IBM T23 - 40GB disk 4500ot. 512 MB RAM S3 SuperSavage 16MB
Na stánkách se mi sekají videa, videa přes fullscreen se sekají nekoukatelně. Seká se i kurzor myši.
Různé stránky jdou taky sekaně, scrooling atd. Když je tam hejbající se reklama tak se notas nachvilku totálně zahltí.
Třeba stránka quakelive.com tam zatuhne. Pak servery typu návrat do reality a rozlobení muži a tyhle stránky kde jsou videa běhají velice špatně.
V čem může být zakopaný pes? slyšel jsem, že ovladač na grafiku občas nepracuje tak jak má, respektive nefunguje akcelerace. Přeci PIII na 1200 mhz a 512 RAM neni zas tak málo na běh stránek v XP.
zajimavé je že když vypnu HW akceleraci ve flash playeru tak jdou videa líp ve fullsceenu.
mohl by někdo posoudit jestli tyto výsledky jsou adekvátní T23 ?
HD Tune - min 3MB\s max 26MB\s average 20MB\s 18,6 ms busrate 26MB\s cpu 55%
Everest - test pamětí read 1032MB\s write 1031MB\s copy 744MB\s
CPUMARK 2 - 2272
3DMark 2001 SE - 640x480x16 - 1208 \\\ 800x600x16 - 1091 \\\ 1024x768x16 - 867
Taková perla: když se připojim z notase přes vzdálenou plochu k hlavnímu pc tak všechno běhá náramně včetně všech videí a stránek.
T23 - serfování na internetu je sekané, sekají se i videa
Moderátor: Don
- Zub
- Začátečník
-
- mr.qeg
- Začátečník
-
Re: T23 - serfování na internetu je sekané, sekají se i videa
Asi to bude opravdu ovladačema té grafiky. Já mám doma T22 s P3 900 a tou S3 Savage a vím, že jsem měl taky problémy s ovladači grafiky. Pak jsem nahodil ty, co jsou na netu od IBM k tomu modelu a zatím jdou obstojně.
- Zub
- Začátečník
-
mě třeba obyčejný stránky jako je seznam.cz, vyhledávání na googlu, i většina forum jede dobře. Problém nastane když je stránka nějak graficky "vyspělejší" a čim víc grafiky tam je, tim je to horší. Zkusim vyměnit ovladače ale myslim, že tam ma ty od výrobce co mají na stránkách.mr.qeg píše:Asi to bude opravdu ovladačema té grafiky. Já mám doma T22 s P3 900 a tou S3 Savage a vím, že jsem měl taky problémy s ovladači grafiky. Pak jsem nahodil ty, co jsou na netu od IBM k tomu modelu a zatím jdou obstojně.
- Zub
- Začátečník
-
Takže mě napadlo zkusit jiný prohlížeč a vše krásně jede.
Mohla za to mozilla, zkusim přijít na to proč.
diky
Mohla za to mozilla, zkusim přijít na to proč.
diky