Nevím kam to zařadit.
1)Jak má být zapojení CD In kabel?? červena černa bíla ? nebo obráceně v levo bíla černá červená
A co je lepší mít CD IN propojený s mechanikou DVD a MB nebo MB a TV karta nebo TV karta a DVD nechanikou ..
2)a druhrý dotaz mám dva různé datové kabely u jeden je klasicky šedé . s popisem
AWM 2651 VW-1 105°C 300V 28AWC
a ten modrý
AWM 2678 VW-1 105°C 150V 32 AWG
3) nemá někdo odkaz na nějakou stránku kde je obrazek a schéma s touhle problematikou ( při zapojování ? )
Kabely
Moderátor: L4mka
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Kabely
Analogovy audio kabel k DVD-ROmce zapojeny byt nemusi.(spis je to nezadouci) To bylo drive spis.
Zvuk z audio cd normalne jede pres datovy kabel.
K tv karte taky byt nemusi(to se take pouzivalo drive) vetsina tv karet posila zvuk normalne pres sbernici. Propojil bych s deskou pouze pokud zvuk nepujde.
K tem kabelum. Jeden bude k disketovce(nepredpokladam ze ji mas v compu) a druhy k IDE HDD/ IDE DVD mechanice.
Kdybys nahodil foto tak je to jasny ale strycek google si s tema popisy moc nerozumi.
Soude podle dotazu ohledne kabelu bych rekl ze jsi nikdy pc nesestavoval, radeji pozvi na zapojeni nejakeho kamose co do toho alespon trochu vidi
Zvuk z audio cd normalne jede pres datovy kabel.
K tv karte taky byt nemusi(to se take pouzivalo drive) vetsina tv karet posila zvuk normalne pres sbernici. Propojil bych s deskou pouze pokud zvuk nepujde.
K tem kabelum. Jeden bude k disketovce(nepredpokladam ze ji mas v compu) a druhy k IDE HDD/ IDE DVD mechanice.
Kdybys nahodil foto tak je to jasny ale strycek google si s tema popisy moc nerozumi.
Soude podle dotazu ohledne kabelu bych rekl ze jsi nikdy pc nesestavoval, radeji pozvi na zapojeni nejakeho kamose co do toho alespon trochu vidi
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- wendycz
- Začátečník

-
Ale zapojoval jen jsem právě sral na ten IN CD a pravě teď mám novou desku a ta obsahuje ten modrý daták a pravě mě zarazilo že je naněm napsano 150V to jako šetří energie nebo proč a starého je 300W ? tohle mě zajímalo
- vassago
- Nováček

-
Nějak si pleteš pojmy ne? V (volt) a W (watt) je "trošku" rozdíl .. 
AMD Phenom II X4 945, rev.C3 ; ASUS EAH5770 CuCore ; Gigabyte GA-770T-USB3 ; Zeppelin Gold - Evolve 4GB (kit 2x 2GB) 1333MHz ; Samsung SpinPoint F1 3.5" 1TB ; Cooler Master Elite 330 ; Enermax PRO82+ II 425W Bronze ; BenQ 24" LED G2420HDBL
- wendycz
- Začátečník

-
lol .. omg je tam napsano 150V a 300V u toho druhého ted jsme jsi to oveřil ..
vím jakej je rozdíl V a W studuji elektrotechniku..
Ale jen mě zajímá u těhle dvou dataku kterej je lepší ? a proč jeden má označení 150V a ten druhý 300V
vím jakej je rozdíl V a W studuji elektrotechniku..
Ale jen mě zajímá u těhle dvou dataku kterej je lepší ? a proč jeden má označení 150V a ten druhý 300V
- veteran13
- Začátečník

podle mě je to maximální napětí na které je to dělané
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.