Ahoj mam problem s usb Flash Kinkstone 30GB

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
mazuji
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ahoj mam problem s usb Flash Kinkstone 30GB

Příspěvek od mazuji »

Ahoj mam problem s usb Flash Kinkstone 30GB kopil jsem ji novou a jak neco nakopiruju napřiklad včera metin 2 u kamarada a přišel jsem domu a na flešce nic nebilo poradte co stim
Přikladam foto:http://img153.imageshack.us/img153/4089/beznzvul.png mam nainstalovany windows 2000 sp4
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Re: Ahoj mam problem s usb Flash Kinkstone 30GB

Příspěvek od Lokomotiva »

Jak ji máš naformátovanou? FAT32, NTFS, exFAT?

Jaký operační systém má v PC kamarád?

Jak velký soubor jsi kopíroval?
mazuji
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazuji »

fat 32
windows 7
800MB
Lokomotiva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lokomotiva »

Tak to nemá chybu.

Zkus to znova a lépe.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mozna jen stacilo pockat dele nez se soubor skutecne nakopiruje. Ve win se muze zdat ze data uz na flashce jsou ale flashka treba jeste chvili pracuje.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Butch píše:Mozna jen stacilo pockat dele nez se soubor skutecne nakopiruje. Ve win se muze zdat ze data uz na flashce jsou ale flashka treba jeste chvili pracuje.
od toho vymysleli ikonu "bezpečně odebrat hardware" ;-)
ignorelist: kremrole a dezoláti
ChouLu
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ChouLu »

Od koho mas tu flashku? je mozne ze je to padelek a proveden memoryHack ;)
PC: AMD ATHLON X2 7750+BE, 4GB DDR2 800MHz Corsair Twinx,ATI HD4670 1GB,1TB Samsung F1
NTB: Toshiba A210-1AP //Uz nikdy toshibu.K.R.A.M
TV: LCD LG 42LH3000 - FullHD, odblokovane servisní USB
P_V
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od P_V »

ChouLu píše:Od koho mas tu flashku? je mozne ze je to padelek a proveden memoryHack ;)
Jestli je ta značka "Kinkstone", tak zcela určitě :-)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

no ja bych se zeptal, za kolik jsi ji koupil. s usmevem si vzpominam, jak jsem si pred lety dovezl z ciny "originalni" 32GB flash sony vaio v prepoctu za 80 kc :lol: . jako 256MB flash dobra :D. zkus na ni nahrat nejaky maly soubor, treba textak a otevrit, vsadim se, ze to pujde :D
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Mozna ta fleshka je kinky... :D
Radagabi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radagabi »

Sice je tahle debata asi uzavřená,ale s nečím podobným jsem se také setkal.Rovněž šlo o Kingston.Potřeboval jsem si něco zkopírovat do školy,tak jsem u rákosníků koupil flashku za cca. 200 Kč.Bylo na ní Kingstone Flash 2 GB,ale to Kingstone bylo,co vím, nějak divně napsany.Takovej sklon jako kdyby.Nehleděl jsem na to,skopíroval soubor do školy,ve škole to fungovalo.Pak,že si o kamaráda skopčím 500MB hudby a nic.Asi deset písniček se zkopírovalo a najednou tam naskočilo "Nedostatek místa na disku".Kouknu na vlastnosti,opravdu,jen 256MB...
Naštve to,ale takový věci se opravdu dělají.Na reklamaci jsem se vyprdnul,neboť Vietnamci byli rádi,že uměli říct "Dveste kolun..." :)
Základní deska:Gigabyte GA-880GA UD3H Procesor:AMD Phenom II X4 925 + GELID Solution Tranquillo Operační paměť:Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Grafická karta:Sapphire HD 6850 Toxic 1GB GDDR5 Pevný disk:WesternDigital 250GB + Samsung SpinPoint F3 - 1TB Zdroj:Seasonic SS-550ET-F3 500W Bronze Skříň:CoolerMaster Elite 430 + Scythe KM03-BK Kaze Master Pro 5,25" + 3× Fractal Design 120mm Silent Series R2 + Coolermaster BC 120 Blue 120mm Operační systém:Windows 7 64bit
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“