Problem s videem + .....

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
Jespi
Nováček
Nováček

Problem s videem + .....

Příspěvek od Jespi »

Zdravim,mám takoví problém najednou z ničeho nic se mi začalo u her sekat úvodní video a i některé hry se mi začali nehorázně kousat...např. AC2 který jsem v pohodě hrál na plný detaily,se mi ted když se dostanu přes kousavé video seká nehratelně(FPS jsem nekontroloval,ale viděl bych to tak cirka na 10 :-D) ,zkoušel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat ovladače ke grafice,ale nepomohlo to,nevíte co s tím
+ objevil se mi další problém,po přeinstalování ovladacu se mi nechce spustit ATI CCC a hlásí tuhle chybu http://s2.imgupload.cz/img/--/235340/RthAb/help.JPG
když kliknu na tlačítko pokročilé zobrazení nic se neděje...poradíte?

Ted jsem zkoušel hru Mount a Blade,která není graficky náročná,ale taky se seká....možná je problém ne s grafickou kartou,ale procesorem????
cola2600
Začátečník
Začátečník

Re: Problem s videem + .....

Příspěvek od cola2600 »

Když se dívám na tyto problemy v ccc tak bych řekl že máš špatné drivery na gk skuz nainstalovat starší ovladače
Grafický adaptér:Gigabite hd5850 1Gb OVERCLOCK 930/1250Mhz Procesor:amd phenom x4 965 3,4@3,7Ghz Overclocked
RAMka:kingston 4Gb 1333Mhz Základní deska:asus M4a785TD-V EVO
hard disk:WD 500gb
Zneužívám operačního systému:Windows seven(7) 64bit verze
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jespi píše:...
Jaká karta? Jaká verze ovladačů? Předpokládám Windows XP.
Jespi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jespi »

Mam Radeon 4850 ....ovladace mam nainstalovane staré,z přiloženého CD ,zkoušel jsem naistalovat i nové,nefungují..(stejný problém) a jj win xp
Jespi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jespi »

To je zvláští,ted jsem zapnul pc a při zapnutí pc hry,se mi nic neseká,všechno běží tak jak má...a přitom jsem nic nedělal co by to mohlo spravit? je možné,že se mi třeba nějak chybně bootuje občas systém a proto se to seká ?
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

Co větráky, jedou jak mají, nejsou hlučnější? Není volný větrák s chladičem u CPU? Pokud už mám hodně prachu u větráku procáku, tak jede fan na plné otáčky. Otevřu tower a prach odstraním, je po problému. Co se týče CPU, ednou jsem měl ten chladič volnější a možná už pasta moc nevodila ven teplo. Projevilo se to v hrách snížením výkonu. Koupil jsem vodivý "plíšek" (vypadá jako alobal) a dotáhl chladič a bylo po problému. U VGA jsem měl kdysi problém u notebooku, trhala se mi tam jedna hra a DVDčka. Tedá jsem jej měl ještě ve zkušební době, tak jsem ho vrátil...
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“