mam novy ntb, sony vaio vpc f11m1e, zo zaciatku tam bola 7 x64 Home premium, lenze vela softu od vyrobcu (zabrata ram 3,7gb), tak som preinstaloval win (format sectorov na hdd samozrejme), hodil x64 znova, nainstaloval drivre, vsetko v pohode ficalo.
instalujem zo zvedavosti NFS Shift, nedokreslovalo mi cele textury, len utrzky, reku ok mamvp, notebok nieje na hranie netreba mi to tam.
skusil som nieco menej narocnejsie, riddicka - AoTDA, ale verziu pre x86. chcelo instalovat nejake drivere, v polke instalu sa seklo .. nesli odinstalovat, pak som stiahol x64 verziu tych ovladacov, vdaka tomu sa podarilo odinstalovat ..
odvtedy mam ale strasne spomaleny win a zatazene procesory... v klude pri pozerani pdfka mi kludne vyskoci zataz 4 cores na 100% !!!!!!
pocul som nazory ze to moze byt nejakym bugom vo wine, ze pri zapnutej wifi to robi viac ludom. alebo dalsi nazor, ze za to moze nejaka sucast win media playeru, ktora stale prehliadava zlozky a hlada na nete ....
tak ci tak ,chcem sa spytat ci neviete co by s tym mohlo byt a ako by bolo mozne to odstranit.
planujem dat legalizovanu Ultimate 7 x86 + ubuntu a budem mat u riti .. len ma mrzi strata 1gb ramky potom..
WINDOWS 7 x64 - VELKA ZATAZ PROCESORA
Moderátor: Loki5567
- Kollegah
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

Re: WINDOWS 7 x64 - VELKA ZATAZ PROCESORA
kterej proces vytěžuje CPU?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Kollegah
- Nováček

-
momentalne najviac iba procesy systemovej necinnosti. ale vykon kazdeho jadra okolo 30% (predtym ked bolo vse ok okolo 5%)
neviem skusim hodit x86 a snad to prestane ... clovek ma zaplatene tie windowsy a stale je to nahovno
neviem skusim hodit x86 a snad to prestane ... clovek ma zaplatene tie windowsy a stale je to nahovno
- Maranov
- Mírně pokročilý

Které procesy, kromě toho Idle Processes, pako.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
- Kollegah
- Nováček

-
vyprosujem si take oslovovanie, ok ?
firefox, system, taskmgr, dwm.exe, audiodg.exe, ekrn.exe *32, svchost.exe
to je asi vsetko, kazde zabera procesoru okolo 05% vykonu.
firefox, system, taskmgr, dwm.exe, audiodg.exe, ekrn.exe *32, svchost.exe
to je asi vsetko, kazde zabera procesoru okolo 05% vykonu.
- Maranov
- Mírně pokročilý

A já si vyprošuju, aby jsi tady řval a házel hovnama okolo.
Ta zátěž nevypadá neobvykle, zjisti který proces zatěžuje v tom momentě, kdy se PC "seká".
Teď mě napadá - ten NOD32 máš taky legálně? Slyšel jsem o problémech s různými cracky...
Ta zátěž nevypadá neobvykle, zjisti který proces zatěžuje v tom momentě, kdy se PC "seká".
Teď mě napadá - ten NOD32 máš taky legálně? Slyšel jsem o problémech s různými cracky...
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
- Kollegah
- Nováček

-
neřvu
ale nie ok, bol som rozladeny z toho spomalenia, potreboval som pc, sorrac.
system ma obmedzenu rychlost v podstate stale, niekedy sa sekne viac niekedy menej (viem to porovnat lebo par dni mi isiel normalne)
Pozeral som stale tie procesy, nic zaujimave co by mohlo vytazit procak az tak moc (vsetko male percenta).
Nod, cracknuty nieje, ale je tam zadane heslo ktore mala zakupena ista financ. spolocnost. Idem dat free aviru radsej.
Idem skusit reinstall na x64 7 ultimate, ak to spravi opat dam x86. Vyskusam nepovolit instalaciu media playeru, kedze mi jeden informatik hovoril o tom ...
system ma obmedzenu rychlost v podstate stale, niekedy sa sekne viac niekedy menej (viem to porovnat lebo par dni mi isiel normalne)
Pozeral som stale tie procesy, nic zaujimave co by mohlo vytazit procak az tak moc (vsetko male percenta).
Nod, cracknuty nieje, ale je tam zadane heslo ktore mala zakupena ista financ. spolocnost. Idem dat free aviru radsej.
Idem skusit reinstall na x64 7 ultimate, ak to spravi opat dam x86. Vyskusam nepovolit instalaciu media playeru, kedze mi jeden informatik hovoril o tom ...