Battlefield Bad Company 2
Moderátor: Baneshee
- prochybike
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield Bad Company 2
Podobnej problem sem mel ze zacatku taky, ze sem do nich strilel a nic a nepritel me dal hned raketometem/brokovkou, ale pak mi doslo, ze asi 1920*1200 high + 4AA + 16AF nebude uplne idealni volba (po projeti s frapsem sem mel prumer sotva 30FPS)
Ted hranu na medium/high bez vyhlazovani a uz je to uplne o nicem jinym a kdyz se chytne srv s dobrym pingem tak je to parada.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já si to koupil kvůli singlu (neptejte se) a zjistil jsem že FOV jde změnit jen v MP. To by se z toho jeden po..kakal (zdravíme anonyma
)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hele prochy, jak mas v podpisu tu listu...ty statistiky to je automaticky, nebo ses tam nekde musel prihlasit?
Kolik jsem nastrilel bodiku, odehrany cas a tak najdu na tom statsverse?
Neco jsem uz trefil i se sniperkou, ale porad badam jakze to funguje.A poskakujici sniperi, to je ciste gejstvi
Dnes vyzkousim nejaky ten hardcore server.
Kolik jsem nastrilel bodiku, odehrany cas a tak najdu na tom statsverse?
Neco jsem uz trefil i se sniperkou, ale porad badam jakze to funguje.A poskakujici sniperi, to je ciste gejstvi
Dnes vyzkousim nejaky ten hardcore server.
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
po formatu pc nevim heslo na ucet kde ho mozu zjistit diky
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Nech si ho poslat
-> EA Login, vyplň emailovou adresu a klikni na "Zapomněli jste heslo?"
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
vyšeseno
Naposledy upravil(a) HunterGtNet dne úte 25. kvě 2010, 21:31, celkem upraveno 1 x.
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Houfujete se na nejakem serveru k vecerni parbe? Koukam, ze lidi z PCTF je tady dost, co to hrajou. Ze bych se pokusil dat nekomu par kuli do kozichu?
Jinak na hre nachazim pouze veci, ktere me serou (treba nesmrtelni medici, gayRPGeri a ujizdeci s clunama). Nicmene nadale pravidelne hraju
Jinak na hre nachazim pouze veci, ktere me serou (treba nesmrtelni medici, gayRPGeri a ujizdeci s clunama). Nicmene nadale pravidelne hraju
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

To mě tam štvě taky. Ale neodradí to. Já hraju na serveru [STS] Chvojkovice Brod, tam jsou lidi OK, oproti tzv. HARD core německejm serverum, kde jen 4 lidi běhaj v poli, jinak každej mrzák drží sniperku a kempí.BRKO píše:...Jinak na hre nachazim pouze veci, ktere me serou (treba nesmrtelni medici, gayRPGeri a ujizdeci s clunama)...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No zrovna na tohle serveru jsem taky hral a stalo to za prd. Samy nesmrtelny uber-skilled lojza s klantagem, opruzTo mě tam štvě taky. Ale neodradí to. Já hraju na serveru [STS] Chvojkovice Brod, tam jsou lidi OK, oproti tzv. HARD core německejm serverum, kde jen 4 lidi běhaj v poli, jinak každej mrzák drží sniperku a kempí.
A snajpri zas tak neva. Jen malokdo z nich je opravdu dobry imho.
Posteluju zidli a za chvili spoustim
- siddhi
- Začátečník

-
Tak co sem tak zkoušel tak sem nepoznal kvalitní CZ server. Ono samotná je hra naprosto výborná, ale bohužel není tzv. blbuvzdorná a navíc svým úspěchem k sobě nalákala všemožné "púlmozky". Takže je často o tom, že půlka týmu jsou jenom snipři stojící na místě a kempující kokoti s RPG. Celá hra je právě udělaná jako hodně dinamická, musí se stále běhat, být stále v pohybu a pokud ti půlka týmu stojí na místě, celá hra potom stojí taky a nic se neděje. A hlavně BF byl vždy hlavně o týmové hře, o spolupráci a to bohužel skoro nikdo takhle nehraje. Chce to hledat. Já mám pár oblíbených UK servru a jeden dva slušné francouské. Jinak sem si všimnul, že snad víc než polovina servrů jsou německé a drtivá většina z nich stojí za hov**.BRKO píše:No zrovna na tohle serveru jsem taky hral a stalo to za prd. Samy nesmrtelny uber-skilled lojza s klantagem, opruzTo mě tam štvě taky. Ale neodradí to. Já hraju na serveru [STS] Chvojkovice Brod, tam jsou lidi OK, oproti tzv. HARD core německejm serverum, kde jen 4 lidi běhaj v poli, jinak každej mrzák drží sniperku a kempí.
A snajpri zas tak neva. Jen malokdo z nich je opravdu dobry imho.
Posteluju zidli a za chvili spoustim
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

JJ občas se najde pár lidí, kteří "kopou" za tým, ale většinou neni medik schopnej vzkřísit vedle padlýho spoluhráče, o nedeaktivování základen, i když jsou čistý od nepřátel, nemluvě. Se mi zdá, že si občas lidi pletou Rush (Conquest překvapivě ani zas tak ne) s DM.siddhi píše:... A hlavně BF byl vždy hlavně o týmové hře, o spolupráci a to bohužel skoro nikdo takhle nehraje. Chce to hledat...
Co mě vytáčí do nejvyšší míry je kretén s RPG nebo Gustavem, co to do člověka napálí zezadu ze 3 metrů. S granátometem jakbysmet. Takový ňoumy bych nemilosrdně vyhazoval, ať se naučeji slušně hrát, a až pak se vrátí.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Bohužel, na spamery (GL i CG) narazíte všude krom lig, kde pravidla tyhle zbraně zakazují. Nejlepší je potom pohled na deathcam, kde vidíte assaulta s bednou pod sebou, jak akorát přebíjí a sype z všude granáty z GL
Ohledně toho Rushe. Taky mě pěkně se*e, že když hrajete obranu, tak většinou polovina teamu hraje RECONy a jsou pro teamplay nepoužitelní a té druhé půlce se nechce na defuse
Ohledně toho Rushe. Taky mě pěkně se*e, že když hrajete obranu, tak většinou polovina teamu hraje RECONy a jsou pro teamplay nepoužitelní a té druhé půlce se nechce na defuse
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
je tu neco jako promod server v cod? mne prijde, ze diky tomu systemu perku, nebo co to je, jsou vsichni, ac novacci dost nesmrtelni, rana do hlavy s nima ani nehne a trosku se mi to zprotivilo
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
ProMod bohužel/bohudík ještě není k dispozici. Pokud ti vadí "nesmrtelnost" hráčů, zkus nějaký HC server, tam je zajištěno že jeden headshot = smrt.
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Uprimne receno ja ani nepoznal, ze hraju na nejakym HC serveru. Az po nejake chvili jsem si vsiml, ze tam chybi mapka. Pak, ze chybi crosshair a cervene sipecky na vojakama. Ze by protivnici byli lepe zastrelitelni se mi nezdalo ani omylem. Jen se mi docela stava, ze pokropim i koleguKrteq píše:ProMod bohužel/bohudík ještě není k dispozici. Pokud ti vadí "nesmrtelnost" hráčů, zkus nějaký HC server, tam je zajištěno že jeden headshot = smrt.
Na spawnu si kazdej veme vodni skutr nebo clun pro sebe a vali pryc, my zbyli plaveme na breh. Tam me zabije snajpr nebo jeste lepe dement, ktery tam ve krovi ciha s nozem - proste mi skoci na hlavu, ty 3 davky co do nej nasypu ho nechavaji uplne v klidu a kuchne me zvrchu
Btw odemknul jsem vcera M16 a jeji damage se mi zda pekne bidna. Snad ty magnum naboje pozdeji to vylepsi, prozatim zustavam u kombinace AN94+scope & M416+red dot.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na HC stacej 2 rany z cehokoliv a protivnik je tuhej.1Rana sniperkou treba do nohy-tuhej.1vystrel z M16 burstem do tela-tuhej. 
Naposledy upravil(a) HEAD dne čtv 27. kvě 2010, 07:28, celkem upraveno 1 x.
- siddhi
- Začátečník

-
Granátomet beru - je to přeci jen zbraň na zabíjení lidí a navíc na krátkou vzdálenost nevybuchne, narozdíl od RPG které je absolutní smrtící zbaraní se kterou je možné zabít klidně i 5 lidí na jednu ranu. Beru když mně někdo zabije s RPG třeba když jsem skovaný v okně baráku, či podobně někde zalezlý, ale pokud někdo záměrně chodí s RPG a sipe to do lidí to je moc.Sir_-_Death píše:JJ občas se najde pár lidí, kteří "kopou" za tým, ale většinou neni medik schopnej vzkřísit vedle padlýho spoluhráče, o nedeaktivování základen, i když jsou čistý od nepřátel, nemluvě. Se mi zdá, že si občas lidi pletou Rush (Conquest překvapivě ani zas tak ne) s DM.siddhi píše:... A hlavně BF byl vždy hlavně o týmové hře, o spolupráci a to bohužel skoro nikdo takhle nehraje. Chce to hledat...
Co mě vytáčí do nejvyšší míry je kretén s RPG nebo Gustavem, co to do člověka napálí zezadu ze 3 metrů. S granátometem jakbysmet. Takový ňoumy bych nemilosrdně vyhazoval, ať se naučeji slušně hrát, a až pak se vrátí.
Ale RPG není nic hrozného ve srovnání s naprosto dementníma sniprama - když občas vidím co tam provádí, nevěřív vlastním očím, že může být někdo tak extrémně blbý.
- Chroustostroj
- Začátečník

-
No já myslim, že je to hodně ovlivněný způsobem levelování. Kdyby za zabití raketometem nebylo stejně bodů tak by to lidi nedělali. Stejně tak snipeři, ze začátku jsou schovaní někde za bukem a hází dokola mortar, protože mortar=snadné body na další rank a tedy na další unlock. Těmahle nešvarama si prošel snad každý kdo chtěl levelovat, ale jakmile má člověk všechny unlocky, hraje už imho normálně a fér.
X6 1100T@4.1GHz (CM 212+), C&Q-ON, default voltage, MSI K9A2 Platinum V2 (790FX+SB600), 4x2GB Adata DDR2 800+,Sapphire R9 290x, Nejrychlejší a nejžravější DDR2 stroj v ČR
, LCD: HP 2475W, Corsair HX-620, Win7 x64, NB: 13" MacBook Air 2012
- IMI
- Začátečník

-
Prosim vas muzete mi nekdo poradit jak se pripojit na nejaky server ? Myslim treba cesky ktery nekde najdu. Nechapu jaktoze nepridal moznost add server. ..Mam IP a port serveru a jak se na nej mam pripojit ?
- Krezz
- Začátečník

-
tak hledej servery pouze s tim, ze si tam das CZ.