Čest, mám problém, se kterým si nevím vůbec rady, tak se obracím na odborníky.
NT Asus - Pokud jedu bez kabelu, tak vše běží normálně, ale jakmile zastrčím napájecí kabel, NT se do 10 vteřin sám vypne. Když napájím NT při zapínání, tak se to vypne po 20 vteřinách. Pokud NT napájím v nouzovém režimu, tak to jede v pohodě. Zkoušel jsem i jiný kabel, nic. Přeinstaloval jsem i celý systém - nic. Nechal jsem změřit napětí, kontrola případného zkratu - negativ.
Pokud má někdo zkušenosti, tak bych byl moc vděčný za rady, děkuju
Vypínání NT při zastrčení napájecího kabelu
Moderátor: Don
- kaith
- Nováček
-
- Damian_cz
- Nováček
-
Re: Vypínání NT při zastrčení napájecího kabelu
Hele a nemůžeš mít jen nějak špatně nastavené vlastnosti napájení?? To je první co mě napadlo. Že by si z tebe třeba někdo vystřelil (taky jsem tenhle "vtip" aplikoval - šéf se nestíhal divit co mu noťas vyvádí...). Nebylo by to těžké, stačí nastavit při napájení ze sítě vypínání na min. čas.
- kaith
- Nováček
-
To asi nebude vtípek - NT mám doma a začalo to děla samo od sebe.
- Maranov
- Mírně pokročilý
Takže to může být vtípek. Nebo virus.
Zkontroluj nastavení v ovládacích panelech. Zkontroluj/přeinstaluj SW pro power management, který používáš (od Asusu), pokud nějaký používáš.
Zkus povypínat nějaké programy, jestli to některý z nich nedělá.
Zkontroluj nastavení v ovládacích panelech. Zkontroluj/přeinstaluj SW pro power management, který používáš (od Asusu), pokud nějaký používáš.
Zkus povypínat nějaké programy, jestli to některý z nich nedělá.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."