nejde nainstalovat vistu
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- MrPeter
- Nováček

-
nejde nainstalovat vistu
Hojte, tak kupil som si novy PC a poskladal ho, ale ked som chcel nainstalovat uz windows vista, tak nic, ostane mi cierna obrazovka a blika tam len pomlcka (kurzor) . Ked som skusil ci sa da instalovat aspon windows XP tak tam mi instalacia nabehla v pohode, takze kde moze byt chyba.
A ked sa zacne nacitavat windows Xp tak mi v uvodnej obrazovke nenaskoci ten text o systeme co je na ciernej obrazovke, moze to mat nieco aj s tym spolocne ? ties tam blika namiesto toho len ta pomlcka.
A ked sa zacne nacitavat windows Xp tak mi v uvodnej obrazovke nenaskoci ten text o systeme co je na ciernej obrazovke, moze to mat nieco aj s tym spolocne ? ties tam blika namiesto toho len ta pomlcka.
- RiCK
- Začátečník

Re: nejde nainstalovat vistu
Klasika - sú Winy legálne ? 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- MrPeter
- Nováček

-
je stiahnuty z warezu ta Vista, ale na notebooku mi siel, tak nechapem ze preco nejde tu.
- RiCK
- Začátečník

aha, tu sa bohužiaľ warez nerieší 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- MrPeter
- Nováček

-
no dobre
ale tak je tu stale ten windows XP, ktory aj tak nejde ako ma, alebo je nieco zle nastavene v biose ?
- XTad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
XP nema tak dobrou ochranu. Kup si origo.
- muliku
- Začátečník

vsichni furt radej vsem: kup si origo, nic nestahuj atd.. ale priznejme si, kdo z nas ma legalni win?
popripade nejakou drazsi hru/program?
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli warez ->
1) porad si sam
2) ptej se tam, kde si to vzal
Jinak na tvou posledni otazku ->
Libi se mi lidi co vyvali 20k za novy PC a nejsou scohpny dat 1/10 aspon za ten Winodws
1) porad si sam
2) ptej se tam, kde si to vzal
Jinak na tvou posledni otazku ->
Libi se mi lidi co vyvali 20k za novy PC a nejsou scohpny dat 1/10 aspon za ten Winodws
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- MrPeter
- Nováček

-
a bude to urcite tym, ze to je nie original ?, vsak ten PC nemal ani ako zistit ze to je nie original CD, ked nebol ani nainstalovany. cize nic tym neziskam ked si kupim win za 3000
Ja by som bol racej keby mi niekto konecne poradil co sa mohlo pokaslat, ked pri uvodnom starte nenaskoci ani ta cierna obrazovka s informaciami o systeme
Ja by som bol racej keby mi niekto konecne poradil co sa mohlo pokaslat, ked pri uvodnom starte nenaskoci ani ta cierna obrazovka s informaciami o systeme
- Maranov
- Mírně pokročilý

Já. Jsem chudý student, přesto mám několik filmů, hudebních CD, pár desítek her a licenci na 3 Windows a dvě Office.muliku píše:vsichni furt radej vsem: kup si origo, nic nestahuj atd.. ale priznejme si, kdo z nas ma legalni win?popripade nejakou drazsi hru/program?
Nevymlouvejte se, pokud jste měli na nový PC za kolik - 15-25k? Pak máte i na systém. Případnou velkou chudobu hravě a dostatečně vyřeší Linux.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Tu zlodejom nikto neporadi. Howgh!MrPeter píše:a bude to urcite tym, ze to je nie original ?, vsak ten PC nemal ani ako zistit ze to je nie original CD, ked nebol ani nainstalovany. cize nic tym neziskam ked si kupim win za 3000![]()
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
bo je to totálně dojebaná instalačka nějakým krutým hackerem...MrPeter píše:a bude to urcite tym, ze to je nie original ?, vsak ten PC nemal ani ako zistit ze to je nie original CD, ked nebol ani nainstalovany. cize nic tym neziskam ked si kupim win za 3000![]()
instalace z origo média bez nějakýho pojebanýho aktivátoru či cracku je bezproblémová
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
zdá se mi zbytečné zakládat nové téma, tak to dám sem...:
Mám 3 pc (2x pc 1xnb) a všechny byly bez os...kdybych chtěl na všechny tři stroje mít legální win 7 64b (pro, nebo ultimate), jak nejlevněji to udělat....snad nemusím kupovat 3x krabicovou verzi za 5-6 tisíc?
Mám 3 pc (2x pc 1xnb) a všechny byly bez os...kdybych chtěl na všechny tři stroje mít legální win 7 64b (pro, nebo ultimate), jak nejlevněji to udělat....snad nemusím kupovat 3x krabicovou verzi za 5-6 tisíc?
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Musis. Pripadne sehnat dolegalizacni balicky (nebo jak se jim ted rika, OEMka za trochu vetsi cenu)...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
ok,ještěže jsem student a mám msdnaa, takže bych mohl mít na každém pc jinou verzi win...
aspoň vím, kolik by na mě ms vydělal...
aspoň vím, kolik by na mě ms vydělal...