btw potreboval bych to do patku. pokud nekdo mate zajem tak se mi ozvete SZ nebo ICQ. Diky
Pomoc s CSS a jednou htm strankou
- Rammstein
- Začátečník

Pomoc s CSS a jednou htm strankou
Zdravim, mam problem s vycentrovanim obsahu, jelikoz jsem pouzil position absolute tak se to samo nevycentruje
Proto, bych Vas chtel pozadat, jestli by mi to nekdo neupravil, popripadne vytvoril novy css + jednu htm stranku (zbytek bych si udelal podle prave teto jedne stranky). Samozrejme za nejakou odmenu 
btw potreboval bych to do patku. pokud nekdo mate zajem tak se mi ozvete SZ nebo ICQ. Diky
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s CSS a jednou htm strankou
A co margin: 0 auto; ?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Rammstein
- Začátečník

to ano, ale posune se obsah, ale ne text, text zustane furt na stejnym miste protoze ma position absolute... :-/ Ten tam asi nijak nedostanu a proto hledam nekoho kdo by to predelal
ale dik
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- veteran13
- Začátečník

text musis dat do position:relative
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.