podminky pro smazani komentare pod clanky?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

podminky pro smazani komentare pod clanky?

Příspěvek od myom »

mohl by tu, prosim, nekdo napsat, kdy ma redaktor PCT pravo smazat prispevek v diskuzi u clanku? respektive jake jsou podminky pro rozhodnuti o smazani prispevku? nebo si muze redaktor delat co chce a mazat co chce? u sefredaktora tuto volnost pochopim, ale jak je to u autoru? diky.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: podminky pro smazani komentare pod clanky?

Příspěvek od -HoNY- »

S autorem jsme se shodli, že osobní urážky a útoky nemají pod články co dělat. Pokud se takové příspěvky budu i nadéle opakovat a budou oprávněné, zvážíme další kroky.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Já to jen malinko doplním - redakce jako samostatně fungující subjekt se uživatelům (včetně tebe) ze svých rozhodnutí zpovídat nebude - to jistě uznáš za vhodné a do budoucna si tak snad odpustíš zakládání podobných vláken.

S pozdravem,

M

myom píše: btw, potrefena husa se vzdycky musi ozvat, co? :roll:
To máš pravdu a proto jsi sem okamžitě šel brečet :wink:
Naposledy upravil(a) Mirek Koci dne úte 15. čer 2010, 10:31, celkem upraveno 1 x.
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Ke konkrétnímu (a oprávněně smazanému) příspěvku asi vše, zbytek je vysvětlen zde: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=18&t=150557

Prosím administrátory o uzamčení.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

-HoNY-: muzes to rozvest ve smyslu v jakych modelovych situacich dochazi k promazu?

bandita: nechci, aby se tu nekdo zodpovidal (az budu chcit, aby ses nekomu zodpovidal, tak dam vedet tvemu zamestnavateli), ja jsem polozil obecnou otazku na kterou bych rad idealne od wlkuse odpoved.

btw, potrefena husa se vzdycky musi ozvat, co? :roll:

///edit Wilik - upraveno
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
I.Putivlskyy
Nováček
Nováček

Příspěvek od I.Putivlskyy »

btw, potrefena husa se vzdycky musi ozvat, co? :roll:
Hmm, nekorektní přirovnání, ale popojedem. :P
-HoNY-: muzes to rozvest ve smyslu v jakych modelovych situacich dochazi k promazu?
Myslím že můžu říct za sebe jen to: pokud kommentující user se hluboce odklání od tématu, ano oprávněně se to promaže, to samé platí ohledně tupých argumentů, narážek a nedej bůh nadávek atd..atd..
bandita: redakce rozhodne neni nadrazena foru, tomu je nadrazeny MOZNA sefredaktor, ale spise az majitel, takze s timhle tady nechod.
Myslím že právě je a rozhoduje co má nejlépe udělat v danné situace :wink:
navic nechci, aby se tu nekdo zodpovidal (az budu chcit, aby ses nekomu zodpovidal, tak dam vedet tvemu zamestnavateli), ja jsem polozil obecnou otazku na kterou bych rad idealne od wlkuse odpoved.
Chtít :wink: si měl na mysli (neboj hnidopich nejsu) jen pro info. Tady byla okamžitá reakce jednoho z redaktorů, nikomu se nezodpovídá, vyjádřuje svůj postoj, sarkastické narážky si odpusť! Ano položil jsi ji, jenže dodatek od tebe: na kterou bych rad idealne od wlkuse odpoved. -> hold počkej jsi na reakci wlkuse, myslím si že ta reakce bude obdobná jako u bandity a -HoNYho-
...... Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Příspěvek od Wlkus »

Myom: Hod se do klidu, pokud cekas, ze upozornis na nejaky problem v novince a jako bonus k tomu lupnes, ze autor je nekompetentni, pak se opravdu nediv, ze podobne prispevky se budou mazat. Ano, vyhrada byla celkem spravna, i kdyz pecky je celkem zazite oznaceni pro vsechny sluchatka, co se davaji do usi. Kazdopadne jde o formu, jakou to bylo podane. Proc se nemuzete lidi chovat k sobe slusne?

Mirek: Vic klidu a pohody, nenechat se rozhazet zbytecnymi nesmysly.

EDIT: Jen pro upresneni k tem podminkam pro mazani komentare. Pod kazdou diskuzi na magazinu je pomerne jasne a vystizne napsano: Redakce si vyhrazuje právo odstranit neslušné a nevhodné příspěvky.
Naposledy upravil(a) Wlkus dne pon 14. čer 2010, 20:55, celkem upraveno 1 x.
PCT BOSS
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jak jsou tedy klasifikovány "nevhodné" příspěvky?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Wlkus: ja jsem v klidu, krome jedne narazky na cloveka, u ktereho mi bylo jasne, ze se ozve. ne, nejde mi o to, ze mi nekdo smazal prispevek. jenom kdyz k tomu doslo, tak jsem zauvazoval, jake mate regule k odhodlani prispevek mazat, nebo proste se nekomu prispevek nehodi a tak ho smaze? kdyz to vztahnu sem, tak ja jako moderator si taky nemuzu mazat co chci, musim se podle neceho ridit. tak me jenom zajima, jak se v diskuzi klasifikuji prispevky.

ad k pecka/spuntum - tohle to je naprosto bezne rozdeleji sluchatek do usi. predpokladam, ze PCT je porad technicky a technologicky magazin, tak by bylo vhodne a profesionalni veci nazyvat pravymi jmeny. i kdyz je pravda, ze pokud na to nema Pan redaktor znalosti, tak se neda nic moc delat...
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Po dalších promazech diskuze pod "novinkou" s videem z továrny A-DATA se nabízí stále ta nezodpovězená otázka - Jak jsou tedy klasifikovány "nevhodné" příspěvky?

Ono to totiž vypadá tak, že se mažou všechny příspěvky, které jsou jakkoliv kritické k samotné newsce nebo autorovi :?
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

O co přesně se jednalo?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Už si přesně nepamatuju o jaké příspěvky šlo, vím jen se opíraly do způsobu přebírání informací z jiných webů atd.

Vzpomněl jsem si ještě na jeden případ, kdy autor smazal celou větev diskuze o chlazení zdroje (v newsce bylo chybně uvedeno) a odůvodnil to slovy "více se k tomu netřeba vracet." - Link.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Krteq píše:Už si přesně nepamatuju o jaké příspěvky šlo, vím jen se opíraly do způsobu přebírání informací z jiných webů atd.
Jednalo se o pouhý jeden komentář, ve kterém jeho autor srovnával PCT s konkurencí (paušálně). Ty komentáře, které myslíš, viditelné jsou a nikdy moderované nebyly. Pod novinkou o SSD prostě srovnávání magazínů nemá co dělat = je to OT.

Úplně stejná situace, jako kdybych do sekce grafických karet napsal, že jsi bez práce = také OT.
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“