W7 x64 a Přehrát automaticky

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

W7 x64 a Přehrát automaticky

Příspěvek od Imram »

Zdravim. Nedávno jsem si nainstaloval VMware Player 3.0.0, ale od té doby když jsem připojil flashku nebo CD/DVD tak mi už nikdy nevyjela nabídka co chci udělat ani se nespustí instalace v např. her, vše sem musel otravně přes Počítač.
Po nějaké době, když už jsem VMware Player nepotřeboval jsem jej odinstaloval, ale pořád nefunguje Přehrát automaticky. Mám W7 x64.
Nemáte s tím někdo zkušenost??
---------------------------------------------------------------------------------
Zkusil sem následující:

1. Start/Ovládací panely/Přehrát automaticky --> vše mám nastaveno na Vždy zobrazit dotaz.

2. Přes editor registru (regedit) HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/CdRom/AutoRun = 1 kde byla správně nastavena hodnota na "1" jak má být. Ale problém stále přetrvává.
Obrázek

3. Poté jsem to ještě zkusil přes start gpedit.msc jak jsem se dočetl na jedné stránce a postupoval následovně: Konfigurace uživatele --> Šablony pro správu --> Systém --> Vypnout/Zapnot automatické přehrávání ale problém je, že já tam "Vypnout/Zapnot automatické přehrávání" vůbec nemám takže taky neúspěch.
Obrázek

4. Odstranil jsem vše co zbylo po odinstalaci VMware playeru, teda aspoň doufám.

Fakt už nevim co s tim :( a přeinstalovávat OS se mi opravdu nechce :( . Pokud někdo víte o tomhle problému něco víc tak budu jenom rád ;-)
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: W7 x64 a Přehrát automaticky

Příspěvek od LiveBomb »

Projet nastaveni VMWaru, je tam nekde na to zaskrtavatko ....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imram »

Tak sem WMware player zas nainstaloval, ale nikde sem to zaškrtávátko nenašel.
Imram
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Imram »

Nemohl bys mi udělat screen, kde je to zaškrtávátko?? Já ho vůbec nemužu najít. Popřípadě nějakou jinou radu?
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“