-XD100,10-22000Hz,Citlivost (dB) (dB): 100
Philips SHP2500
Philips SHP2000
SANSUN SN 030M.V s basovou vybrací :?
Gembird MHP-860 levná sluchátka :?:
MAXXTRO MHP-870 Profi (fůj)
Canyon CNR-HP2 vypadjí pěkně a levně :oops:
Ty philipsi pěkně vypadají,ale zdají se mi moc domácí.Ten canyon CNR-HP skladají se a jsou asi velké,mám to k obchodu blízko ale kvalita?Ty 3D vypadají zajimavě

Vím že rozpočet je malý,ale nechce se mi vrážet moc do takové hovadiny
Kdo má jakýkoliv nápad ať se ozve
z hygienyckých důvodů chci nové
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Sluchátka do cca 500Kč?

Příspěvek od myom »

za tu cenu je to uplne jedno. ja jsem pro koss spark plug, kdyz si vyhrajes s equalizerem a koupis kratsi molitanky, tak to jsou velice schopna sluchatka dnes jiz za pakatel.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Kup si tyhle. Skládací jsou a dostaneš k tomu i luxusní přenosnou taštičku. :-D Vyjdou na cca 600Kč i s poštou. Originály to asi nebudou, ale za tu cenu hrajou fakt luxusně. Už jsem jich pár koupil a vždycky super...
gck23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gck23 »

patap píše:Kup si tyhle. Skládací jsou a dostaneš k tomu i luxusní přenosnou taštičku. :-D Vyjdou na cca 600Kč i s poštou. Originály to asi nebudou, ale za tu cenu hrajou fakt luxusně. Už jsem jich pár koupil a vždycky super...
to bude na 95% nejaka cinska kopie normalne v USA stojej 70-90$, hlavne tyhle sluchatka nejsou urcena k prenosnym prehravacum a jsou mechanicky dost pruser, neznam cloveka, co je pouzival na hrani, kterymu by se nezlomily v kloubu.

jinak za 500 toho fakt moc nesezenes, doporucil bych ti prihodit neco pres 300 a koupit
http://www.sluchatka.net/7-sennheiser-c ... -vyprodej/
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
Ajťák
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajťák »

Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“