Foto ASUS TA9L1 CAC

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
6Milda6
Nováček
Nováček

Foto ASUS TA9L1 CAC

Příspěvek od 6Milda6 »

Ahoj neměl by prosím někdo nějaké bližší info nebo fotky vnitřku této skříně ASUS TA9L1 CAC ? V obchodech jsem našel vždycky jen foto z venku a u výrobce jsem ji nenašel vůbec. Prosím ještě popř. osobní zkušenosti. Díky.
6Milda6
Nováček
Nováček

Re: Foto ASUS TA9L1 CAC

Příspěvek od 6Milda6 »

Odpovím si sám, skříň jsem koupil cca za 1200kč a musím říci že vzhledově se mi líbí. Hledal jsem skříň která nebude moc "vykřičená" a zapadne do povahy mého obývacího(pracovního) pokoje. Uvnitř jsem nalezl ventilátor MARTECH 80x80mm(samozřejmě že šel hnedle ven!). Jinak rozmístění komponent uvnitř bude myslím bez větších problémů. Doteď vlastním ještě menší skříň EUROCASE asi 7 let starou a moje deska ASUS P5K epu, radeon 3870,geforce 9500 a chladič cpu Arctic Cooling Freezer 7 se bez problémů vešlo až na horší proudění vzduchu uvnitř. Byl jsem také příjemně překvapen otevíráním předního panelu, který jde otevřít anebo "odšoupnout" bokem a schovat za levou stranu bedny. Může to ale způsobit problém pokud bude kolem skříně málo místa. Jo a ještě maličkost, jak je na foto zřejmé asi mě čeká občasné vyleštění lesklého povrchu skříně. Věnoval jsem tomu trošku času,protože jsem nikde nedostal uspokojivou odpověď na to, jak tato skříň ve skutečnosti vypadá ani u výrobce (ASUS) nejsou žádné bližší informace ani foto. Snad tento popis někomu pomůže.
DSC04728.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
6Milda6
Nováček
Nováček

Příspěvek od 6Milda6 »

DSC04732.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
radek.me
Nováček
Nováček

Příspěvek od radek.me »

díky za foto mě určitě pomohlo, protože jsem uvažoval o této skříni a jak jsi psal všude je jen jedno foto. Ještě uvidim jestli se pro ni rozhodnu.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“