Stažení flash videa, přehrání .dat video souborů

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Czech smejd
Nováček
Nováček

Stažení flash videa, přehrání .dat video souborů

Příspěvek od Czech smejd »

Zdravím... Mám následující problém - ze stránky http://www.capoeiranation.com bych si rád stáhl instruktážní videa, která běží ve flash playeru. Mám tam účet, ale kdykoliv se chci podívat na nějaké video, tak se musím přihlásit a pouštět si je z prohlížeče (čili nutně potřebuju net, což vždy po ruce nemám). Dumal jsem nad tím jak je stáhnout, ale běžné metody nefungují, FVD a další pluginy nerozpoznají nic, co by se dalo stáhnout.
Na část videí je možné se dostat bez registrace a to z hlavní stránky (viz obrázek).
Obrázek

Podařilo se mi pomocí URL Snooperu najít link zřejmě na přehrávaný soubor, který je ale ve formátu *.dat - http://www.capoeiranation.com/l/24wtofss56free.dat , ale po stažení ho nelze přehrát v žádném přehrávači. Jediné, kde se dalo zjistit, že to je opravdu video soubor bylo v GOM Playeru při přetahování jezdce, ale nešlo jednoduše přehrát.

Nesetkal se někdo s podobným problémem třeba na jíných stránkách? Díky za všechny rady.
forget
Nováček
Nováček

Re: Stažení flash videa, přehrání .dat video souborů

Příspěvek od forget »

Ak nepomáha iné,tak sa to dá cez dočasné internetové súbory (Temporary Files).Po spustení videa sa video načíta do PC.

Rob to cez Internet Explorer-cez Firefox neskúšaj,tam to video rozhádže na kopu súborov.
Otvor si cez IE tu stranku s videom,pusť ho,začne sa ti video načítavať do dočasných súborov
(zvyčajne taký pásik) a môžeš dať na videu pauzu prehrávania,ak ten pásik je na konci,tak máš video v PC.Potom už nerob na sranke s videom nič! a nechaj ho v pauze.
Teraz musíš sprístupniť v PC skryté súbory,inak sa k tomu nedostaneš.Najlepšie cez Total Commander:v Konfiguracii si odfajkneš Ukázať skryté súbory.
Až teraz ho môžeš v PC nájisť a skopírovať ho inde na HDD,aby sa ti nevymazal po zavretí IE.
Vo Win 7: C:\Users\meno\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5 a tu bude ešte niekoľko adresárov s písmenamy a číslami napr.:[SXNY8N6T] a v niektorom z nich je to video.Zvyčajne najväčšií súbor z tých ostatných a pozor,nemá koncovku flv,mp4 alebo dat,ale zvyčajne gif ! (u mňa napr.:C:\Users\indian\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\[SXNY8N6T]\L3R2LWFyY2hpdm==[1].gif )
Teraz si ten súbor skopíruj niekde inde na HDD a potom prepíš koncovku gif na flv alebo avi,a môžeš normálne pustiť v PC.Po skopírovaní môžeš kľudne IE aj s videom zavrieť.

Inak ten súbor .dat z odkazu je Shockwave/Flash (.SWF),a po spustení či vo Flash prehrávači či cez Firefox napíše len Conecting... a nič viac.Takže keď taký istý stiahneš aj cez navod vyššie,tak ho asi nespustíš...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

forget, ty asi nevies, co je GIF, ze?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
forget
Nováček
Nováček

Příspěvek od forget »

Vuuduu...Tak si to pozri a potom niečo píš...do gifu v Temporary Files je to robené schválne.
Alebo sa opýtaj pánov z Microsoftu,prečo to tak robia.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Napadá mě použít nahrávač obrazovky. Velice schopný program je třeba Camtasia Studio. K vyzkoušení zdarma.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Czech smejd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Czech smejd »

to forget: díky za rady. ale nefunguje to. i podle Tvého postupu si IE sosnul ten dat soubor a nešlo ho nikterak přehrát (i po přejmenování), žádný gif

to NobodyLovesMe: to už mě taky napadlo, opravdu to jde, ale bohužel na mém stroji to nelze realizovat, protože není tak výkonný (P4 2,4GHz) a výsledné video se škube (malé FPS). Na jiném stroji (dvoujádru) se video sice nahrálo celkem slušně, ale zvuková stopa se nenahrála (i když jsem měl propojenej výstup repro se vstupem mikrofonu přímo pomocí jacku). jinou možnost se dostat k výkonnějšímu stroji zatím nemám.

mezitím jsem zjistil, že to video je možná nějak "kódované". našel jsem jakýsi program, který dokáže ten dat soubor dekódovat a převést ho na "přehratelné" video (ono moc stejně přehrát nejde, pouze ve VLC). bohužel také moc dobře nefunguje - ve videu se nedá posouvat posuvníkem, chybí tam nějaké elementy (např. nadpisy) a má nekorektní délku (25 min namísto 5), ovšem převod a princip zdá se funguje (nebo alespoň částečně)
odkaz na program: http://bit.ly/an0NTM
cz1349
Nováček
Nováček

Příspěvek od cz1349 »

Videa mám z capoeiranation.com stažené a převedené do flv. Má to něco kolem 1,6 Gb ... Jinak účet nebyl potřeba ,,, :D
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“