S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Příspěvek od Patton »

Za 24 hodin herního času i s vedlejšími misemi není problém zabít 100 000 lidí (bez vedlejších misí 73 000). Dál už to nechám na vás. Nebaví mě to.
Já vím svý a vy si tu počítejte, co chcete. Že jsem se sem vůbec připlet.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě taky ne, tohle je matematika základní školy.

100000 zabitých nepřátel za 24 hodin znamená, že ti vychází to, že musíš zabít jednoho nepřítele za 0,864 vteřiny. Když vemu ještě loadingy, prokec NPC, chůzi někam atd. tak se dostaneme na ještě menší číslo. Gratuluju, jsi nejlepší hráč Stalkera na světě :lol:
Goldnoob team proud member!
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

patton> Tvuj zabednenej pristup je skutecne pozoruhodnej. Muzes se prosim pokusit prestat kolem sebe kopat jak decko na piskovisti a rict nam, jak by podle tvejch vlastnich cisel a tvrzeni to vubec bylo mozny? Tvrdis tu ze ses programator nebo co, tak zkus aplikovat mozek a nejaky naznaky analytickyho mysleni.

rixo> podle toho screenshotu to vypada na bug v pocitadle. I tobe by vychazelo temer jeden zabitej stalker kazdou vterinu (kdybys hral 24 hodin). Coz je nerealny. Ti mutantni celkem odpovidaji. Navic se mi zda nesmyslny, ze ve hre by bylo zabito 100x vic stalkeru nez mutantu. Podle me teda bug, coz vzhledem k velkymu mnozstvi i jinejch bugu ve stalkerovi neni zas tak prekvapujici :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Bug to je 100%, jen někteří si to nechtějí uvědomit. A nebo si to uvědomují, ale ego jim nedovolí veřejně přiznat, že nemají pravdu :)
Goldnoob team proud member!
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Mne vychadza okolo 660 stalkerov, takze myslim, ze nie je co riesit.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

jak by podle tvejch vlastnich cisel a tvrzeni to vubec bylo mozny?
Mých VLASTNÍCH čísel??????? Já jsem někde uváděl má VLASTNÍ čísla ?????? Proč lžeš??? Ta čísla jsou z herní tabulky, oné herní statistiky. Jsou to čísla oné hry, ne má vlastní. Můžeš mi říct, kde jsem uváděl, že jsou to má vlastní čísla???
Já nejsem švihlý, abych hru, kterou hraju pro zábavu, tady pitval a kalkulačkou tu cosi propočítával. Opravdu, tak praštěný fakt nejsem.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Patton píše:
Mých VLASTNÍCH čísel??????? Já jsem někde uváděl má VLASTNÍ čísla ?????? Proč lžeš??? Ta čísla jsou z herní tabulky, oné herní statistiky. Jsou to čísla oné hry, ne má vlastní. Můžeš mi říct, kde jsem uváděl, že jsou to má vlastní čísla???
Já nejsem švihlý, abych hru, kterou hraju pro zábavu, tady pitval a kalkulačkou tu cosi propočítával. Opravdu, tak praštěný fakt nejsem.
tebou poskytnuty ciselny udaje (aneb tvrzeni/vyroky):
- hra ti ukazala 8e6 zabitych stalkeru
- hral jsi pul roku
- a "Za pár hodin hraní klidně přes stovku pobitých (hodně přes stovku)"

Kdyz si clovek tyhle udaje spoji (a pokud si je spoji nekdo, kdo to i sam hral, staci prvni dva), tak musi nutne dojit k zaveru, ze je to prakticky i teoreticky nemozny a tudiz kecas budto ty, nebo herni pocitadlo.

A vzhledem k tomu, ze podobne nesmyslnej udaj to ukazalo i rixovi, tak se evidentne jedna o bug. Problem je tedy v pocitadle a pak taky v tom, ze ty nekriticky a bez pouziti mozku prejmes libovolnej a kymkoliv prezentovanej udaj aniz bys o nem zapremyslel a pak jej navic jeste hystericky branis, kdyz nekdo poukaze na to, ze to je kravina.

ps: prosim uklidni se, at ti nepraskne zilka nebo nedostanes mrtvici, nerad bych te mel na svedomi...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Hodně vtipná diskuze :lol: 8 milionů zabitejch stalkerů...jojo, to je přece jasňačka :mrgreen:
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Patton píše:Za 24 hodin herního času i s vedlejšími misemi není problém zabít 100 000 lidí (bez vedlejších misí 73 000). Dál už to nechám na vás. Nebaví mě to.
Já vím svý a vy si tu počítejte, co chcete. Že jsem se sem vůbec připlet.
Ty seš snad úplně blbej jak tágo, ne? jak můžeš tvrdit takovou kravinu? Uvědomuješ si ten počet? 100 000? nevěříš? fajn, naučim tě počítat - takže 24 hodin - kolik to je vteřin, hodina má 3600sekund, takže první počet 24x 3600 = 86400vteřin za DEN
Tak to bychom měli, a teď k tomu tvému úžasnému počtu zabitých - 100 000 (slovy "sto tisíc")
Jak zjistíme, jak dlouho ti bude trvat zabití jednoho stalkera za předpokladu, že 100 000( sto tisíc) jich zabiješ za 24 hodin čili osmdesát šest tisíc čtyři sta (86400) vteřin?
Použijme logiku, a vydělíme počet sekund počtem zabitých stalkerů, abychoom zjistili, kolik času trvá jeden stalker zabít, takže : 86400:100000 = 0,864 - což v překladu znamená, že jeden stalker žije 0,864vteřiny než ho zabiješ :lol: což samozřejmě ani neodpovídá efektivitě a přesnosti zbraní a hned po tom chcípá další, čili dobrali jsme se k tomu, že bys musel každých 0,864 vteřiny zabít jednoho stalkera a nedělat nic jiného, žádné NPC rozhovory, žádnej kauf, žádný zdlouhoavý přecházení do lokací - jenže tohle je samozřejmě průměr a s tim, že teda sis občas 2 vteřinky odpočal, taks to zase musel nahradit tiom způsobem, že bys zase v 1dné vteřině musel dozabít stalkery které jsi zameškal :lol: :lol: . konec hodiny matematiky.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jestli náhodou ty čísla neznamenaj nějaký body, co se třeba multiplikujou, a ne přímo počet zabitejch nepřátel..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

Opravdu, tak praštěný fakt nejsem.[/quote]

Kámo musím tě zklamat, ale zřejmě seš :-D . Prý už začínají růst houby, že ty jsi už byl na sběr lysohlávek :mrgreen:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já to tu tak zběžně zkouknul....nemyslí Patton ty body,co se zapisujou do encyklopedie???Sto tisíc zabitejch nepřátel za den je přece nesmysl....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

asi si ji specialne kvuli pattonovi nainstaluju a budu hrat pul roku :D
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Patton píše:

Mas vubec original? Jelikoz tohle byl problem warez verze :roll:
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak uz vysel lurk 1.1.Dokonce tam pridali HDR..
http://www.moddb.com/mods/lurk
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nevypada to spatne.Na muj vkus je to az moc barevny.Je tam kompletne predelana trava.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Narocnost-nejsem si jistej.Zapnul sem 16xAA v ovladacich + adaptivni AA a kolem 50Fps.Nevim jestli 16xAA fungovalo.
Jeste jak to vypada v pohybu.Video z loveni coklu :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=JohmfLngfzY
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

Head
Ty screeny vypadaj, jako bych se na ně díval přes dno půllitru a barevné je to fest, skoro jako v pohádce :lookround:
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

Sakra, ty barva mi uz silne pripominaji Oblivion :-D Jako graficky je to samozrejme pokrok, ale jaksi se z toho vytraci ta ponura atmosfera...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Heh to vypadá jak disneyland :lol:

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Na jejich strankach se da stahnou config na snizeni HDR http://www.megaupload.com/?d=52LK8QAH
Obrázek
Co sem tak zkousel chvilku hrat je tam dost bugu.Hlavne Ai te vidi pres pulku mapy a strili po tobe..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“