Splinter Cell Conviction

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Splinter Cell Conviction

Příspěvek od kotas »

GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem to teď dohrál a pocity jsou dost rozporuplný.Chápu,že je to Fisherova pomsta,ale na sérii Splinter Cell je to akční až moc,stealth postup je tu snad jen aby se neřeklo.Nicméně bych tu hru nezatracoval,možná to zkusím znova a pokusím se hledat postupy,kterejch jsem si možná nevšimnul...Přestřelky jsou někdy únavný,jeden výstřel,všichni o vás hned vědí a jde po vás všechno,co má zbraň.Speciální pohyby žádný,žádnej útok z visu na trubce,žádný stealth otevírání dveří....Nevim,no...Zkusim to za pár dní znova a uvidím.Neříkám,že je to špatná hra,ale myslím,že na Fishera to je moc akční,ten konec jsem těžko kousal (po stránce hratelnosti).Jinak konec jako takovej byl stylovej,to jo.Ironside opět exceluje,o tom žádná.Nicméně Chaos Theory pro mě zůstává nejlepším dílem série.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Útok z visu tam je
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Weightlifter píše:Útok z visu tam je
Pistolí jo,ale nedostal jsem se do situace,kdy bych mohl provést inverted neckbrake-jak to nazývali v Chaos Theory.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Jak pistolí? Normálně na něho skočíš a je to hned v první misi. Není tam takový ten klasický jak ho chytíš a zlomíš mu vaz
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jo tak to jo,to jsme teda každej mysleli něco jinýho,to jsem se neúplně vyjádřil.Já právě myslel to stržení vazu.Stejně mi prostě Conviction přijde takovej nemastnej neslanej,prostě ta akce mi na Fishera nesedí.Fisher je odjakživa stealth killer.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Taky bych byl rád kdyby se v dalším díle vrátili do stealthu
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

hm paráda, tak se tešim a nic, mam totálne rozhozenou grafiku, menu nabídku vidím pouze pokud přejíždí kamery... ve hre slysim jenom hlasy a rozpadany textury :(
DonKabat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DonKabat »

hosi dobry vecer jakoze tento splinter cell je strach podla mna... teda aspon verzia 1,0 niekde som cital ze by sa to malo cim skorej patchnut preoze to nepodporuje dual gpu a ostatne veci, cital som aj na ang forach ako na to strasne nadavaju ako im to laguje a potrhava... no poviem vam mam novy PC ale tiez to neni ruzove.. takze .. ano stiahol som to s netu lebo t tak testujem ked to je dobre kupim to.. ale :D tento convinction je jakoze neviem si to vysvetlit... isiel som hrat. pustil som to a uz od zciatku to ide 60 fps ale potrhava t a trocha laguje... ale tie pady ako sa otocim to rapidne pada... padaju fps az na 35 cca a laguje to.. je to cele nejake nevyladene. su tam hrozive prepady v fps... aj ked hra ide niekedy 60 nesprava sa to tak. hned som to dal prec. pre mna hnus na to ze grafika je strasna. mal niekto taky problem s verziou 1,0 ? hrate to s patchom? nemam s toho dobry pocit. je to cele zabrzdene a pomale. dokonca aj mys sa mi nedala nastavit mal som citlivost ma max a pomali sa otacal. a cele to je take trhane a lagove. :( neviem si to vysvetlit. PC mam v popise

aha tak popis mi nejako nezobrazuje takze:

Základná doska: ASUS P6T SE, Procesor: INTEL i7 950 3.06 GHz, Chladič na cpu: NOCTUA NH-U12P, Grafická karta: ATI SAPPHIRE HD5970 2 giga DDR5, Pamäte: 6 GIGA DDR3 1600 MHz TRIPLE CHANEL CL 7-7-7-20, Pevné disky: 2 x SEAGATE BARRACUDA 1000 GB 7200 rpm RAID 0, Skrinka: SILVERSTONE SST-FT02B FORTRESS B, Zdroj: CORSAIR TX750W, Mechanika: SAMSUNG DVDRW, Zvuková karta: CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi TITANIUM PCI-E, Repraky: CREATIVE MEGAWORKS THX 2.1, Myš: ROCCAT KONE V2, Monitor: (vyberám), Konzoly: PS3 SLIM 240 GB + MONSTER CABLE HDMI 700HD, XBOX360 ELITE 120 GB, Tv: PLAZMA PIONEER KURO 9 FULLHD, Mobil: SONY ERICSSON C905, Internet: ORANGE FIBERNET 70/14

Windows 7 Ultimate 64 bit - CATALYST 10,3
Základná doska: ASUS P6T SE, Procesor: INTEL i7 950 @ 3.5 GHz , Chladič na cpu: NOCTUA NH-U12P, Grafická karta: ATI SAPPHIRE HD5970 2 giga DDR5, Pamäte: 6 GIGA DDR3 1750 MHz TRIPLE CHANEL CL 7-7-7-20, Pevné disky: 2 x SEAGATE BARRACUDA 1000 GB 7200 rpm RAID 0, Skrinka: SILVERSTONE SST-FT02B FORTRESS B, Zdroj: ZALMAN ZM850-HP, Mechanika: SAMSUNG DVDRW, Repraky: CREATIVE MEGAWORKS, Myš: ROCCAT KONE V2, Monitor: Samsung BX2350
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No pěknou sestavu máš.No jede to na pytel,to můžu potvrdit.Člověk někdy potřebuje rychle mířit,jelikož v týhle hře je stealthu minimum a než jsem kolikrát tu myš našteloval tak to plavalo po celym monitoru.Další brutální propady jsou občas při pohledu skrz optiku....Nevím,co s tím zase vyvedli...
M-Kk83
Nováček
Nováček

Příspěvek od M-Kk83 »

tak jsem hru dohrál, na jednu stranu jsem se od ní nemohl odlepit, ale na druhou jsem čekal něco trochu jiného... uvítal bych větší zaměření na stealth než na akci (dost věcí mi přijde osekanejch) chybí mi tady spousta vybavení co měl Sam v předchozích dílech... vůbec by mi nevadila nějaká ta mise kde by se nesmělo zabíjet vůbec (viz. první díl mise v cia...) Samovi chybí nůž! :-) nápad s emp sice dobrej ale chtělo by to trochu poštelovat ještě splinter byl vždy stealth a proto mě bavil tohle začíná smrdět tuctovou střílečkou s pár prvky stealth nic víc pro mě osobně 7/10.
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Nevíte jak zapnout FSAA popřípadě proč mám zašedlou v graphic setting položku Custom?

Update: Už jsem to našel :oops:
Naposledy upravil(a) Kositch dne sob 22. kvě 2010, 09:14, celkem upraveno 1 x.
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Mulder36
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mulder36 »

Ahoj, prosím o radu, nejde mi nainstalovat Splinter Cell, po chvíli mi to hodí hlášku :
Feature : F_videos_M8
Component : videos_M8
File : F:/Splinter Cell/data3.cab
Error : Byl proveden pokus přesunout ukazatel souboru před začátek souboru
Díky moc. mulder36@seznam.cz
DonKabat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DonKabat »

no tak hru som nanovo nainstaloval, dal som aj nove drivere 10,4 aj profily 10,4 dal som aj PATCH 1,02 na hru co ma riesit problemi ale hra ide tak isto ZLE je to hruza uz na zaciatku to pada na 35 fps,.. co je strasne divne...ide to 75 ale pada to na 35 alebo 40 ked sa otocim niekde do ulicky alebo tak. je to hrozne nevyladese asi.. robi to este niekomu? hram to len v 1280 x 1024 setko high a ide to nic moc. pritom mam i7 950 6 giga ram a ati 5970 2 gigovu dvoj gpu grafiku takze toto je trochu prehnane. ide to niekomu na podobnej zostave tak slabo?
Základná doska: ASUS P6T SE, Procesor: INTEL i7 950 @ 3.5 GHz , Chladič na cpu: NOCTUA NH-U12P, Grafická karta: ATI SAPPHIRE HD5970 2 giga DDR5, Pamäte: 6 GIGA DDR3 1750 MHz TRIPLE CHANEL CL 7-7-7-20, Pevné disky: 2 x SEAGATE BARRACUDA 1000 GB 7200 rpm RAID 0, Skrinka: SILVERSTONE SST-FT02B FORTRESS B, Zdroj: ZALMAN ZM850-HP, Mechanika: SAMSUNG DVDRW, Repraky: CREATIVE MEGAWORKS, Myš: ROCCAT KONE V2, Monitor: Samsung BX2350
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Holt to asi bude tym starym enginom na ktory naplacali vsetky mozne efekty.
Podla mna to lepsie nepojde, tam kde to ide na 35 je proste ina narocnost sceny.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Asi nejde zvýšit sens. myši víc než co je v menu co? Je to dost pomalý i na max :/
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Mne sa zda ze po novom patchi mi to ide na nizsich rozliseniach a vsetko High o dost lepsie ako predtym - aj o 10 FPS. Bol by som rad keby to niekto potvrdil, alebo napiste svoje skusenosti s patchom.

Moje PC: C2d 3,16 Mhz, 4850 512 Mb, 4 Gb RAM

Teraz sa to uz da dobre hrat. :D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Vše na max, 4*AA, 1920*1200, kolem 30fps, není to pohodlný ale hrát se to dalo, dojel jsem to

špatnej design hratelnosti (ale mark and execute + ty přechody cover to cover byly dobrý), ale pěknej design levelů a dobrá grafika + Sam Fisher je řízek a baví mě za něj hrát.
Je to o něco málo lepší než Double Agent, ale ne o moc..trojka je furt zdaleka nejlepší. Sralo mě že tu nebyl možnej stealth postup pokaždý, absence nože, hvízdání, přenášení mrtvol, gadgetů, etc
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem to dojel podruhý a musím říct,že jsem si to dost užil.Na první zahrání to někdy bylo občas až frustrující,teď jsem si to konečně vychutnal.Celý jsem to prošel s pistolí,která umožňovala označit až čtyři nepřátele+nějaký ty samopaly.Na co jsem taky "přišel" (a nesmějte se,že jsem objevil Ameriku)-mark and execute se nemusí zákonitě použít tak,že udělám jeden sneak kill a pak označím zbytek nepřátel a zlikviduju je,ale lze si také nepřátele nejdřív označit,pak na jednoho počíhat,sejmout ho,čímž naskočej možnosti eliminace a zmáčknout to-zkrátka lze to udělat i naopak-nevím,proč jsem na to nepřišel už při prvním hraní (asi je to tím,že poslední dobou jsem myšlenkama jinde).Jinak když se povede mark and execute třeba na pěti lidech naráz (společně se sneak killem),tak je to dost uspokojující pocit,když pět lidí lehne během tří vteřin.Znova jsem si užil Ironsideův dabing,neumím si představit,že by Fishera daboval někdo jinej.Taky je dobrý vzít někoho jako lidskej štít a vyhodit ho z okna.Myslím,že bych to z mýho pohledu zařadil na druhý místo.Chaos Theory jednoznačně vede,škoda,že Double Agent trpí tak velkejma tech.problémama...Občas bych ještě trochu ubral na akčních scénách,ale jinak si mě Conviction začíná získávat.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jak to můžete vychvalovat, když chybí naprosto samozřejmá možnost, a to odtahování těl.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“