A ten respawn mi nevadi asi aj preto, ze casto pouzivam iny styl prechodu cez kontrolne body cestou tam a naspat. Napr. jak som teraz robil tu druhu misiu, kde je treba oznacit to zlato, opat som zobral misiu od buddy, takze som musel ist najskor do tej pevnosti pre prsten. Vyrazil som za zapadu slnka, vacsinu kontrolnych bodov som bud obchadzal, alebo vycistil len tolko, kolko bolo potreba. Nakedy som prisiel k pevnosti, tak sa uz uplne zotmelo (a mimochodom zacalo aj prsat, co hodne pridalo na atmosfere). Na tej pevnosti je teda hodne snijperov, tak som ich dal s dart rifle, no jeden si ma vsimol, pricom som zistil ze niektore objekty su asi priestrelne. Tak som pokracoval po pravej strane a zneskodnil niekolko hliadok. Nakoniec som jednotky ktore staly pred vchodom odlakal a nepozorovane prenikol do pevnosti, kde bola taka mensia prestrelka. Vysiel som uplne hore na vez a zobral sniperku co tam po sebe nechal jeden sniper a s nou som vycistil cely objekt, plus jeden granat na jedny kempy. Potom som si zobral naspat AK-47 a isiel po prsten. Cestou naspat som sa rozhodol ze hned to prve kontrolne stanovisko obidem, no uplne napravo pri skalach bol nejaky sniper, tak som ho nepozovane zlozil so silent makarov a ked uz tam tak lezala ta sniperka tak som ju zobral a vycistil to tam trosku. No dalej som uz pokracoval k safe house nepozorovane. Tam som odovzdal prsten a kedze som mal ist k tomu zlato, co je vcelku daleko a vacsinu casu po pusti, tak som zobral jedno z jeho aut a vydal sa na cestu. Na prvom stanovisku sa snazil o odpor jeden typek, ale nemal sancu, nezastavoval som a prefrcal som cez cele stanovisko. Za mnou vystartovalo jedno auto (bez gulometu) tak som ho nechal nech ide za mnou a zhruba v strede puste som zastavil, vystupil, opytal sa co chce a pokracoval dalej. No a naspat do mesta som potom isiel busom, ktory bol nedaleko. Toto je jedna z tych silnych straniek tejto hry, ta volnost v tom, ako postupovat k cielu a ked sa toho vyuzije tak potom IMHO ten respawn nevadi, skor naopak. Naviac ja si davam na cas pri plneni misii, takze aj tak ubehne vela casu, kym prejdem druhy krat cez to iste stanovisko (pokial idem tou istou cestou tam aj naspat).
Ale inak suhlasim s tym, ze zvierat tam mohlo byt rozhodne viac. Okrem toho aj tie co tam su sa spravaju nejak divne, aj tie animacie mi neprijdu uplne tip top, co je v kontraste s tym, ze animacie ludi sa im velmi podarili, rovnako tak aj ich travenie casu, napr. za slnecneho dna sa posadia a opaluju sa, chytaju ryby a pod. Co ma privadza k tomu, ze som zistil, ze nepriatelia sa vedia aj vzdat, takto som prisiel k jednemu typkovi co sa vyvaloval pri vode a namieril na neho cez zameriavac, postavil sa, zdvihol ruky hore a zacal nieco trepat, ze co robim, proste sa tvaril, akoby bol turista alebo co a ked som pustil prave tlacitko mysi tak hned vytiahol zbran...no ja som bol rychlejsi
Inak este by som mal taku otazocku, ked is kupim napr. tu krabicu na primarnu zbran, tak potom si mozem tu zbran zobrat z ktorehokolvek safe housu?
Paul: velmi prijemne, je fajn, ze ked uz Ubi tolko experimentuje s tymi ochranami tak to aspon po case odstrani
zhor: to som popravde ani nevedel kolko to zabera, to je fakt slusne cislo na tak rozsiahlu hru...no nedavno som stahoval free mulitplayer COD MW2 v tej vikendovej akcii na Steam a ten ma 11 GB, ak to takto pojde dalej, tak budu asi musiet prejist na BluRay