S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Moderátor: Baneshee
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
To není o tom, že to připomíná fear, ale o tom, ŽE TAM JE POUŽITEJ SOUNDTRACK Z FEARU.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ot: 100 stranka topicu 
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se dostal k seva armoru a stoji peknych 150 000rublu.Nikde jinde se neda sehnat a da se pouze koupit.To je dalsi nova vec-ve hre ve skrysich neni zadnej dobrej armor.V orig hre kde byl treba stalkerskej oblek je ted pouze kozena bunda a i quest reward je misto nakyho peknyho obleku jen kozena bunda.
S 35kg hmotnosti temer nemozne na nej nasetrit. :)Tohle je mega Hc mod pro silence.Kdybych si nezmenil tu max nosnost, tak porad jeste beham v kozeny bunde a v inventari 30naboju do primarni zbrane...
Nazorna ukazka:Oblek pravdepodobne beryl-5M a tvari se jako kozena bunda.

Stejny je to uplne vsude a dokonce i ten samolecici oblek pro sacharova je jen kozena bunda
A jeste k te hmotnosti-20naboju 9x39MM vazi 1KILO.Me sotva staci tech 190KG na 2 zbrane + 1000naboju a par lekaren + artefakty.
Troufam si tvrdit, ze s 35Kg to snad ani nepude hrat.
S 35kg hmotnosti temer nemozne na nej nasetrit. :)Tohle je mega Hc mod pro silence.Kdybych si nezmenil tu max nosnost, tak porad jeste beham v kozeny bunde a v inventari 30naboju do primarni zbrane...
Nazorna ukazka:Oblek pravdepodobne beryl-5M a tvari se jako kozena bunda.

Stejny je to uplne vsude a dokonce i ten samolecici oblek pro sacharova je jen kozena bunda
A jeste k te hmotnosti-20naboju 9x39MM vazi 1KILO.Me sotva staci tech 190KG na 2 zbrane + 1000naboju a par lekaren + artefakty.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dohrano a dokonce sem mel nejlepsi moznej konec.Zabil sem monolit a zona zmizela a me se nic nestalo
.
Ted to zkusim s DMP modem.
Ted to zkusim s DMP modem.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hm tak ten DMP 7 je snad jeste lepsi.
Grafika mi pripada jeste o kus lepsi + tam snad funguje supersampling.Dale je to v rustine + ceskej text.Potom je tam auto!!! ve kterem muzete normalne jezdit!!!!!!
Novy mutanti treba zombici vypadaj uzasne
.Celkove atmosfera zony mi pripada jeste lepsi.
Zatim to u me vede.
Celkove je to hodne drsnej MOD.Nikdo ti neda nic zadarmo+ odmeny za ukoly hodne male, ale ma to neuveritelnou atmosferu.
Par obrazku:
Zombik+par dalsich

Jeste video auta
http://www.youtube.com/watch?v=i3rt_h7aqbU
Grafika mi pripada jeste o kus lepsi + tam snad funguje supersampling.Dale je to v rustine + ceskej text.Potom je tam auto!!! ve kterem muzete normalne jezdit!!!!!!
Novy mutanti treba zombici vypadaj uzasne
Zatim to u me vede.
Celkove je to hodne drsnej MOD.Nikdo ti neda nic zadarmo+ odmeny za ukoly hodne male, ale ma to neuveritelnou atmosferu.
Par obrazku:
Zombik+par dalsich
Jeste video auta
http://www.youtube.com/watch?v=i3rt_h7aqbU
- veteran13
- Začátečník

no auto je tam super, ale ti zombici se mi uz nelibili, podle me to zkalizily, ale hral jsem to s DMP jen chvilu tak nemuzu moc objektivne posoudit
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já nevim heade, jestli z toho nejseš už zblblej, protože LURK grafika vypadá podle mě líp, lepší stínování, lepší světlo, a hlavně lepší textury kovů na zbraních...kdyby tam dokázali narvat aspoň specular map...takový zbraně v CoD4 vypadaj nádherně...nepochopim že stalker, kterej má x krát náročnější grafiku než cod4 má katastrofální vzhled zbraní a v cod4 ty zbraně vypadaj pěkně a co je hlavní kov vypadá kovově...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
- Swat
- Mírně pokročilý

Mě se v tom LURKu dost líbila noční obloha plná hvězd....Já to snad nahodim a zapařim....Prostě atmosféra týhle hry je naprosto unikátní.S tím LURKem ty zbraně snad už nejsou tak marný,ne?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- durod
- Středně pokročilý

LURK a Datastore mod pack nejde skombinovat?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- axloth
- Začátečník

-
Jo, ono je uplne bezny aby clovek nesl 7 pusek, 2000 naboju, 40 lekaren, 50 artefaktu a dalsi bordelHEAD píše:Me sotva staci tech 190KG na 2 zbrane + 1000naboju a par lekaren + artefakty.Troufam si tvrdit, ze s 35Kg to snad ani nepude hrat.[/b]
Hraj si to jak chces, ale prestan nam tu cpat jak je 190kg samozrejmejch a realnejch. Uz ani neni poznat jestli se snazis presvedcit ostatni, nebo sam sebe
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
DMP funguje supersampling a nebo jinej druh vyhlazovani transparentnich textur.Tipnul bych, ze to nak prevzal z CS.
V pohybu to vypada lip jak lurk.Navic je to hodne drsny-1kulka do bandity z pistole a je tuhej...
O hodne vylepsena AI spolubojovniku i protivniku a celkove mi to prijde vic vyvazeny a odladeny.Ja hlasuju zatim pro LURK.
Jak sem psal 20naboju tam vazi 0.94KG a sem teda zvedavej, jak to budes hrat s 35KG ty chytraku
Jinak v dmp sem nasel prenaseci exeskeleton zvysujci nostnost na +250Kg.Problem je, ze nema zadnou ochranu
.
V pohybu to vypada lip jak lurk.Navic je to hodne drsny-1kulka do bandity z pistole a je tuhej...
O hodne vylepsena AI spolubojovniku i protivniku a celkove mi to prijde vic vyvazeny a odladeny.Ja hlasuju zatim pro LURK.
Hele me je to u prdele hraj si to treba s 5KG.Tech par pusek v inventari co taham je samozrejme na prodej a nevazej vic jak 10kg dohromady.Pouzival sem 2 pusky + tisic naboju do kazdy + artefakty a lekarny.A tohle vychazelo na 190KG.Hraj si to jak chces, ale prestan nam tu cpat jak je 190kg samozrejmejch a realnejch. Uz ani neni poznat jestli se snazis presvedcit ostatni, nebo sam sebe
Jak sem psal 20naboju tam vazi 0.94KG a sem teda zvedavej, jak to budes hrat s 35KG ty chytraku
Jinak v dmp sem nasel prenaseci exeskeleton zvysujci nostnost na +250Kg.Problem je, ze nema zadnou ochranu
- riXo
- Začátečník

Naco ti je 2000 nabojov?!
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- axloth
- Začátečník

-
Ja jsem puvodniho stalkera samozrejme dohral (bez modu) a nemel jsem s defaultnim limitem zadnej problem. Tohle mirny priblizeni k realite, ktery doplnovalo atmosferu, pro me bylo kladem a ne nejakou prekazkou, kterou je treba ojebat. Netrpel jsem nutkanim sbirat vsecko, co jsem nasel. Stacilo mi par lekaren (pro me je par cca 10, ne 50), jedna velka zbran, jedna pistole, naboje tak akorat do limitu a byl jsem spokojenej.
Ale je to tvoje zabava, tak si moduj dle libosti. Akorat tu nevtrd, jak je to realisticky a ze jinak to hrat ani nejde
Ale je to tvoje zabava, tak si moduj dle libosti. Akorat tu nevtrd, jak je to realisticky a ze jinak to hrat ani nejde
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
OK uvedu priklad pro 35KG hmotnost.
Mas za ukol vypnout psi emitor a uneses cca 1 zbran a 6 zasobniku k tomu + par lekaren atd.Cestou potkas dejme tomu 35-40 nepratel.Tech 6 zasobniku ti vystaci tak do pulky cesty.Bohuzel nepratele pouzivaj jine zbrane s jinou munici a nemuzes je teda okradat.Dalsi zbran od nepratel taky neuneses.
A co pak?Zahodis svoji vytunenou megadrahou pusku, kterou uz do konce hry nenajdes za nakej polorozpadlej kram, kterej se kazdej 5 vystrel zasekava?No jinou moznost nemas.
Tohle se me s 1000 naboji nemuze stat
.
Mas za ukol vypnout psi emitor a uneses cca 1 zbran a 6 zasobniku k tomu + par lekaren atd.Cestou potkas dejme tomu 35-40 nepratel.Tech 6 zasobniku ti vystaci tak do pulky cesty.Bohuzel nepratele pouzivaj jine zbrane s jinou munici a nemuzes je teda okradat.Dalsi zbran od nepratel taky neuneses.
A co pak?Zahodis svoji vytunenou megadrahou pusku, kterou uz do konce hry nenajdes za nakej polorozpadlej kram, kterej se kazdej 5 vystrel zasekava?No jinou moznost nemas.
Tohle se me s 1000 naboji nemuze stat
- veteran13
- Začátečník

Jejda už to tu neřešte je to zbytečné, každý si najde 200 důvodů pro to svoje a nikdo tu druhou stranu nepředsvědčí. IMHO je to aspon věčí vzrůšo když pak musíš zobmíky zabíjet jenom nožem.
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Moc to hrotíte, HEAD nepsal jak je to realistický, a má pravdu - způsobem kterym to hraje on, nejde hrát jen na 35kG, taky sem rád sbíral artefakty jak divej měl sem jich hromadu, sbíral se hormady zbraní a hromadil sem peníze jak skrblík, já sem původního stalkera zakončil s 250 000 rubly a to sem měl G36 pušku, Deagle, odstřelovačku, exoskeleton a v baťohu SEVA, kdybych potřeboval přežít anomálie - na tohle mi stačil limit co byl udanej v Complete Modu 2009, taže v základu 60kg max, a pak tam ten exoskeleton něco přidal + 800nábojů do G36 plus další hromada do odstřelovačky a asi 100vka pro pistolia 5 artefaktů měsíční světlo, 5 ohniváků, několik duší - těch nejdraších prostě, abych mohl běhat rychle s 80kilama sem měl 5 měsíčních světel, proti popáleninám ohniváky atd atd...
s 35kg bych si tu hru timhle způsobem neužil, je to jinej způsob hry, odehrát se to dá různě ale pokud rádi hledáte a sbírátě, není nic špatnýho na tom, že má 200kilovou nosnost...vy tu pletete něco s reálností ale vždyť celá hra je nereálná přece - nějaký artefakty, mutanti, zóna....už je podle mě trochu jedno jak velkou nosnost máte, pravda je že propracovanost sci-fi je mnohem lepší, chápu že někdo nerad kouoká na star trek kde plácnou WARP POHON co lítá vyoskou rychlostí a bla bla nějaký kraviny a na další fyzikální zákony se zapomíná, a radši se kouokne na hvězdnou bránu, kde to maj krásně vymyšlený, že se použije hyper prostor, do kterýho se otevře okno a v tom ta loĎ může několikanásobně přesáhnout rychlosti světla...ale u hry - vzpomeňte na RTCW - akce výtečná, a komu vadilo že nesete asi 10zbraní a k tomu spousta zásobníků? pokud vám tohle vadí, tak tohle je dobře pořešený v Clear Sky, kde na zvýšení nosnosti se používaj ARTEFAKTY, kde max dokáže jedna přidat až 20 nebo 30kg - takovejch sem měl 3 a v CS sem nesl asi 120kilo...
s 35kg bych si tu hru timhle způsobem neužil, je to jinej způsob hry, odehrát se to dá různě ale pokud rádi hledáte a sbírátě, není nic špatnýho na tom, že má 200kilovou nosnost...vy tu pletete něco s reálností ale vždyť celá hra je nereálná přece - nějaký artefakty, mutanti, zóna....už je podle mě trochu jedno jak velkou nosnost máte, pravda je že propracovanost sci-fi je mnohem lepší, chápu že někdo nerad kouoká na star trek kde plácnou WARP POHON co lítá vyoskou rychlostí a bla bla nějaký kraviny a na další fyzikální zákony se zapomíná, a radši se kouokne na hvězdnou bránu, kde to maj krásně vymyšlený, že se použije hyper prostor, do kterýho se otevře okno a v tom ta loĎ může několikanásobně přesáhnout rychlosti světla...ale u hry - vzpomeňte na RTCW - akce výtečná, a komu vadilo že nesete asi 10zbraní a k tomu spousta zásobníků? pokud vám tohle vadí, tak tohle je dobře pořešený v Clear Sky, kde na zvýšení nosnosti se používaj ARTEFAKTY, kde max dokáže jedna přidat až 20 nebo 30kg - takovejch sem měl 3 a v CS sem nesl asi 120kilo...
- riXo
- Začátečník

Ja som si tak raz presiel celu hru. To potom bol Stalker ako sa patri, 20 poslednych nabojov v najdenom AKcku a uzka chodba kde na konci caka jeden bloodsucker...HEAD píše:A co pak?Zahodis svoji vytunenou megadrahou pusku, kterou uz do konce hry nenajdes za nakej polorozpadlej kram, kterej se kazdej 5 vystrel zasekava?
Mne sa tiez najprv zdalo tych 50kg malo, ale ked som mal pred koncom hry pri sebe jeden military armored suit(na sebe exoskeleton), 500nabojov, 15 lekarniciek tak mi doslo, ze aj tych 50kg je viac nez dost...
Ale presiel som si to tiez so 150kg nosnostou a je to sranda tak ci tak...
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
/nex
/nex
- Patton
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Heh. Já měl na kontě 1 500 000 rublíků, v mnoha "odpočívárnách" vytuněný německý pušky, a náhradní oblek (samosebou že také maximálně upravený). hrál jsem to ale přes půl roku.já sem původního stalkera zakončil s 250 000 rubly
Teď hraju dvojku z té trilogie (Clear Sky). Jenom škoda, že nejde courat mezi městem a zbytkem, a že nejde courat ani po celým městě. Jsem ve frakci stalkerů, ale jedu si po svým (pomáhám jim, jenom když potřebuji prachy).
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty si možná skončil s rublíkama 7x víc než já, ale hrál si asi s nějakym modem kterej umožňoval tuning a další vychytávky, já to hrál s complete modem, ten žádnej tuning nepřidává a ani nehejbe s počtem artefaktů a velikostí odměny...
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten DMP je peklo.Ty odmeny sou silene male.Asi 10x mensi, nez v original hre.Vetsinou dostanes za q 100-200rublu.Dale pak obchodnici vykupujou zbrane za silene male ceny.Pistole za 30ru, lovecka puska za 220ru atd
.
Navic je tam nostnost jen 32kg a maximalne se muzete pohybovat s 34.3KG
.
Je tam ale perfektni AI a celkove uzasna atmosfera.Se mi stalo, ze sem vystrilel bandity a asi za 30s si to ke me stradovali posily.Jenze v DMP nejsou videt anomalie a tak vsech asi 5-6 banditu roztrhala anomalie
.
Opravdu anomalie vubec nejsou videt a je to dost o hubu.Proste si dete a najednou vas neco roztrha...Taky je tam perfektni ta realita-1 maximalne 2 rany pistolkou do bandity a je tuhej.
Taky tam funguje pohled z 3 osoby.
Zapad slunce v zone z pohledu 3 osoby:

Navic je tam nostnost jen 32kg a maximalne se muzete pohybovat s 34.3KG
Je tam ale perfektni AI a celkove uzasna atmosfera.Se mi stalo, ze sem vystrilel bandity a asi za 30s si to ke me stradovali posily.Jenze v DMP nejsou videt anomalie a tak vsech asi 5-6 banditu roztrhala anomalie
Opravdu anomalie vubec nejsou videt a je to dost o hubu.Proste si dete a najednou vas neco roztrha...Taky je tam perfektni ta realita-1 maximalne 2 rany pistolkou do bandity a je tuhej.
Taky tam funguje pohled z 3 osoby.
Zapad slunce v zone z pohledu 3 osoby: