CPU-Z,Coretemp - co ukazuje spravnou hodnotu nasobice?

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
kabraxis
Nováček
Nováček

CPU-Z,Coretemp - co ukazuje spravnou hodnotu nasobice?

Příspěvek od kabraxis »

Zdravim vsechny,po hodne dlouhe dobe jsem se rozhodl taktovat. Sve E5200 sem hodil na 3,3 z deskou GIGABYTE P31 DS3L... zatim to testuji a doufam ze to bude stabilni,ale uz ted me zarazilo ze v zatezi 100% OCCT Linpack (i kdyz nevim presne zda 100% protoze to obcas pada na 50%,nevim zda to tak ma byt..)
se podle Coretempu meni nasobic z 12.5 na 12.. .a pri poklesu zateze na i na 6 apod..
EIST a C1E2 je vypnut. jenze deksa mam dynamic energy saver (ktery sem ovsem v bisou nenasel,podle vseho se zapina programem ktery jsem nikdy nevidel) cemu mam ted verit? je mozny ze se mi nasobic meni ? a cim mam testovat stabilitu ? + je normalne ze pri linpacku to pada na 50% ? zde prikladam screen...
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
kabraxis
Nováček
Nováček

Re: CPU-Z,Coretemp - co ukazuje spravnou hodnotu nasobice?

Příspěvek od kabraxis »

up...
tak starsi verze coretempu ukazuje (0,99,1) dobre... nevim uz co s tim je. chtel sem zvalidovat CPU-Z,tak sem musel stahnout nejnovejsi verzi a ta ukazuje ze mam okolo 50gb ram.. pritom OCC Linpack 2h stable,orthos 15 hodin stable,crysis 6 hodin a NP. je to jen chyba mericiho softu ? - proc to delaji jen nove verze :-/ co ukazuje spravne ?:D

edit:/
Version 0.99.6.1 - 8th May, 2010

- Fix: Overheating protection.
- Fix: Incorrect detection of some Intel and AMD processors.
- Fix: Layout problems with AMD Phenom series and newer processors.

- Known issues: Intel processor speed detection displays extremely high numbers.
tym se to asi vysvetluje.
ale co to CPU - Z ? je fakt ze mam pameti transcend ale i tak..
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“