Prosba o radu

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Tombik
Nováček
Nováček

Prosba o radu

Příspěvek od Tombik »

Dobré ráno,
omlouvám se za trochu hloupý dotaz, když v rámci tohoto webu je již řešeno (sekce návody - bohužel s trošku odlišnými vstupními podmínkami), ale už nevím, jak dál...
Mám grafickou kartu ATI RADEON X1550 s TV outem, operační systém Windows XP, ale bohužel TV výstup se mi nedaří nijak zaktivovat zprovoznit, ačkoliv jsem provedl následující kroky:
- označil jsem TV jako 2. výstupní zařízení a dal rozšíření pracovní plochy i na toto zařízení
- rozlišení televize jsem dal na 800 x 600, protože mám klasickou TV a ne LCD
- Výstup grafické karty je propojen s TV S -video kabelem s využitím SCART redukce (má televize nemá S-video vstup)
- mám v nastaveních grafické karty nastavenu normu PAL D Česká republika, ostranění blikání, vynucené zjištění TV, ostrost kompozitního signálu na více, nastaven celoobrazovkový mód (theatre) atd.
Bohužel i přes tyto parametry se mi "klónování" nedaří, TV obrazovka je černá a nereaguje na žádné změny v nastavení.

Poradíte mi prosím někdo v čem může být chyba? Popř. pokud má někdo ucelený návod jak postupovat budu velice vděčen. Předem děkuji a přeji úspěšný týden.
Jirka76
Začátečník
Začátečník

Re: Prosba o radu

Příspěvek od Jirka76 »

zapnout vynucenou detekci TV?
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“