Nvidia GeForce 8600gts - artefakty v obraze
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Aodhan
- Nováček

-
Nvidia GeForce 8600gts - artefakty v obraze
Ahoj, mám takový problém a už nevím jak tu chybu opravit mám win7 a Nvidia GeForce 8600gts zkousel jsem různé ovladače, ale kdykoli přepnu z 16ti na 32bit hloubku barev tak se mi např. gadgety zobrazuji špatne jako by prokladání asi... v celem okne se prolinaji čtverečky ci řádky... nevíte co s tím?
Naposledy upravil(a) Krteq dne pon 14. čer 2010, 20:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun z hlavní sekce GK + úprava názvu
Důvod: Přesun z hlavní sekce GK + úprava názvu
- I.Putivlskyy
- Nováček

Re: Nvidia GeForce 8600gts
Máš grafickou kartu přetaktovanou? Jaký máš vidle? x86 nebo x64? Skus uplně poslední ovladače jaký dřívější ovladače jsi měl?Aodhan píše:Ahoj, mám takový problém a už nevím jak tu chybu opravit mám win7 a Nvidia GeForce 8600gts zkousel jsem různé ovladače, ale kdykoli přepnu z 16ti na 32bit hloubku barev tak se mi např. gadgety zobrazuji špatne jako by prokladání asi... v celem okne se prolinaji čtverečky ci řádky... nevíte co s tím?
...... Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Nvidia GeForce 8600gts
Spíš bych to tipnul na odcházející kartu. Přeci jenom 8600 GT je osazena jádrem G84 a mohlo by se jednat o ten nechvalně známý problém s eutektickou pájkou (čip + balení).
@Aodhan: Můžeš postnout fotku těch artefaktů v obraze?
@Aodhan: Můžeš postnout fotku těch artefaktů v obraze?
- graf8
- Červená karta

-
Re: Nvidia GeForce 8600gts - artefakty v obraze
dneska jsem "upekl" kamarádovou 8800GTX která měla artefakty na 200°C cca 10 min, po smontování z5 opět funguje jak má